Clicky

Jump to content

Report

  • Similar Content

    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      COMUNICAT DE PRESA:
      Vodafone își va întări poziția pe segmentul de servicii convergente prin achiziționarea UPC România
      Vodafone Group va achiziționa operațiunile Liberty Global din România, Germania, Republica Cehă și Ungaria, printr-o tranzacție cu o valoare de 18,4 miliarde de euro Clienții persoane fizice și juridice din România vor beneficia de acces la noi servicii și de investiții mai mari în creșterea vitezei si calității rețelei de cablu  
      București, 9 mai 2018 – Vodafone Group Plc a semnat un acord pentru preluarea operațiunilor Liberty Global din România, Germania, Republica Cehă și Ungaria, în urma unei tranzacții cu o valoare totală de 18,4 miliarde de euro, ce face parte din strategia companiei de a investi semnificativ în convergență în țările din Europa în care operează. Entitatea formată în urma achiziției va permite clienților Vodafone și UPC România să aibă acces la oferte convergente de servicii mobile, de internet în bandă largă și TV, precum și la servicii dedicate persoanelor juridice. Tranzacția nu va include operațiunile UPC România de televiziune prin satelit, Focus Sat.
      În urma achiziției, Vodafone va avea una dintre cele mai mari infrastructuri din Europa de rețea de nouă generație („next generation network”, NGN), cu 54 de milioane de gospodării care beneficiază de servicii prin cablu/fibră prin propria rețea și o acoperire NGN totală de 110 milioane de gospodării și companii, inclusiv prin intermediul parteneriatelor cu alți operatori, devenind unul dintre cei mai importanți furnizori din Europa de servicii de telecomunicații fixe și convergente pentru clienții persoane fizice și juridice.
      Activitățile Vodafone și Liberty Global în România sunt complementare. Vodafone activează în principal pe segmentul de telefonie mobilă, iar UPC România furnizează servicii de cablu în bandă largă și de televiziune.
      Vodafone România este al doilea cel mai mare furnizor de servicii de telefonie mobilă, iar UPC România operează a doua cea mai mare rețea NGN din România, cu o acoperire de 3,1 milioane de gospodării (41% din numărul total).*
      Compania creată în urma achiziției va putea oferi servicii TV interactive, de internet în bandă largă și de telefonie fixă, precum și servicii mobile, pentru cei 9,9 milioane** de clienți mobili ai Vodafone România și pentru utilizatorii celor 2,1 milioane de abonamente de servicii fixe ale UPC România („revenue generating unit”, RGU)***. Compania astfel creată va avea o cotă totală de piață de 25% după veniturile totale.
      Ca și în tranzacțiile similare efectuate de Vodafone, managementul și angajații companiei achiziționate vor avea un rol important în entitatea creată în urma achiziției, punându-și în valoare aptitudinile în arii precum servicii prin cablu, servicii fixe și de televiziune. Angajații UPC România vor beneficia și de oportunitatea de a-și construi o carieră internațională în Vodafone Group.
      Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România, a declarat: „Această achiziție va duce la transformări semnificative și va crea un furnizor important de servicii convergente de telecomunicații, contribuind la creșterea competiției pe piața din România. Tranzacția va aduce beneficii atât pentru clienții celor două companii, cât și pentru economia românească, deoarece noua companie va acționa ca un catalizator pentru inovația în servicii și va oferi un context mai amplu pentru investiții în rețeaua fixă. Vodafone și UPC România au în comun o abordare axată pe calitatea serviciilor și sunt complementare prin prisma segmentelor de clienți deservite – Vodafone are utilizatorii mobili, iar UPC România, utilizatori de broadband și de servicii TV”.
      Este de așteptat ca tranzacția să fie revizuită și aprobată de Comisia Europeană. Vodafone anticipează că încheierea tranzacției va avea loc la jumătatea anului 2019.
    • By Feri
      Asa se pare ca Vodafone va cumpara o parte din Liberty Global care este si proprietarul lui UPC Romania. Ce parere aveti despre aceasta achizitie?
      Eu personal astept aceasta fuziune, si astept ofertele care vor veni de Vodafone&UPC.
      Mai multe detalii in articolul care a fost publicat pe Mobilissimo.
      https://www.mobilissimo.ro/stiri-diverse/alo-upc-buna-sunt-andreea-ghidul-tau-vodafone
       
    • By VR46
      Va salut.
       
      Am si eu o intrebare legata de date mobile.
      Am un telefon dual SIM (Telekom + Vodafone). Cartela Telekom este cea principala, iar Vodafone este cea de munca.
      Problema este ca atunci cand vreau sa ma conectez la pachetele de date mobile mi se conecteaza automat la Vodafone si nu stiu cum sa fac sa setez SIM-ul Telekom ca fiind principal.
      Mentionez ca folosesc widget-ul Power Toggles pentru activarea datelor mobile (desi situatia e la fel indiferent ce as folosi). Ca sa ma conectez la Telekom trebuie sa intru in setting, la date usage, s.a.m.d.
      Nu stiu cat conteaza asta, dar la Mobile Network Settings am setat Telekom in meniul 3G service -> Enable 3G, iar la Network Mode este bifat WCDMA only.
      Are cineva vreo idee cum pot face sa ma conectez direct la date mobile Telekom in loc de Vodafone?
    • By DIGI_Helper
      RCS & RDS lansează oferta dedicată utilizatorilor de cartele preplătite, disponibilă în rețeaua Digi Mobil. Oferta cuprinde șase opțiuni cu prețuri între 2 euro (fără TVA) și 4 euro (fără TVA), prin intermediul cărora utilizatorii beneficiază de minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil, sute de minute naționale și trafic de date de până la 4 GB în rețeaua 3G.

