Clicky

Jump to content

Recommended Posts

RCS RDS a lansat de curant serviciul DIGI STORAGE.

Acest serviciu permite stocarea datelor in "nor-ul" RDS-ului la cele mai mici tarife de pe piata.

Oferta:

 

20GB storage sunt oferiti GRATUIT abonatilor Fiberlink 500/1000

50GB storage la 3 lei/luna

100GB storage la 6 lei/luna

150GB storage la 9 lei/luna

 

 

 

Serviciul il activati din contul DIGICARE (daca nu aveti trebuie sa va creati unul) din ramura Servicii -> Alte servicii -> Digi Storage. Puteti dezactiva contul cand doriti si veti plati doar fractia cat timp a fost folosit, nu luna intreaga.

 

Beneficiile crearii contului:

 

 • datele le poti accesa de la orice de ISP
 • beneficiezi la fiecare cont de ica unul suplimentar ca sa poti imparti spatiul de stocare cu o alta persoana. Va putea vizualiza doar documente la care ii dati acces, dar va putea face upload la orice.
 • mesagerie instanta cu persoana cu care imparti contul (daca e cazul)
 • maparea unor directoare sau a altor hard-disk-uri locale fara transferul efectiv al datelor
 • suporta integrare cu DropBox (momentan doar cu ei)
 • poti alege pentru criptarea datelor (optional) – datele vor fi criptate/codate si nu pot fi vizualizate direct din cloud ci trebuie sa le descarci pe pc/laptop/tabletă etc.  ATENTIE Odata selectată aceasta optiune, ramane valabila pana la dezactivarea contului, nu poate fi “undoneâ€.
 • siguranta transferului de date
 • API public (pentru developeri): dezvoltare facila de aplicatii third-party si customizare a aplicatiilor de back-up pentru salvarea datelor direct in Digi Storage
 • viteze mari de dowload/upload, exemplu:
  • viteza DOWNLOAD in reteaua RDS - 400Mbps
  • viteza DOWNLOAD in alte retele 30Mbps
  • viteza UPLOAD in reteaua RDS - 100Mbps
  • viteaza UPLOAD in alte retele - 16Mbps

De asemenea, puteti descarca pentru ANDROID aplicatia Digi Storage din GOOGLE PLAY.

 

Ca sa vedeti ce stie sa faca platforma si cum arata ea, va invit sa urmariti tutorialul Digi Storage care a fost uploadat in contul DIGITV Roamina pe youtube:

 

 

Daca sunt intrebari sau nelamuriri ... nu ezitati

Link to comment
Share on other sites

Cel carea făcut tutorialele nu e client. E salariat. Îl cunosc personal.

 

Trimis dupe racheta de G-Pad a soției.

Link to comment
Share on other sites

Cei de pe softpedia sunt ceva mai dificili. Au nevoie de aprobare în scris de la companie. O vor avea în curând și userul DIGI_Helper va redeveni activ și la ei.

Din câte am înțeles au confudat userul cu un bun cunoscut de-al lor care își tot crea conturi fantomă.

 

// dacă vor considera necesar adminii mobilissimo, le voi putea trimite și lor aprobarea de îndată ce intrăm în posesia ei. Conturile vor avea același avatar peste tot unde voi activa. (așa o să vă puteți da seama ușor)

Link to comment
Share on other sites

Hristos a înviat! Digihelper i need help 😜: cineva oarecind a făcut un cont pe digicare cu numele si datele mele dar nu mai știe parola nici adresa de mail și, eu acum nu mai pot sa ma loghez!! Am încercat să fac alt cont, am dat si parola uitata și tot îmi zice eroare nu știu cit. Ce mai pot face? Vreau să îmi comand un stick de net. O alta întrebare :pot să păstrez telefonul vechi cu 5 giga de net si sa fac alt abonament?

