Clicky

Jump to content

OnePlus One

Master_B

Recommended Posts

Deschid acest topic propunându-vă câteva informații despre acest nou device,în așteptarea lansării lui,care va avea loc miercuri 23 Aprilie.

Official released phone information:

5.5" JDI 1080p display

Snapdragon 801 (MSM8974AC - Quad-core at 2.5GHz)

3100+mAh battery (non-removable)

Sony Exmor IMX214 6-Lens 13MP camera

5MP Front-Facing camera

3GB of RAM

16GB & 64GB Variants

Stereo Speakers

StyleSwap Covers - Multiple materials/textures

Single-SIM card

Global LTE

GSM Only

Something better than pre-orders

No front branding

2 year CyanogenMod support

Data lansării : 23 Aprilie 2014

u3ytuqy4.jpg

StyleSwap Covers for the OnePlus One

rezuju7u.jpg

Iată ce spune Pete Lau despre camera foto:"Cu Sony în minte, am ales cele mai recente Exmor IMX214. Acest senzor CMOS de 13 megapixeli are o deschidere f/2.0,deci mai multă lumină poate fi capturată atunci când fotografiați în întuneric.

Deschiderile mari vin cu un dezavantaj, și anume că fotografiile pot fi distorsionate pe margini. Smartphone-uri normale au 5 lentile, dar pentru a corecta în mod corespunzător deschiderea am adaugat-o pe a 6-a. Sistemul nostru de 6 lentile va evita orice denaturare a deschideri în timp ce cresc de asemenea, calitatea și culorile imaginii.

În același timp, ne-am dezvoltat o noua tehnologie pentru a crește performanțele hardware-ul nostru. Stabilizator de imagine Plus (IS +) va reduce zgomotul și tremurăturile datorită unei serii de informații primite de la alte componente ale telefonului, cum ar fi giroscopul. Peste 120 de algoritmi optimizați pentru imagini și clipuri video, făcându-le mai curate și mai clare.

OnePlus One va permite, de asemenea filmări video 4K sau, dacă vă place video slow-motion, filmări la 120 fps, cu o rezolutie de 720p."

În continuare,despre ecran și baterie :"V-am spus de curând,ne-am ales o baterie de 3100 mAh pentru OnePlus One care, lucrând cu procesorul Snapdragon 801 și datorită optimizarii software-ului de la CyanogenMod va dura o zi întreagă chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori.

Completând cele trei caracteristici va fi un frumos ecran JDI 5.5 ", 1080p cu 400+ PPI. JDI este Japan Display Inc, un joint-venture cu Sony, Toshiba și Hitachi, care este cunoscut pentru ecranele lui. În plus, acesta va cuprinde TOL (Touch On Lens) modul care elimină distanța dintre senzorul touch și panoul de afișaj, în timp ce, de asemenea, este 300% mai securizat decât tehnologia OGS concurente.

Ecranul este echipat atât cu CABC cât și cu tehnologie DRAM. Aceste noi și inovatoare tehnologii se văd atunci când conținutul de pe ecran este dinamic, și consumă mai puțină energie,decât atunci când imaginea este statică, permițând unui ecran de 5.5" să consume mai puțină energie decât unul de 5.0" normal ,ținute ambele cu aceeași luminozitate.

Unii oameni s-ar putea întreba, de ce nu ecran QHD? Amintiți-vă, atunci când oamenii au spus 1080p este nejustificată și s-au înșelat? Ei bine, QHD este nejustificată. Dacă nu inspectați display-ul sub un microscop, nu veți găsi o diferență între un QHD și un display 1080p. Pe de altă parte, un QHD dreneaza 35-60% mai multă baterie, necesită ca aparatul să miște mai mulți pixeli ceea ce îl face mai lent, și, de asemenea, emite mai multă căldură.Mergând pe un 1080p,5.5 "a fost singura alegere responsabilă față de fanii noștri și utilizatori.

Când am început călătoria noastră, ne-am gândit că utilizatorii vor un ecran de 5 ", așa cum tinde să fie raportată limita de confort a celor mai multi oameni, atunci când deține un dispozitiv. În același timp, alți utilizatori au cerut ecrane mai mari, așa că am înțeles, de asemenea, un ecran mai mare oferă utilizatorilor o experiență mai bună atunci când vine vorba de lectură, vizionarea clipurilor video și jocuri. Deci, de ce nu s-ar potrivi un "ecran de 5.5"într-un device de 5.0"?După o mulțime de studiu și de erori, inginerii noștri au reușit. Nevoie de dovezi? Credeti sau nu, există un OnePlus One sub Sony Xperia Z1, un telefon cu ecran de 5.0" despre care mulți oameni au spus lucruri bune."

7yra5y5e.jpg

"OnePlus One are unul dintre cele mai bune rapoarte ecran /spațiu frontal de pe piață. Acest lucru, împreună cu corpul subțire și marginile conice, face dispozitivul ușor de operat cu o singură mână."

2utybu7e.jpg

Lista celor 16 țări unde va apărea OnePlus One:apeje6ur.jpg

Câteva fotografii făcute cu OnePlus One,apărute de curând,cu rezultate foarte bune aș zice:

bumanure.jpg7atyzeju.jpg3a7uhyqu.jpgasujyvyv.jpg

Restul fotografiilor le puteți vedea la rezoluția originală:

http://forums.oneplus.net/threads/photomania-oneplus-one-camera-photos-in-their-full-resolution-glory.1508/

Trimis de pe Marte

Edited by Master_B

Odată cu apropierea lui 23 Aprilie,apar pe net tot mai numeroase detalii în legătură cu OnePlus One.Avem aici câteva fotografii care scot la iveală căștile originale OnePlus.

u9yradaq.jpgavusy5em.jpg

Ei bine,da,căștile OnePlus ne aduc aminte de cele ale lui iPhone 5S.Linia și designul sunt practic același în afară de controller/microfon,așa cum se poate vedea în pozele de mai sus.

vysejata.jpg4emu9une.jpg

Să sperăm că nivelul calitativ audio,se ridică și el la nivelul așteptărilor.

