Clicky

Jump to content

Intrebare PayPal


Alexandru Cristian

Recommended Posts

Salut,

 

Astazi mi-am facut si eu un cont PayPal iar in aceste momente astept acel cod de 4 cifre pe internet banking pentru a inregistra cardul. Ce voiam sa va intreb, in contul paypal, cum se alimenteza cu bani? Care este procedura? In acest moment am 0, 00 desigur. Contul de paypal se sicronizeaza cu banii de pe card, si acestia apar convertiti in euro pe paypal? 

 

Multumesc

Link to comment
Share on other sites

Când îți verifica contul îți va lua echivalentul a 1.5 euro de pe cardul tău. Acea suma va fi rambursata înapoi în câteva zile dacă nu îi folosești. Eu nu alimentez contul de PayPal, când fac o plată trage direct din contul cardului care este asociat cu PayPal.

 

Sent from my Toshiba Tablet

Link to comment
Share on other sites

Plata cum adica la ce te referi?Am mai vazut asemenea afirmatii pe internet, dar nu mi-am dat seama...cand platesti cuiva cu adresa de e-mail...sau? Eu de exemplu pe card am atasat un cont curent si altul de economii. Are vreo treaba cu cel de economii, va retrage de acolo?

Link to comment
Share on other sites

Va retrage bani doar din contul de debit. Nu se atinge de cel de economii.

Avantajul plății cu PayPal este una mare. Mai exact datele cardului tău nu îl va vedea nici un procesator de plăți cu excepția celor de la PayPal.

 

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

În dreptul taxei care se află între mișcările online ale cardului,găsești un cod de 4 cifre care va fi necesar în timpul procesului de confirmare a cardului.După ce ai confirmat cardul, taxa va fi returnată contului tău.

ututa8ep.jpg

 

 

Trimis de pe Marte

Link to comment
Share on other sites

Eu stiam ca suma retrasa ramane in soldul PayPal, nu ii trimite inapoi in contul din banca. La prima plata vor fi folositi intai aceia si apoi, daca e nevoie, ia din cont. Alimentarea era pe vremuri singura modalitate. Nu aveau conventii cu bancile din Romania si trebuia ca intai sa alimentezi pentru a putea face plati. Acum iti ia direct din cont si incasarile se duc direct in contul din banca. Practic nu ai nici un avantaj (daca exista conventiea de care spuneam mai sus). Ii tii blocati degeaba.

Eu anul acesta (BCR) am avut trei plati fara sa mai alimentez contul PayPal. Verifica in Help.

Link to comment
Share on other sites

Am un card visa electron de la Raiffaisen Bank, Mihai.Innouxius, am tinut sa intreb ptr ca nu imi explicam la ce mai are rost sa se afiseze soldul acela general care la mine este momentan 0,00 , inafara de atunci cand primesti bani.

 

Trimis de pe al meu C6902 folosind Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Am sunat acum la banca, inca nu s-au decontat banii de la PayPal pentru a primi acel cod. Voiam sa va intreb, este vreo problema daca primesc niste bani in cont inainte de a primi si introduce acel cod de 4 cifre?Banii raman blocati in paypal si nu pot fi transferati sau...?

Edited by Alexandru Cristian
Link to comment
Share on other sites

Nu este nici o problemă dacă un cont nu este verificat, verificarea este doar pentru a elimina limitele de plată / încasări anuale in cazul că acestea sunt destul de mari.

Citește de la PayPal,direct:https://www.paypal.com/us/webapps/helpcenter/helphub/article/?solutionId=FAQ2382&topicID=SECURITY_PROTECTIONS_US&m=TCI

Cu PayPal, poți face cumpărături on-line de până la un maxim de 1.500 de euro,anual și încasări de până la 2500 de euro pe an, fără să fie nevoie de verificarea contului.

 

 

Trimis de pe Marte

Link to comment
Share on other sites

Am inteles multumesc, Master.Din fericire am primit codul, s-a decontat suma si din ce vad s-a transferat suma in contul paypal, dar din pacate nu ma lasa sa ii alimentez pe card deoarece costul transferului este 2 euro si eu am 1,50... ;)) Dar oricum ma poate ajuta la o plata viitoare, multumesc.

 

PS: Ce am descoperit acum cand am vrut sa trimit unui prieten bani de proba.. "€0.00 EUR fee if you use your PayPal balance and/or a bank account.

€0.40 EUR fee if you pay using your credit or debit card."  Deci ai un avantaj daca alimentezi contul, sa inteleg? Cum l-as putea alimenta, aveti idee?

Edited by Alexandru Cristian
Link to comment
Share on other sites

Bun, nu stiu de ce, dar eu la PayPal dau din bara in bara;)). M-am lamurit cu alimentarea contului intr-un final, acesta se poate alimenta dintr-un cont bancar, trimitand banii din internet banking la un cont care il au ei in unul din cele 8 conturi de la 8 banci romanesti. Acum, imi apare problema aceasta: "Your account access is limited. Learn how to remove this limitationAm facut 4 din 6 cerinte, trebuie facute neaparat toate?Nu am rezolvat punctul la care trebuie trimisa o poza cu mine si alt punct unde trebuie documentele de la creare cardului.

 

Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use