 

Trimis de pe al meu Nexus 4 folosind Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

@barbosanu - trebuie să suni la relații clienți RDS 03xx,400,401 (xx = prefixul județului tău) și fiind titular vei solicita schimbarea adresei de e-mail pe care a fost creat contul Digi Care. Pe loc se va întâmpla totul, nu e nevoie de un anume timp de așteptare. De îndată ce îți va fi schimbată adresa de e-mail vei da pe "Ai uitat parola" de pe Digi Care, și introduci adresa de email care ai dat-o la relații clienți.

 

Ca și date ți se vor solicita pe ce nume și adresă e contractul; CNP-ul și dacă ai număr RDS vei fi rugat să îl confirmi.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Acum că sunt Digi mă interesează stocarea oferită.

În speță mă interesează exact cât de sigure sunt datele, în ce mod pot ajunge Organele statului sau BigBrother la ele.

 

Trimis dupe racheta de G-Pad a soției.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...
 • 1 month later...

Aplcatie noua pentru utilizatorii Android - Digi Storage RecordBox permite inregistrarea de notite audio folosind telefonul sau tableta pe post de reportofon si urcarea lor automata in platforma Digi Storage, de unde pot fi apoi partajate sau sincronizate pe mai multe dispozitive. Notitele audio sunt in format .mp4 si pot fi redate online inclusiv din interfata web Digi Storage. Aplicatia este bilingva (romana si engleza) si este utila atit pentru inregistrarea unor notite audio scurte (idei punctuale, remindere etc) cit si pentru inregistrarea unor notite audio lungi (cursuri, interviuri, dictari de carti etc).

 

+ Digi Storage Sim backup - ofera posibilitatea de a salva datele utilizatorilor - contacte si mesaje - direct in contul DigiStorage, precum si posibilitatea de a recupera aceste date si a le importa inapoi in telefon.

Pentru a putea folosi aceasta aplicatie trebuie sa aveti activ serviciul DigiStorage.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Info:

 

Incepand cu data de 27.01.2015 se poate opta pentru 1TB spatiu de stocare in DigiStorage pentru 30 lei/luna.

 

Reamintesc pachetele disponibile:

 

Abonatii Fiberlink 500 beneficiaza de 20GB gratuit in DigiStorage

Abonatii Fiberlink 1000 beneficiaza de 50GB gratuit in DigiStorage

50GB - 3 lei/luna

100GB - 6 lei/luna

150GB - 9 lei/luna

300GB - 15 lei/luna

1TB - 30/luna

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

In data de 07.04.2015 se vor efectua lucrari de mentenanta la serviciul DigiStorage. Se trimite mailul de mai jos utilizatorilor:

 

 Stimate client,

 Va anuntam efectuarea unei lucrari de mentenanta in noaptea de luni spre marti, in intervalul 07.04.2015 01:30 - 07.04.2015 03:30 EET. In intervalul mentionat, serviciile Digi Storage vor fi intrerupte pentru aproximativ 90 de minute.

 Va multumim pentru intelegere.

 Cu stima,

 Echipa Digi Storage.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

RCS & RDS lanseaza Digi Storage pentru clientii persoane juridice

 

Incepand de astazi, 24 iunie, RCS & RDS le ofera clientilor persoane juridice, posibilitatea de a beneficia de avantajele serviciului Digi Storage, unul dintre cele mai accesibile si rapide solutii de stocare, partajare si organizare a datelor in cloud. Digi Storage este disponibil la preturi cuprinse intre 4 RON si 40 RON/luna (TVA inclusa) si poate fi contractat doar de catre abonatii Digi Net.

 

Clientii companiei pot opta pentru un spatiu de stocare de 50 GB pentru doar 4 RON/luna (TVA inclusa), pentru 100 GB tariful este de 8 RON/luna (TVA inclusa), pentru 150 GB costul se ridica la 12 RON/luna (TVA inclusa), pentru 300 GB pot contracta serviciul contra sumei de 20 RON/luna (TVA inclusa), iar pentru 1 TB trebuie sa plateasca 40 RON/luna (TVA inclusa). In plus, clientii pot solicita mai multe conturi pentru angajatii lor, activarea acestora costand doar 1,5 RON/luna per utilizator pentru mai putin de 10 utilizatori si 1 RON/luna per utilizator pentru mai mult de 10.

 

Pentru a se putea inregistra ca utilizatori Digi Storage, clientii RCS & RDS pot obtine datele de acces prin ContulmeuDigi. Interfata web Digi Storage reprezinta punctul de acces in contul de stocare de unde clientii pot descarca aplicatia Digi Storage pentru PC. Pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android, iOS si Windows Phone aplicatia se poate descarca gratuit din store-urile Google, Apple si Microsoft.

 

Clientii companiei beneficiaza de superviteze de download si upload, dar si de o retea performanta de internet, care asigura transferul rapid al datelor cu viteze de pana la 1 Gbps, la cele mai accesibile preturi.

 

Mai multe detalii despre Digi Storage se gasesc pe site-ul Digi Storage.

 

sursa: Digi24

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
 • Similar Content

  • By DIGI_Helper
   Informativ:
    
   S-a modificat data de facturare (cu exceptia DTH), aceasta va fi prima zi lucratoare a lunii.
  • By DIGI_Helper
   Comunicat de presa Digi Mobil lanseaza noile pachete de servicii Avantaj
    
   RCS & RDS introduce astazi in oferta Digi Mobil, pachetele de servicii Avantaj, avand fiecare in componenta cate un smartphone si beneficii multiple la serviciile de comunicatii mobile. Abonamentele Avantaj au tarife cuprinse intre 2 si 5 euro/luna (TVA inclus) si le permit utilizatorilor sa comunice fara griji in orice retea nationala si internationala, indiferent de destinatie. La contractarea pachetelor de servicii Avantaj, clientii existenti de servicii fixe din portofoliul Digi primesc gratuit telefoane mobile din gama producatorilor Allview (Allview M8, Allview A5 Easy, Allview P5 Life) si Lenovo (Lenovo A1000 si Lenovo A2010).
    
   Avantaj 2 ofera clientilor Digi Mobil 200 de minute in retelele mobile si fixe nationale si internationale, 100 de SMS-uri in reteaua Digi Mobil, internet mobil de pana la 3 GB/luna, precum si 200 MB/luna pentru date mobile in roaming national. Minutele incluse pot fi folosite de asemenea si pentru apeluri catre retelele fixe din Uniunea Europeana si cele fixe si mobile din SUA, Canada si China. Pentru Avantaj 2 clientii vor achita 2 euro/luna (TVA inclus). Dupa consumarea minutelor incluse in abonament, se aplica un tarif de 0,01 euro (fara TVA)/apel/SMS pentru retelele fixe si mobile nationale si intre 0,01 si 0,07 euro (fara TVA)/apel/SMS pentru destinatiile internationale. La activarea Avantaj 2, clientii pot cumpara un telefon Allview M8 cu doar 20 lei (TVA inclus), daca au cel putin un serviciu fix Digi.

   Avantaj 3 include 300 de minute in retelele mobile si fixe nationale si internationale, 100 de SMS-uri in reteaua Digi Mobil, internet mobil de pana la 4 GB/luna si 200 MB/luna pentru date mobile in roaming national. Dupa consumarea minutelor incluse in abonament, se aplica aceleasi tarife ca la Avantaj 2. Tariful lunar pentru Avantaj 3 va fi de 3 euro/luna (TVA inclus). Clientii existenti care au cel putin un serviciu fix Digi si contracteaza Avantaj 3 pe o perioada de 24 de luni, primesc gratuit unul dintre telefoanele Allview M8, Allview A5 Easy sau Lenovo A1000.

   Avantaj 5 are un pachet de 500 de minute in retelele mobile si fixe nationale si internationale, 100 de SMS-uri in reteaua Digi Mobil, internet mobil de pana la 5 GB/luna si 200 MB/luna pentru date mobile in roaming national. Dupa consumarea minutelor incluse, se aplica aceleasi tarife ca la abonamentele Avantaj 2 si 3. Tariful pentru Avantaj 5 va fi de 5 euro/luna (TVA inclus). Contractarea pachetului de servicii Avantaj 5 pe 24 de luni, le aduce gratuit clientilor existenti de servicii fixe din portofoliul Digi (cel putin un serviciu), unul dintre telefoanele Allview P5 Life sau Lenovo A2010.

   Totodata, RCS & RDS desfasoara o campanie promotionala de sarbatori, prin care utilizatorii care isi porteaza numarul in reteaua Digi Mobil, vor beneficia de o reducere de 50% din costul abonamentului, pe o perioada de 6 luni. Reducerea se aplica la contractarea abonamentelor din gama Optim si Avantaj pe o perioada de 24 de luni.  Promotia este valabila pana la 31 decembrie 2015.

   Mai multe informatii despre serviciile companiei sunt disponibile pe www.rcs-rds.ro.
  • By DIGI_Helper
   ACTIVEAZA FACTURA ELECTRONICA in perioada 16.10 – 20.11.2015 si intri in tombola pentru castigarea unuia dintre cele 50 SMARTPHONE-URI Allview E3 Living si a unuia dintre cele 50 ABONAMENTE GRATUITE DE TELEFONIE MOBILA, Optim Nelimitat, cu:
   convorbiri nelimitate national mii de minute internationale internet 4G cu trafic nelimitat si pana la 15 GB de trafic la viteza maxima Extragem saptamanal, in fiecare vineri, cate 10 castigatori. Poti vedea aici daca te afli printre ei.
   Cum poti activa factura electronica
   in contul tau de client telefonic, la 03xx.400.414 (xx = prefixul judetului tau) sau la 031.400.4414 – pentru Bucuresti in orice punct de prezenta sau magazin Digi Dupa activare, vei primi factura doar electronic, pe adresa ta de e-mail.
    
   Detalii suplimentare la http://www.rcs-rds.ro/activare_factura_electronica
  • By DIGI_Helper
   In acest topic vom discuta despre 4G DIGI (semnal, situatii tehnice, teste de viteza, acoperire, etc).
    
   Comunicatul de presa in care s-a anuntat lansarea 4G -> http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=455
    
   Harta 4G poate fi accesata de AICI (e nevoie sa dati zoom pe localitatea unde doriti sa verificati acoperirea).
    

  • By DIGI_Helper
   Poti plati acum prin SMS si rovinieta si beneficiezi de costuri mai mici pentru plata emiterii rovinietei.
    
   Ce trebuie sa faci pentru plata prin SMS
   trimiti, prin SMS, la numarul scurt 7500, numarul de inmatriculare al vehiculului, urmat de categoria rovinietei, corespunzatoare tipului vehiculului (ex. pentru un autoturism, trimiti textul B54AJV A ); vei primi un SMS, prin care vei fi informat ca rovinieta va fi emisa pentru datele furnizate si cu privire la costul rovinietei si la costul total al tranzactiei (ex. Vrei rovinieta cat. A (autoturism) - 7 zile, pentru B54AJV tarif 3 EUR. Cost total 2,52 EUR+TVA. Trimite DA pentru confirmare sau INFO pentru tip vehicul); vei confirma emiterea rovinietei prin transmiterea, la acelasi numar, a unui nou SMS cu textul “DAâ€; vei primi un SMS de confirmare a emiterii rovinietei, moment in care vei fi tarifat cu suma corespunzatoare rovinietei alese; mesajul continut in SMS va contine urmatoarele informatii, ce vor fi inregistrate in baza de date a SIEGMCR:seria rovinietei; nr. de inmatriculare al vehiculului; categoria rovinietei; anul, luna, ziua si ora expirarii valabilitatii acesteia (data si ora de inceput a valabilitatii rovinietei vor fi data si ora confirmarii de catre operatorul de telefonie mobile a tarifarii rovinietei). Exemplu: (A fost emisă rovinieta XXXXXXXXXX categoria A, pentru vehiculul B54AJV, valabilă până la ZZ.LL.AA ora 23:59:59. Detalii valabilitate rovinietă: www.cnadnr.ro  
   Detalii despre costuri: http://www.rcs-rds.ro/rovinieta#rovinietaSMS
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use