Clicky

Jump to content

Digi Mobil Optim Nelimitat - disponibil NATIONAL

DIGI_Helper

Recommended Posts

Buna dimineata!

Am abonament Digi Mobil Optim Nelimitat cu serviciul de roaming activat . Am verificat : serviciul de voice functioneaza in roaming , in schimb nu primesc mesaje sms . Tara in care am constatat ca nu primesc sms : Turcia . Nu am primit sms nici trimis de pe un nr de mobil din Turcia , nici de pe un nr de mobil din Ro - aflat in Ro .
Am depus sesizare si in Digi care .

Te rog sa imi comunici in PM numarul de sesizare si vom verifica.

DIgi_Helper rogu-te fa-ma sa inteleg oferta voastra curenta: Optim Nelimitat la 3 evro... ca oricat ma chinui la voi pe site nu gasesc conditiile. reclama e destul de agresiva la tv si in plus am primit si eu si sotia SMS...

asadar...

am net de 300, tv cablu pachetul ieftin, telefon fix, 2 optim nelimitate de 4 evro.

in conditiile de mai sus "ma calific" pentru optim nelimitat de 3 evro?

ce demersuri am de facut?

mersi!

Serviciile fixe sunt in regula (TV+NET) insa pentru a fii eligibil la Optim Nelimitat la 3 euro trebuie sa detii 4 sau 5 abonamente Optim Nelimitat.

In cazul in care vei mai contracta un Optim Nelimitat (si vei avea in total 3) atunci va fi 3.33 euro/abonament.

• 1 month later...
  • 2 months later...

Salut,

Ai incercat sa introduci cartela in alt telefon sa verifici daca primesti acelasi mesaj?

De regula, restrictiile sunt setate din meniul telefonului.

Daca situatia persista la fel si in alt telefon te rog sa imi oferi in PM numarul de telefon in cauza si un numar de telefon de contact unde putem lua legatura cu tine.

• 1 month later...

Buna Digi Helper,

sunt probleme mari cu semnalul in Voluntari, Ilfov , mai exact in Pipera.. nu am putut fi contactata toata ziua ..nu e prima data, nu sunt singurul caz .. ce explicatii pot fi ?

Nu vreau net , vreau doar un amarat de semnal de telefonie ...e chiar asa de mult ceea ce cer ?

Semnalul revine pentru o perioada scurta de timp dupa ce redeschid telefonul, dar nu este oricum full..  dar ce sa fac ? sa verific la fiecare 10 min  daca am semnal sau nu ?

Am abonament Optim Nelimitat  si  Allview P8 Energy.

Multumesc

• 1 month later...

Asa, in sfarsit am ajuns si pe aici.

Am o mare problema cu cei de la Digi. De cam 1 luna si 2 saptamani sa zic, netul nu imi merge deloc pe telefon, e praf. Daca vreau sa deschid o pagina in browser sa caut ceva repede ciuciu nu merge, nici nu mai vorbesc de aplicatii gen facebook,youtube etc, sau chiar si jocuri care am conturile de facebook sau google legate la ele. Am acest tip de abonament dar degeaba. Pe telefon imi arata sus 3G sau H+ dar degeaba. Culmea ironiei, e ca pe tableta merge strong, practic stau pe youtube cu orele fara wi-fi si merge ne-asteptat de bine si nu se compara cu telefonul deloc. (Am Samsung Galaxy Note 5)
Practic fara wi-fi platesc degeaba netul pe telefon.
Alalteieri, am fost la un punct digi, ca si asa aveam de platit o factura, si m-am dat in vorba cu o fata de acolo. Am inceput sa ii zic toate astea si fata initial mi-a spus ca poate am consumat eu traficul, dar asta era cam imposibil, cum sa il termini intr-o zi? Cum am spus, pe tableta e strong (3G). Aaa da, ca mi-am amintit, nici 4G-ul nu merge pe el, ca nu au largimea de banda specifica telefonului meu, sau ceva de genul....

Si i-am spus si eu fetei, daca era asa cum zici tu, dupa 3 saptamani, hai fie 1 luna, trebuia sa mearga, si am pus-o sa se uite prin el sa vada ce are. In prima faza a constatat si ea ca netul oarecum functioneaza dar degeaba, si chiar mi-a spus ca am un telefon mult mai performant fata de al ei si nu intelege de ce nu merge de asa mult timp (culmea la ea mergea orice).
Pana la urma a stat s-a uitat si mi-a schimbat cartela (sim-ul) si tot nu mergea, m-a pus sa sun pe la reprezentanta sa fac o reclamatie pe la ei. Momentan inca nu am avut timp sa sun, dar e fenomenal cum sa nu mearga netul pe un telefon ca asta, si pe tableta care e mai praf, merge brici....

Cand am timp o sa sun unde m-a pus fata si am sa revin cu un reply, chiar sunt curios.

Culmea e ca 4G-ul pe S7 si S7 Edge, merge, dar la asta nu, numai inteleg nimic.

Edited by Innoxius
Sters pelemeuri

Da, e clar Digi are o problemă, nu îți merge pe Note5 dar mie îmi merge pe un nenorocit de HTC Evo3D.

sent from my rooted LG G3 using Tapatalk

Chiar ma depaseste cum imi merge pe tableta care e Samsung Galaxy Tab 3 Lite (vai de viata ei) si nu merge pe Note 5 (pe care am dat 3,500 de lei) inseamna ca serviciul lor e bun numai pe dastea slabe sa inteleg, ca altfel nu pricep.

Oricum mai am putin si termin contractul si ma duc la Orange sau Vodafone.

Io ti-am zis ca nu e bun Digi , schimba-l ; sau mai bine sa se schimbe intreg Digi , ca asa nu mai merge ! Io cred ca au devoltat un soft ( al dreaq soft ... ) care are senzori electrici , care senzorii astia sesizeaza sau vad ce model de tableta sau telefon ai . Daca senzorii electrici sesizeaza ca tableta sau telefonul nu este pe lista aprobata de Digi , atunci iok internet . Io am vazut asta mai de mult , da' n-am vrut sa zic nimic . Acu' ie clara treaba . Am zis !

Edited by sarbul

• 2 weeks later...

Informativ:

S-au adaugat informatii noi la USSD la optiunea 6 - Internet mobil - data resetare trafic.

Acum este detaliat traficul consumat in functie de retea. (3g/4g)

Pana la aceasta data ati consumat x MB in 3G si y MB in 4G. Data de resetare a traficului de internet mobil la viteza superioara este z