Trimis de pe Marte

Am citit eu despre acest telefon. Oare îl vom găsi și la noi în tara?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Depinde,rar poți vedea toate caracteristicile acestea la un loc intr-un smartphone.Să zicem că au fost un pic șmecheri și au luat cam toate părțile bune de la celelalte smartphoane:

- de la LG s-au inspirat în ceea ce privește marginile mici în jurul ecranului

- căștile,s-au inspirat de la Apple

- design,de la Oppo

- prețul de la Nexus

- personalizare cover,de la Moto X

- camera foto și RAM de la Z2

Practic,pe hârtie este cel mai interesant smartphone din această jumătate de an.Rămâne să vedem dacă în realitate se ridică la nivelul așteptărilor.

Este totuși un telefon de nișă,puțin publicizat,cunoscut doar în cercurile internauților și deci vânzările vor fi destul de mici...,dar dacă va fi într-adevăr așa "nemaipomenit",precum îl laudă Pete Lau(CEO de la OnePlus One),atunci cu siguranță se va găsi în unele magazine(probabil online) din România mai ales că prețul(în jur de 350 de euro) este în favoarea sa.

Trimis de pe Marte

Alte imagini apărute pe net,tot neoficiale deși probabil cele mai apropiate de realitate:

bedy9aqy.jpgva9yma8u.jpg

ybuhyrez.jpga4ujy9e5.jpg9agy5y6a.jpg5yra3a5e.jpgepuqede9.jpg

De remarcat prețurile "fără taxe" ale acestui device:ty4ebyhu.jpg

Care transformate în euro ar fi

255 euro - 16 GB

301 euro - 64 GB

Bineînțeles în Europa nu vom vedea aceste prețuri,se așteaptă un preț cuprins între 300-349 euro pentru varianta de 16 GB.

Trimis de pe Marte

Comparatia nu prea e foarte corecta, oarecum :P. In primul rand ca D3100 e din 2010, de 4 ani deci, tehnologia a evoluat extrem de mult de atunci.

Si daca ambele poze sunt facute la modul Auto, atunci ala cu DSLR-ul il poate arunca, il are degeaba :D Depinde si ce obiectiv a avut, daca nu e Macro ci ala de 18-55mm din bundle, e nasol, telefonul e mult mai bun. Obiectivul standard nu vine cu VR la Nikon.

Chiar imi place cum face poze si din cate se aude, va avea OIS.

În sfârșit,a fost prezentat...

OnePlus One va fi disponibil în două culori:

- Silk white

- Sandstone black

6e6yny5u.jpg

Nu vor lipsi cover-urile personalizabile,cum a fost deja anunțat.

hudyqydy.jpg

Iată dimensiunile:

yretuqy9.jpg

OnePlus subliniază calitatea materialelor

8arujeja.jpg

Cel mai ușor smartphone de 5,5",doar 162g.

Audio stereo JBL!

ebu9ytun.jpg

CyanogenMod 11s cu Minimal Flat UI

emygydag.jpgadusu3uz.jpg

Am lăsat pentru final prețurile !!!

3ujy4apu.jpgmyju5ude.jpgrebemy8e.jpg

299 Euro pentru varianta de 64GB !!! (Incredibil)

Trimis de pe Marte

Edited by Master_B

Sa inteleg ca M8 e EOL deja? Urmeaza Galaxy S5 cu ecran 2K, deja sunt scapari, alt DOA? Hmmmm, telefoane de unica folosinta cumva ?

Daca Bulgaria e Raiul masinilor second-hand, sa facem Romania Raiul telefoanelor second-hand :D

350 de euro, acum am vazut.

269 varianta de 16GB

299 varianta de 64GB

Un pic sub așteptări pentru preț și un pic peste așteptări pentru dimensiuni.Oricum rămâne un best buy pentru cei cărora le plac telefoanele mari(phablet).Problema e că va fi greu de găsit,va dura săptămâni,poate luni,până va fi disponibil suficient.

Trimis de pe Marte

Erwin zice ca HTC se repara doar in Polonia, asa ca nasol :( Adica nu neaparat, daca ai garantie, termenul legal e de 15 zile maxim daca e cumparat de la un retailer romanesc ce se respecta.

Doamne ajuta sa ajunga si-n Romania.

Pretul mic ii face pe importatori sa spere la un profit mare, deci cu siguranta il vom vedea in magazine la 2 zile dupa ce apare in comert, afara! Bineinteles la un scor cu 25 - 30% peste pretul recomandat de OnePlus!

foarte tare telefonul, acum sa speram ca o sa-l vedem si la noi cat mai repede . emag daca l-ar aduce ar fi ok pentru cei care vor si un abonament VDF si automat o sa scada si pretul telefonului odata cu activarea uni abonament nou sau ca o prelungire, acum ramane de vazut cine o sa-l aduca.

Telefonul acesta se lanseaza in ziua mea de nume si ajunge in magazine pe la sfarsitul lui iunie, din ce am citit, adica in jurul zilei mele de nastere, este un semn, destinul, acesta este viitorul meu telefon :D

Mai trebuie sa ajunga in Romania si sa coste decent, poate vad o bomba de pret de 2400 de lei, asa a fost la Nexus 4.