Clicky

Jump to content

Digi Mobil Optim Nelimitat - disponibil NATIONAL

DIGI_Helper

Recommended Posts

De azi am devenit si eu abonat DIGI, am semnat 2 contracte Optim nelimitat 10 si platesc cate 5 Euro pentru fiecare. Faza tare este ca nu am tel. sa introduc cartelele  :D . Am probat doar o cartela in Note 10.1 sa vad cum functioneaza,  :P  semnal full, se aude bine. Maine ma duc sa caut tel. pe la o oferta ceva :))...

In prezent dacă ajung într-o zonă cu semnal slab pe Digi dar cu semnal puternic pe Vodafone, un stick 3g de la Digi pe ce rețea se conectează?

Trimis de pe GT-N7100 cu Tapatalk.

Pe Digi, roaming de date abia din vara.

Selectează manual rețeaua și treci pe 3G Digi Mobil.

Cât timp ești în Roaming Național nu va funcționa partea de date, doar din vara anului acesta vom da drumul și la date în roaming național.

La selectare manuala obtin 2 rezultate: nu exista niciun serviciu la operatorul selectat (Digi 3G), sau momentan serviciu indisponibil, incercati mai tarziu. Asa ca internet zero. Sa vedem ce o fi la vara, vara asta sau cea viitoare...

Salut. Detin abonamente DIGI Net si DIGI TV si vreau sa ma abonez si la DIGI Mobil Optim Nelimitat, dar in acelasi timp doresc si achizitionarea unui Samsung Galaxy S3 din oferta RDS. Sunt din Bucuresti si as dori sa stiu daca pot achizitona acest telefon la abonamentul DIGI Mobil Optim Nelimitat si care ar fii costurile. Multumesc

Au stat la cutie pana au semnat parteneriatul cu Vodafone si dupa aia au dat lovitura de gratie. Majoritatea nu vroiau sa auda de digi din cauza semnalului dar acum s-a schimbat treaba. Cred ca deja Vodafone regreta parteneriatul semnat. Daca va fi puternic promovat, va rupe gura targului.

Sent from my Moto G using Tapatalk

Eu n-as lua acest abonament nici in ruptul capului daca nu are mesaje internationale (daca nu nelimitate, minim 5000), dupa utilizarea mea

Sent from my G2 using Mahdi Rom with Blinkfeed©

Eu n-as lua acest abonament nici in ruptul capului daca nu are mesaje internationale (daca nu nelimitate, minim 5000), dupa utilizarea mea

Sent from my G2 using Mahdi Rom with Blinkfeed©