Clicky

Jump to content

Link-ul zilei 01

Mihai

Recommended Posts

Eu am crezut ca va fi ceva interesant la ceva minut, o capcana ceva acolo pusa de @NokNok, dar no, am stat 3 ore ca fraierul uitându-mă foarte sclifosit la clipul ala, când colo n-a fost nici o capcana, mersi boss, cum spuneam, ne vedem în iad

@Sebi, îndrăznești să minți cu atâta nerușinare?! Eu am postat clipul la ora 15:34 și tu vii la 16:20 și-mi spui că ai stat 3 ore "ca fraieru' "? 

Åži nu-mi spune că vei sta să mă aștepți în iad în același mod în care pretinzi că te-ai uitat la videoclip ("sclifosit", "ca fraieru' ") :P

Dude, nici acum nu te-ai prins?

Orice imbecil derulează când vede 3 ore în care untul se topește.

Eu eram ironic. ðŸ˜

Edited by Sebi

Pe bune, @Sebi? Nu mă minți? Vrei să... vrei să spui... vrei să spui că... nu ai stat "ca fraieru' " timp de trei ore, de la ora 15:34 până la ora 16:20, uitându-te "sclifosit" la acel videoclip??? Nu pot să cred...  Erai... ironic... Ce crud poți fi!

Am ajuns sa postam si aici porcarii dastea de cancan ?  Pe vremea cand nu exista internetul in locul clipului asta exista bancul cu: " pe ce merge furnica" . Totusi bine ca nu e un film de o saptamana despre cum ies bulele din apa minerala. Nici nu o sa credeti ce se intampla la final ... of of .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use