Clicky

Jump to content

Link-ul zilei 01

Mihai

Recommended Posts

Dupa ce acum cativa ani, niste franțuji (intamplator, purtatori de cașchetă), au arestat in Paris studenti romani la Sorbona (sau Sorbonne, ca sa nu ne zica si inculti) care aveau iPhone, pe motiv ca un roman e prea sarac sa-si permita si sigur l-au furat, e randul celor care au inventat drepturile omului. De data asta nu bugetari, ci producatori de plus-valoare.

Un hotel britanic a refuzat sa cazeze o romanca pentru ca receptionista a crezut ca este prostituata. Tanara este absolventa a unei facultati engleze de criminologie

Pe considerentul asta as putea si eu, de cate ori vad un occidental pe strada, sa-i trag una cu un ciomag si sa-i strig "Pedofilule". "A, scuzati, dar stiti, tot apar stiri la noi cu pedofilil occidentali, nu de mult a mai aparut una cu doi pedofili occidentali. Nu ? Nu sunteti pedofil ? Scuze, inca o data, va rog sa ma scuzati."

Pentru edificarea noastra era bine sa fi vazut o poza cu vestimentatia domnisoarei in momentul cand a fost refuzata. Studentia si prostitutia nu se exclud una pe alta. De asemenea, prostul gust in alegerea vestimentatiei iti poate aduce deservicii.

Sent from my LG G3-D855

Toate piesele oficiale Metallica (151 la număr) așezate în un top.

Eu sunt 100% de acord cu poziția 1 dar aș muta poziția 5 mai sus...

Enjoy!

http://www.spin.com/2015/07/every-metallica-song-ranked/

trimis după racheta nevestei cu un alt Tapatalk decât cel de până acum.

Mănânc cai? Qashqai!

unchiu spit... nu da vina pe impricinatul. da pe meseriasul care asa a gasit de cuvinta sa faca postarea.

Cati roackeri avem p'aici, am sa fac un ss din telefon sa vedeti cata metallica am. \m/

Sent from my iPlaca using Tapatalk

Minutul 9.30

I rest my case.

Utilizatorii de iPhone sunt idioți. Toți țin telefoanele în mod portret.

trimis după racheta nevestei cu un alt Tapatalk decât cel de până acum.

Mănânc cai? Qashqai!

Cata belea in coud, adica mare grija, datele din dropbox, onedrive,etc sunt la liber, din cand in cand:

http://www.zdnet.com/article/dropbox-google-drive-onedrive-files-man-cloud-attack/?tag=nl.e539&s_cid=e539&ttag=e539&ftag=TRE17cfd61

Alta chestiune, proaspatul windows de nota "10" primeste prima "carpeala" , iata aici dovada ca inginerii de la Redmond sunt pe drumul cel bun si sustin ca asta-i ultima versiune de windows, ce urmeaza vor fi doar service pack-ri :))

http://www.zdnet.com/article/microsoft-delivers-first-cumulative-windows-10-update/?tag=nl.e539&s_cid=e539&ttag=e539&ftag=TRE17cfd61

Trimis de pe al meu Mi 4i folosind Tapatalk

Datele sunt la liber doar daca iti afla token-ul pentru parola, iar pentru asta trebuie sa fii tu prost. Mult zgomot pentru nimic. Serviciile de cloud sunt la fel de sigure/nesigure si fara marea descoperire a firmei asteia de securitate.

Sent from my LG G3-D855

Eu stiam ca pe fiecare masina / browser / aplicatie se genereaza un alt token si n-ar fi valabil mutat. Oricum, din ce zic ei, ORICE foloseste token e nesigur. Iar token se foloseste de hăt vreme si nu doar pentru cloud.

Si eu stiam la fel, dar cine stie ce au gasit inginerii lui pește prăjit. Dar daca e o descoperire venita de la o firma de "securitate" trebuie sa ne alarmam, nu? Pacat ca nu ne-au zis si cum obtine nenea hackeru' token-ul ala de pe dispozitivul nostru. Asa elucidam cazul si stiam daca se poate doar prin prostia utilizatorului sau e posibil la orice ora din zi si din noapte oricat de precaut ai fi.

Sent from my LG G3-D855

Evitati sa mai cumparati de la Domo cu plata online, s-ar putea sa dea faliment si sa nu mai ajunga comanda voastra

http://mobilissimo.ro/m/diverse/samsung-cere-insolventa-retailerului-domo--al-treilea-mare-jucator-din-zona-electro-it-de-la-noi_27594.html

Sent from my LG G3-D855

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use