      Avantajele cartelelor preplătite Digi, care le diferențiază în piața de prepaid din România, sunt valabilitatea de până la 3 luni a opțiunilor și posibilitatea de activare simultană a 2 opțiuni, în orice combinație, în orice moment pe perioada de valabilitate a creditului.

      Noua cartelă SIM include un credit inițial de 2 euro (fără TVA) pe care utilizatorii pot activa opțiuni de 2, 3 și 4 euro (fără TVA) care le aduc acestora un pachet complet de servicii de comunicații. În funcție de opțiunea aleasă, utilizatorii au disponibile pachete de beneficii compuse din minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil, sute de minute naționale, până la 4 GB trafic de date în rețeaua proprie la viteze 3G de până la 21,6 Mbps și 100 MB pentru date mobile în roaming național.

      Mai multe detalii despre optiuni puteti afla pe site-ul companiei: http://www.rcs-rds.ro/prepaid/
    • By DIGI_Helper
      Comunicat de presa Digi Mobil lanseaza noile pachete de servicii Avantaj
       
      RCS & RDS introduce astazi in oferta Digi Mobil, pachetele de servicii Avantaj, avand fiecare in componenta cate un smartphone si beneficii multiple la serviciile de comunicatii mobile. Abonamentele Avantaj au tarife cuprinse intre 2 si 5 euro/luna (TVA inclus) si le permit utilizatorilor sa comunice fara griji in orice retea nationala si internationala, indiferent de destinatie. La contractarea pachetelor de servicii Avantaj, clientii existenti de servicii fixe din portofoliul Digi primesc gratuit telefoane mobile din gama producatorilor Allview (Allview M8, Allview A5 Easy, Allview P5 Life) si Lenovo (Lenovo A1000 si Lenovo A2010).
       
      Avantaj 2 ofera clientilor Digi Mobil 200 de minute in retelele mobile si fixe nationale si internationale, 100 de SMS-uri in reteaua Digi Mobil, internet mobil de pana la 3 GB/luna, precum si 200 MB/luna pentru date mobile in roaming national. Minutele incluse pot fi folosite de asemenea si pentru apeluri catre retelele fixe din Uniunea Europeana si cele fixe si mobile din SUA, Canada si China. Pentru Avantaj 2 clientii vor achita 2 euro/luna (TVA inclus). Dupa consumarea minutelor incluse in abonament, se aplica un tarif de 0,01 euro (fara TVA)/apel/SMS pentru retelele fixe si mobile nationale si intre 0,01 si 0,07 euro (fara TVA)/apel/SMS pentru destinatiile internationale. La activarea Avantaj 2, clientii pot cumpara un telefon Allview M8 cu doar 20 lei (TVA inclus), daca au cel putin un serviciu fix Digi.

      Avantaj 3 include 300 de minute in retelele mobile si fixe nationale si internationale, 100 de SMS-uri in reteaua Digi Mobil, internet mobil de pana la 4 GB/luna si 200 MB/luna pentru date mobile in roaming national. Dupa consumarea minutelor incluse in abonament, se aplica aceleasi tarife ca la Avantaj 2. Tariful lunar pentru Avantaj 3 va fi de 3 euro/luna (TVA inclus). Clientii existenti care au cel putin un serviciu fix Digi si contracteaza Avantaj 3 pe o perioada de 24 de luni, primesc gratuit unul dintre telefoanele Allview M8, Allview A5 Easy sau Lenovo A1000.

      Avantaj 5 are un pachet de 500 de minute in retelele mobile si fixe nationale si internationale, 100 de SMS-uri in reteaua Digi Mobil, internet mobil de pana la 5 GB/luna si 200 MB/luna pentru date mobile in roaming national. Dupa consumarea minutelor incluse, se aplica aceleasi tarife ca la abonamentele Avantaj 2 si 3. Tariful pentru Avantaj 5 va fi de 5 euro/luna (TVA inclus). Contractarea pachetului de servicii Avantaj 5 pe 24 de luni, le aduce gratuit clientilor existenti de servicii fixe din portofoliul Digi (cel putin un serviciu), unul dintre telefoanele Allview P5 Life sau Lenovo A2010.

      Totodata, RCS & RDS desfasoara o campanie promotionala de sarbatori, prin care utilizatorii care isi porteaza numarul in reteaua Digi Mobil, vor beneficia de o reducere de 50% din costul abonamentului, pe o perioada de 6 luni. Reducerea se aplica la contractarea abonamentelor din gama Optim si Avantaj pe o perioada de 24 de luni.  Promotia este valabila pana la 31 decembrie 2015.

      Mai multe informatii despre serviciile companiei sunt disponibile pe www.rcs-rds.ro.
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use