Scootch98 Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Proasta gestiune se poate modifica in build.prop, dar necesita root si nu e la indemna oricui. Interesant e de ce Samsung alege asta, dar raspunsul il stim: bateria rahitica. Trebuie sa taie de undeva ca sa mentina un consum nivelat. Samsung au jucat murdar de data asta, josnic se poate spune, cu un telefon care a fost castrat din toate punctele de vedere si ce e mai rau, disponibilitatea globala, doar pentru o miza uriasa: Apple. Au lansat in graba telefonul pe piata americana ca sa ii faca pe clientii Apple sa reflecte de 2 ori daca vor 6S Plus. Probabil ca surpriza va veni peste 2 saptamani cand vom afla ce ne aduce 6S Plus Sunt curios si stiu ca nu am cum, dar as vrea sa vad fețele, mutrele celor de la Samsung dupa 2-3 zile de lansarea lui iPhone, cand se vor inghesui oamenii sa cumpere mere, nu cantece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Deja sunt zvonuri de Note 5 Active. Nu mai prididesc baietii astia de la Samsung cu matritele, dar in zadar, market share-ul lor s-a dus in jos cu 5 procente. Cred ca n-au inteles ca daca inunzi piata cu cate 10 modele pe luna, nu inseamna ca o sa ai si vanzarile dorite. Sent from my LG G3-D855 Feri, Kali and Master_B 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Iata de ce.... Why Xiaomi is Apple's biggest threat in China (and soon, everywhere else) Trimis de pe al meu Mi 4i folosind Tapatalk Mihai 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted August 23, 2015 Report Share Posted August 23, 2015 O stire tulburatoare, direct din inima tarii care dicteaza globului ce sa faca. O natie retar, pardon, destul de "deschisa la minte" decide ca este interzis a se folosi termenele "mama" si "tata", in favoarea termenelor "parinte 1" si "parinte 2". Oare copii vor primi si ei "Progenitura 1 si Progenitura 2, 3 etc"? :o http://www.therogersvillereview.com/opinion/article_16ac46e2-49bb-11e5-860e-e74e3e392466.html Adevarate proteste au iesit sa o combata ca lege, dar va ramane probabil viabila in viitor. Treaba asta cu "open minded" are o posibila consecinta: daca ai mintea prea deschisa, s-ar putea sa iti cada creierul afara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted August 23, 2015 Report Share Posted August 23, 2015 Am mai spus pe forum ca din cauza minoritatilor de orice fel se va ajunge la discriminarea majoritatilor. Sent from my LG G3-D855 samyjuanito, DTTR and Innoxius 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 http://www.mnrdaily.com/article/lg.g2.g3.g4.android.6.0.marshmallow.update.to.take.place.directly/3314.htm Aparent, lg g2, g3 și bineînțeles g4 vor primi Marshmallow. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Scootch98 and Feri 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Daca primeste si G2, LG ar fi singura companie care ar lansa update la M pentru un telefon din 2013. Nu cred ca S4 de la Samsung va primi M. Sent from my LG G3-D855 Andrei P. and Mihai 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Ar fi ceva foarte frumos din partea LG. Pai G2 e telefonul care i-a relansat deci e un lucru bun, asta dacă se va întâmpla. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Mihai and Scootch98 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted August 27, 2015 Author Report Share Posted August 27, 2015 Cum să nu cumperi telefoane de la LG? Mă bucur mult, poate primește și G2 Mini-ul prietenei. Andrei P. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berila_mz Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 Sa se bucure si ea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Cei care avem televizoare smart de la LG cu webOS 1.0, vom primi update la webOS 2.0. Sper sa se miste mai rapid decat melcul de webOS 1.0. http://www.geeky-gadgets.com/lgs-older-smart-tvs-will-get-webos-2-0-update-01-09-2015/ Szilárd Ervin Szőgyenyi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Cum aflăm ce SO avem? Q: Is this beef? A: Of horse! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Daca este model 2013, dupa meniu asa pare inseamna ca nu ai....webOS. Alea parca incepea cu modele din 2014. Si la mine arata...ca la tine, mai putin modelul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Parca din 2014 au lansat cu webOS 1.0. Ce ai tu acolo DTTR, cred ca nu e webOS. Din 2015 au lansat televizoare cu webOS 2.0 Sent from my LG G3-D855 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted September 1, 2015 Author Report Share Posted September 1, 2015 Da, și al meu e fără WebOS și mă bucur. WebOS 1.x e mai slab ca OS -ul proprietar LG. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Sp1tfire and Innoxius 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Corect, @Mihai. Sa vedem cum va fi cu webOS2. Sent from my LG G3-D855 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Pe mine nu ma intereseaza web-urile voastre, eu eram curios cine e blonda din imagine In concediu am butonat si eu un smart de la Samsung. Si am vazut si ce e aia ecran curbat. Bine ca-s sarac. Cu netul mergea mai mult nu. Pe pc nu erau probleme, deci nu era de la rds. Si ei zic ca de aia le fac curbate, sa vada tot poporul din camera bine. Eu stateam in stanga, mult in stanga si curbura dinspre mine era out-of-sight. Raman la WP-ul meu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Iti modam un Sirius 222 sa ruleze WP, cu dedicatie pentru tine, @Innoxius. Sent from my LG G3-D855 Kali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Nu, ТЕМП, ca asta am avut in copilarie Kali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Pe mine nu ma intereseaza web-urile voastre, eu eram curios cine e blonda din imagine In concediu am butonat si eu un smart de la Samsung. Si am vazut si ce e aia ecran curbat. Bine ca-s sarac. Cu netul mergea mai mult nu. Pe pc nu erau probleme, deci nu era de la rds. Si ei zic ca de aia le fac curbate, sa vada tot poporul din camera bine. Eu stateam in stanga, mult in stanga si curbura dinspre mine era out-of-sight. Raman la WP-ul meu Este Sore http://soreonline.com/tag/protv/ Innoxius 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Dragă jurnalule, io sînt de acord ca emigranții ăștia să vie, că și ei e oameni. Scrie în Biblie. Da’ să nu vie la noi pe scară să ne crească factura la căldură și să ne scadă presiunea la apă. Bașca că dacă o să vie, parcă văd, schimbă gresia, schimbă faianța, bormașini o să vrea să facă ca la ei acolo în țară și io cu astea nu-s de acord, că noi sîntem creștini. De aia a murit Constantin Brâncoveanu! 29 august 2015 Io am impresia că emigranții ăștia sînt numai mîna lu’ Băsescu. Nu înțeleg cum domnul Mihai Gâdea nu a anunțat asta, să știe toată populația de oriunde ar fi, dar probabil încă cercetează, pentru că domnul Mihai Gâdea e om cumpătat care nu spune lucruri înainte să le cerceteze. Io oricum sînt sigur că emigranții sînt mîna lui Băsescu, care vrea să distrugă țara asta! Dacă nu sînt mîna lu’ Băsescu, atunci de ce pe vremea lui domnul Iliescu nu s-a auzit nimic despre ei și despre Elena Udrea? 1 septembrie 2015 Am venit ieri de la piață, s-a făcut kilul de roșii 60.000 lei, sau 6 RON, cum îi zice mai nou, ăștia vor să ne extermineze. Cînd am ajuns în scara blocului era lumina stinsă, dar a ieșit imediat un tînăr cu un hanorac negru din ea. Ä‚sta sigur era emigrant din ăla, dacă nu era chiar terorist, că în ziua de azi nici nu mai știi, ți-e și frică că o să-ți dea în cap, cu drogurile lor și cu muzica satanistă care i-a făcut pe toți emigranți, că nici nu se mai duc la școală și nici nu se apucă de vreo meserie. Și ăla a furat becul. Sigur! Ai dracu’ emigranți, să stea la ei acasă. Jurnalul unui refugiat din Orientul Mijlociu 26 august Vara asta am dus-o mai bine decât un corporatist român, din lumea civilizată. Am fost prin Turcia, prin insulele grecești, am vizitat Budapesta și în curând o să ajung în Germania. Știu, și românul mediu face toate chestiile astea, dar cel puțin mie nu mi-a scuipat nimeni în ciorbă la autoservirea din Eforie Sud și nici nu mi-au furat hoții mașina din fața unui hotel din Bulgaria. 27 august Dragă jurnalule, m-am întâlnit în drumul meu, la marginea unui sat din Ardeal, și cu o refugiată din România. Spune că a plecat din satul ei de baștină deoarece fuge de război. De războiul de țesut. Cică bărbatu-su o pune să-i țeasă toată ziua niște preșuri sinistre, de care săraca femeie s-a săturat. 30 august Am auzit și eu ultima veste. Cică Mîndruță vrea să ia niște refugiați în casa lui de la țară. Cred că trebuie să fii nebun ca să-i accepți oferta. Adică el are impresia că noi am fugit din calea războiului din Siria ca să ne atragă el în lupta lui dementă pe care o duce împotriva Rusiei? Via Catavencii: http://www.catavencii.ro/copiii-capitanului-emigrant/ Sent from my SM-G900F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Slab rau, n-am schitat niciun zambet. Se vroia a fi amuzant articolul? Sent from my LG G3-D855 Innoxius 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Nu , se voia a fi ironic. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 N-au reusit Sent from my LG G3-D855 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts