Clicky

Jump to content

Digi Mobil Optim Nelimitat - disponibil NATIONAL

DIGI_Helper

Recommended Posts

Doua intrebari:

1. Pentru Optim Nelimitat se preteaza vechea oferta a abonamentului de 5 Euro sau a celui de 10 Euro?

2. Daca optez pentru Nelimitat 5 Euro pot sa iau AllView A5 Duo de la oferta de 3 Euro?

1. Nu inteleg exact intrebarea, te rog sa o reformulezi

2. Abonamentele Optim pot fi achizitionate in regim SIM

Daca sunt deja abonat Digi (am doua abonamente pentru telefoane Digi tel.Fix) , ma pot conecta la reteaua Vodafone fara alte costuri ?

Sunt fixo-mobile? Daca da, atunci nu te poti conecta. Ele sunt pe 2100Mhz.

Dacă fac abonament Digi Optim Nelimitat ce se întamplă cu DIGI.Tel (1200/100) pe care functionez în prezent?

Daca pe langa acel fix ai un mobil activ DIGI, poti suna la *111# si modificarea se va face fara afectarea numarului de fix.

Daca acum contractezi ab. nou Digi mobil atunci cu fixul va trebui sa treci la ab. minim Digi Tel In Familie (tot 5 lei e si ai nelimitat in RDS)

Sunt fixo-mobile? Daca da, atunci nu te poti conecta. Ele sunt pe 2100Mhz.

Curios pentru că imî gasea rețeaua Connex (haios, nu ?) și se și conecta la ea.Nu știu însă dacă se generează costuri adiționale fiind pe Connex :)

Trimis de pe S4 via Tapatalk

Edited by didi

Concluzia mea:

O mare porcărie. Explicatii: cartelă Digi, pusă în Oradea în telefon, telefonul setat pe selecție manuală a rețelei (Vodafone3G), icoană Digi cu simbol de roaming, alt telefon cu cartelă Vodafone, setat pe selecție manuală a rețelei (Vodafone3G), ambele utilizate pe ruta Oradea-Târgu Mureș, Digi a murit de nenumărate ori, inclusiv la destinație (7 km de Târgu Mureș). Vodafone mergea Digi în roaming NU.

Trimis dupe racheta de G-Pad a soției.

• 2 weeks later...

@radumariusadrian88

Se aplica exact tariful de AICI. Cu alte cuvinte vei avea 0.10 euro fara tva pentru apel in tara. Daca esti sunat atunci. Pentru apel primit tariful e unul foarte scazut, vezi lista din meniul Dropdown din josul paginii.

Pe parte de internet in Roaming tot in acel tabel ai tariful, pe ultimul TAB.

E vorba de 0.16 euro fara tva pentru tarife Spania, Marea Britanie, Irlanda, Italia, Suedia, Lituania, Polonia, Norvegia,Latvia (Letonia), Malta, Slovacia, Portugalia, Slovenia, Luxembourg, Liechtenstein, Franta, Belgia, Cipru, Islanda, Gibraltar, Estonia, Bulgaria,Grecia, Finlanda, Cehia, Danemarca, Ungaria, Austria, Germania, Olanda.

Internetul in Roaming ti-l poti activa direct din DigiCare.

Astazi prietenei mele i s-a portat numarul de orange in digi dupa vreo saptamana de asteptari. Poate sa sune linistita dar intampin urmatoarele probleme:

1) Nu se aude acel sunet care te avertizeaza ca numarul nu mai e in orange atunci cand cineva te suna;

2) In digicare apare ca nu are servicii de telefonie mobila active si nu pot verifica/activa nimic de acolo.

O întrebare lungă luată copy/paste din comentariile de pe site:

Aș vrea să îi dau un reply lui Szilárd-Erwin SzÅ‘gyényi !

Vreau să știu care sunt acele "principale retele fixe din UE, principalele retele fixe si mobile din

SUA, Canada si China, precum si principalele retele mobile din: Austria,

Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Danemarca,

Estonia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Islanda, Luxemburg,

Lituania, Marea Britanie, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia,

Ungaria" ?????

