Clicky

Jump to content

note 3 scurgere barerie :(

Recommended Posts

Problema a fost rezolvata :).. Din cate am citit aseara pe forumul xda ar fi fost google camera  de vina ... o aveam instalata pe telefon, din oarecare motive iti tine telefonul awake tot timpul ... am 3 ore de cand am scos telefonul de la incarcat si a consumat numai 4 % :) ! Destul de bine .. cred .. :) Aveti grija ce instalati pe telefon :) ..revin diseara cu screenshoturi sa vedem daca sa imbunatatit situatia :)

Am vorbit la telefon ... ceva mesaje .. internet .. muzica ... luminiozitate pe automat ..Camera google era de vina :).. diseara revin cu screenshoturi , SOT .. tot ce e nevoie .. Mare grija la ce ai instalat pe telefon :), descarca wakelock de pe magazin play si iti arata ce aplicatie consuma cel mai mult si daca telefonul tau doarme adanc ! Am avut noroc cu aplicatia asta ! 

Nu stiu tată dar ai pus niste imagini cu rezolutie atat de mica,incat nu se intelege nimic daca maresti imaginea.

Trimis de pe celalalt veceu,folosind Tapatalk 14

Poate cineva sa ma ajute, am un note 3 si am facut actualizarea la 4.4.2 kitkat .. dupa actualizare durata de viata a bateriei a scazut drastic, daca inainte ajungeam la 12 -14 ore .. acum ajung doar la 5 ore.. practic sa injumatatit , am facut si factory reset si tot ...Mai are cineva aceiasi problema ?                                                                                                                        attachicon.gif2014-05-07-17-31-09.pngattachicon.gif2014-05-07-17-31-43.png

cu o revenire la setarile din fabrica se rezolva

Această problemă toți cei care am făcut update am întâmpinato. Așa este e păcat , dar poate vine o actualizare nouă și atunci o sa se mai regleze consumul bateriei. Eu scot cam o zi bună de funcționare adică 24-26 de ore cu DOT 5-6 ore. Dar mai mult nu . Eu locuiesc în Germania și telefonul tot de aici este și a primit update-ul de aici. După actualizarea de Kitkat au urmat încă vreo 3 update-uri de stabilizare . Ultimul pe 27.02.2014 . În România nu știu câte update-uri de stabilizare au fost după Kitkat.

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk