Clicky

Jump to content

Problema incarcare Galaxy Tab 3 8"

Recommended Posts

Salutare. Am observat ca tableta mea samsung tab3 nu se incarca atunci cand o conectez la pc. Merge sa fsc transer insa bateria nu se incarca si imi arata pe ea un "X" rosu. Nu inteleg de unde provine problema..

Ca sa nu dechid alt topic, mai am o problema cu aplicatia WatchOn pe care atunci cand o deschid imi apare mesajul "Acest serviciu nu este acceptat in aceasta tara ()" nu pricep motivul erorii.

Culmea e ca am facut update imediat cum am ajuns acasa cu ea dupa ce am cumparat-o.. asa prost sa fie softul ? Nici watchon nu imi merge..am sesizat asta si in magazinul samsung din afi la o tableta ca a mea ce avea si 3g.

De unde sa iau un karnel nou astfel incat sa mearga ok ?

La PC se încarcă cu vreo 0,5A, adică destul de puțin pentru o baterie de tableta. Găsești Custom kernel pe XDA developers la subforumul tabletei tale. Ai grija sa urmezi procedura de root și instalare Custom recovery înainte. Nu recomand sa pui un Custom kernel doar pentru asta. Trebuie sa ai și putina experienta cu Androidul. Dacă nu știi sau nu ai auzit de termenii de mai sus, mai bine o lași asa.

Sent from my Nexus 5

Asta daca e trecuta in manual si aceasta modalitate de incarcare, de la PC ;)

Later

Cand va zic la toti si la fiecare pe rand (in semnatura, adicatelea), ca RTFM ?

Note: You cannot charge the battery using the USB cable and your PC.

Nu cred ca daca o returnez imi va da una mai ok... cred ca este o problema generala. Ma voi duce zilele acestea la samsung sa vad daca fac si altele asa..

Daca fac si altele asa ? Eu zic sa economisesti benzina si sa salvezi Terra. Banui ca legat de incarcare te-ai lamurit: si altele fac asa, adica toate. Legat de WatchOn, aici nu apare. Si nu apare, pentru ca explica aici: nu e disponibil serviciul in Romania. De data asta nu fac si altele asa, doar daca sunt in Romania ;)

Acum na, daca chiar vrei, te poti duce. Dar eu zic mai bine sa-i suni intai.

Eu știam ca e ceva serviciu prin care poți sa comunici cu alte persoane care au și ele acea aplicație instalata.

Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14

Eu de aici http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_WatchON inteleg ca este SI telecomanda. Nu DOAR telecomanda.

is a service that allows users to view their TV's or set-top box's programming information and choose programs directly from their mobile devices. Samsung WatchON also provides real-time programming and VOD content recommendations based on the user's viewing patterns. Samsung WatchON also includes a virtual remote controller which uses the built-in IR

Adica, pe langa telecomanda, ai si programele de TV. Probabil astea sunt serviciile care nu sunt implementate pentru Romania. Exista o setarea prin care sa-l faci doar telecomanda ? Poate de aia tie iti merge si lui nu.

Pe s4 mini si s4 normal merge watchon..

In legatura cu incarcare prin usb.. vreau sa va spun ca merge daca am tableta inchisa, insa cand este deschisa nu incarca.. e de la soft 100%

Edited by Sonik

Watchon nu e tv sa vezi posturi. Este telecomanda universala prin care poti controla televizoare, proiectoare, aerul conditionat etc... tot ce foloseste control prin infrarosu.

Watchon nu e tv sa vezi posturi. Este telecomanda universala prin care poti controla televizoare, proiectoare, aerul conditionat etc... tot ce foloseste control prin infrarosu.

Eu nu am spus ca e TV. Am spus (de fapt nu eu, ci Samsung) ca e o aplicatie care iti afiseaza lista de programe (ca sa fie mai clar ce am vrut sa zic). Si, daca imi amintesc bine, in mai multe review-uri de pe mobilissimo s-a spus ca e inutil in Romania pentru ca nu are si programele canalelor de aici.

Dar ramane asa cum ziceti, e DOAR telecomanda IR.

Salutare. Am observat ca tableta mea samsung tab3 nu se incarca atunci cand o conectez la pc. Merge sa fsc transer insa bateria nu se incarca si imi arata pe ea un "X" rosu. Nu inteleg de unde provine problema..

Ca sa nu dechid alt topic, mai am o problema cu aplicatia WatchOn pe care atunci cand o deschid imi apare mesajul "Acest serviciu nu este acceptat in aceasta tara ()" nu pricep motivul erorii.

incearca sa folosesti un alt cablu de date , este posibil de acolo sa fie problema