Care sunt acele prefixe asociate acestor rețele fixe și mobile din UE ??? ?? De ce RDS-ul nu specifică în "termeni și condiții" faptul că RDS nu își asumă responsabilitatea numerelor portate din țara în care se apelează dacă eu vreau să apelez în Spania către un număr cu prefix 3451 sau 34902 ?????????

Vreau să spun că aceste prefixe din Spania sunt suprataxate (fiind adiționale la abonamente și cartele!), aceste 2 prefixe fiind un exemplu, din numeroasele prefixe date într-o listă da numere taxabile de la Orange !!!! Atenție !!!!

Întrebare de baraj !

Abonații de ce nu cunosc această listă cu prefixele numerelor incluse ca minute internaționale fix + mobil ??? De ce ??? Ca să îi tragă în țeapă ??? Å¢eapă de 2 ani contract ?

Altă fraiereală; roaming-ul la Vodafone.

Vodafone, alți șmekeri! Iar RDS-ul vor cădea de fraieri și vă spun de ce !

Acum 3 ani am făcut un abonament la telefoanele roșii de 10 TVA inclus pt. modem stick ZTE 3,6 Mbps viteză maximă dar surpriză maximă viteză canci ! Conectat la antenă 3G la țară noaptea pe la ora 3 sau 4 (nefiind trafic) aveam viteză de 200 kbps iar ziua de vreo 10 - 20 kbps. Păi dacă cu abonații lor fac așa. ce să mai zic cu "oaspeții" de la Digi Mobil sau cu stick-urile acelea, atunci să vezi frate limitare de viteză de la "roșii"!

Părerea mea este că sunt pesimist la acest entuziasm de Digi Mobil Nelimitat. Îmi aduce aminte de Caritasul lui Stoica de acum 20 de ani. Mult entuziasm, lumea făcea valuri în țară, etc...

Imi cer mii de scuze dar RDS este la capitolul ăsta f. subiectiv, repet la acea sintagmă "principalele rețele" și la "roaming de date". Vă rog să comentați și ..... vom trăi și vom vedea!

http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/rcs-rds/rcsrds-digi-mobil-optim-nelimitat_21097.html#comment-1405118955

Era ceva de vis ca RDS sa aiba o lista cu retelele/prefixele din afara pentru care nu se taxeaza. Erwin, pe site-ul lor exista pe undeva (dar cam ascuns) posibilitatea sa scrii manual numarul international, tipul de abonament detinut pentru ca mai apoi sa iti spuna tariful catre acel numar. Ideea e ca nu am gasit vreun numar international, din cele testate de mine, care sa aiba tarif 0 si credeti-ma ca am testat vreo 10. Banuiesc faptul ca nici acest serviciu nu e pus la punct, ca multe de altfel la RDS.

P.S. Cat despre sesizarea depusa, inca astept, astept si iar astept.

Sent from my Moto G using Tapatalk

Edited by k_gula1985

Calculatorului de tarife i s-a adus o modificare. Acum, cand se cauta dupa prefix, ca si rezultat ti se afiseaza si operatorul din care face parte.

Din nou ca si o mentiune, USSD-ul a fost upgradat (apel la *111#) si poti face mai multe lucruri:

• Poti activa/dezactiva roamingul international/national
  • Vizualiza cost control-ul
  • Data la care se reseteaza traficul de internet

azi m-am porta in digi. maine o sa pot da telefoane... si pe vineri/sambata o sa pot primi.

intrebari:

1) relatii cu clientii la ce numar sun?

2) cum activez/dezactivez mesageria vocala?

3) cum lungesc timpul pana cand intra mesageria vocala? adica acum sa zicem ca intra in 30 de secunde si eu vreau sa intre in 45...

4) trebuie sa-mi configurez special ca sa mearga netul?

5) exista ceva servicii webcare? undeva unde sa vad diverse?

asa... sa vedem!

4-5 drumuri pe an la tg. mures... nesemnificativ.

foarte mult timp petrecut in oradea... semnificativ.

iar la 5 euroi pe luna...