Clicky

Jump to content

Link-ul zilei 01

Mihai

Recommended Posts

Guest Deio

Sunt curios cati dintre noi ar putea taia mai mult de 10 legaturi de bambus, care simuleaza membrele umane, pe vremuri erau folositi prizonieri reali. :(

Eu recunosc, desi am ceva experienta (mica :)) ), nu cred ca rezist la mai mult de 50 de plimbari in aer. Poate cand eram mai tanar.

Katana are 500-600grame minim, desi pare extrem de usoara, dupa 10 taieri zici ca ai haltera in mana.

Daca as sti cum se face taierea, as putea vedea cate taieri as face. Fain de tot video-ul, omul s-a antrenat si va transpira mereu.

Guest Deio

Nu, exista si non-japonezi care pot participa. De fapt, sunt multi in lume care aleg sa se antreneze astfel, eu as fi unul din ei, oricand.

Iar la introdusul in teaca, samuraii aveau pe vremuri mana dreapta invelita in piei groase, ei extrageau katana de multe ori :D

Dupa un timp si cateva taieri :), te inveti. Se zice ca nu ai voie sa tragi katana din teaca fara sa versi sange. :ph34r:

Imi place ca e campion mondial de 5 ori. Banui ca acele campionate "mondiale" sunt intre japonezi, ca altii ce sa caute ? :D

Sunt ca și campionatele mondiale americane...

trimis cu eforturi dupe tabloul nevestii

Mie nu-mi plac scandurile , raman aschii in...obiect.

Eu cautam povestea aia cu tatal si fiica camping la munte , mama acasa , fata isi suna mama , ursul incepe sa muste din fata si mama aude tot ce se intampla , dar n-am dat de ea , am dat de "cute girl" asta mancand un "gummy bear".

E pe bune :D

Clientii bancilor din Zimbabwe vor primi 1 dolar SUA pentru 175 de cvadrilioane de dolari zimbabweni. Tara africana renunta de tot la moneda locala dupa hiperinflatia ce a atins 500 de miliarde la suta in 2008

http://www.hotnews.ro/stiri-international-20229632-clientii-bancilor-din-zimbabwe-vor-primi-1-dolar-sua-pentru-175-cvadrilioane-dolari-zimbabweni-tara-africana-renunta-tot-moneda-locala-dupa-hiperinflatia-atins-500-miliarde-suta-2008.htm

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use