Clicky

Jump to content

Link-ul zilei 01

Mihai

Recommended Posts

De luat aminte cine produce si ce produce, dupa aceasta sursa Xiaomi Redmi Note are producator pe Samsung :D

Se invarte in groapa Mao Zedong pre cum ca Korea a luat cu asalt Beijing :P

Sursa la momentul acesta:

http://gsm-ro.eu/Phones/Xiaomi-Smatphones/Xiaomi-Redmi-Note-Dual-Black-29138

post-12162-0-56876900-1434396583_thumb.png

Adevarul e ca, la pretul ala, e prima miscare inteligenta in domeniu. Am inteles ca daca s-ar face cu fonduri europene ar fi mult mai ieftina. Au mai facut ei o greseala, Centura Lugojului. Dupa ce ca e prima lucrare terminata la termen, nici nu vrea sa se strice. Deh, fonduri europene.

Cand am fost la Timisoara anul trecut am trecut pe bucatile alea de autostrada. Te invarti aiurea pe-acolo si nu economisesti nimic la km. Sunt facute fara cap si coada, pe o portiune ocolesti de iti vine rau in loc sa fie mai scurt ca prin sate.

Sent from my LG G3-D855

Pai n-au avut timp, ca-s mai tot timpul pe mare :D

La unii e cu probleme. Nu stiu daca si la Navy astia, dar sunt firme care au aplicatii serioase de productie (de exemplu), custome-made si carora le trebuie foarte mult timp sa le aduca la un nou SO. Vista oricum a fost sarita, nu s-a obosit nimeni sa modifice ceva serios si fara de care nu se poate, pentru Vista.

Am un prieten in Germania care lucreaza la o firma care face componente pentru Airbus. Treaba lui este sa testeze si sa rastesteze orice tine de IT daca se pupa cu CAM-ul lor (Computer Aided Manufacturing). Ei inca ruleaza XP pe calculatoarele din sectiile de productie. Si tot asa, platesc la MS pentru suport extra. Din ce am inteles, inca 7-le nu s-a ridicat (din punctul lor de vedere, al productiei) la nivelul de stabilitate al XP-ului. Pentru ca lor, acolo, le trebuie in primul rand stabilitate, nu flu-flu-uri cu Aero si alte balarii. 8-le nu a trecut nici de primele teste. 

Stiu ca unii depind de unele aplicatii, dar in articol aia spun ca n-au avut timp. Daca si-a luat amiralul vreo spaga, sigur n-or sa aiba timp nici in urmatorii ani

Sent from my LG G3-D855

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use