Clicky

Jump to content

Link-ul zilei 01

Mihai

Recommended Posts

Dacă Știați cate bancuri circula cu in russia despre managerii de la Gazprom... Cica cei mai bogați salariați din russia, salariați la stat adica...

Sent from my iPlaca using Tapatalk

Nu am link-ul dar citez:

S-a înregistrat oficial Partidul Proștilor. Sloganul său este: "Suntem proști, da' mulți. Bazați-vă pe noi!"
Un ieșean a obținut în această lună, de la OSIM, dreptul de a folosi exclusiv în următorii nouă ani marca “Partidul Proștilorâ€.
“La cât sunt eu de prost, n-avea cum să fie ideea mea! Ideea i-a venit unui prieten, cu ani în urmă" povestește Cezar Popescu.
“Am rugat un deștept să ne ajute să găsim un slogan. Deocamdată avem mai multe variante. Unul ar fi: „Mama proștilor e tot timpul gravidă!“, ceea ce înseamnă că vom avea întotdeauna mulți membri. Un alt slogan ar fi: „Suntem proști, dar mulți! Bazați-vă pe noi!“ O altă variantă ar fi: „Nu este rău să te naști prost, important e să nu mori prost!“ Dar nu ne facem griji pentru slogan."

:))

Deja sunt procese de tot felul legate de Facebook si Twitter. Nu mai poti face misto pe Facebook de cineva ca te trezesti dat in judecata Bineinteles, cele mai multe sunt in America, land of the stupid and ignorant.

Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk

Pe Feri l-am gasit intr-un topic despre Optimus 2X, cautam niste imagini de fabrica pentru telefon. Si pe atunci, domnule, era sfatos. Nici nu pot sa-l vorbesc de rau :)

Probabil cu un tab, faci switch intre aplicatiile deschise, jocul preferat si aplicatia GPS, ca deh;)

Daca-i puneau un lant, faceai de o drujba, sa tai lemnele cu smartfon-ul e un vis, la Polul Nord, Elfi isi comandau sigur primul lot ;)

Fara gluma, e d(e) efect R5 ul asta !

Sent for my RedmiNote

Edited by reflavius

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use