Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Imi place foarte mult find 7 si inclin mai mult spre el,marimea lui nu cred ca ma va deranja.

Cum am mai spus,nu stiu cum sta treba cu garatia si de aceea sunt retinut in achizitionarea lui.

Ma gandeam si la nexus 5 dar din ce am inteles la baterie si difuzor nu sta prea bine.

Si inca ceva,eu as prefera sa am pe telefon androidul original.

 

Multumesc mult pentru pareri si mai astept si alltele :)

 

 

 

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Link to post
Share on other sites

Cochetez cu Lenovo K 910, daca prind o boala din asta prin jur de 1300 l-am tras de urechi...asa-i de dragut, sunt cu ochi geana dupa el...gasesc eu unu, daca nu ma gaseste el

...pana la urma nu se afla telefon perfect insa uni ca mine au nevoie de 2 sim-ri active simultan, m-am plictisit de 3 telefoane :)

Link to post
Share on other sites

Daca mergi pe find7, e dificil cu garantia. Trebuie sa-l expediezi tu la ei in caz de ceva. Nu stiu exact din ce tara europeana livreaza ei telefoanele. Si pe mine ma batea gandul. Primesti o husa, o baterie de rezerva si un card de 32 GB daca precomanzi un find 7.

 

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Link to post
Share on other sites

Cam asta scrie pe site-ul Oppostyle Europe în ceea ce privește garanția (traducere de la mama Google):

Garanție

 

Smartphone-ul Oppo a fost fabricat la standarde precise, și cu controlul calității rigid prin fiecare proces de fabricație. Acesta este garantat de către Oppo față de manopera sau de materiale defect de doi ani de la data achiziționării. Ascensiune International Trading Co, Ltd. (OppoStyle) va onora doar garanții pentru produsele Oppo marcă vândute pe OppoStyle.com. Ascensiune International Trading Co, Ltd. va facilita cu Oppo repararea sau înlocuirea produsului care ne întors, cu piese sau produse noi sau recondiționate. Primul an este o garanție de producător furnizate de Oppo, în timp ce OppoStyle.com va avea grijă de garanție al doilea an. Specificul de garanție al doilea an, adică dacă vom oferi o reparație, schimb, sau altă soluție; vor depinde de situația și ce stoc / sunt disponibile piese de schimb de la acea dată.

Această garanție limitată se referă la utilizarea necomercială de acest produs, și nu se aplică în următoarele, incluzând, dar fără a se limita la: aplicații și utilizări pentru care acest produs nu a fost destinat; IMEI modificat sau numerele de serie; auto-dezasamblare; consum / obiecte perisabile; articole gratuite / promotionale; daune cosmetic sau finisaj exterior; baterii si accesorii de cablu; accidente, abuz, neglijență, incendiu, apă, fulgere sau alte acte ale naturii; incorecte tensiune linie electrică, fluctuații și valuri; nerespectarea instrucțiunilor de utilizare sau de întreținere. Oppo nu garantează funcționarea neîntreruptă sau fără erori a produsului. Această garanție limitată nu se extinde la oricine altcineva decât cumpărătorul original al produsului. Este netransferabilă și prevede soluția exclusivă pentru dumneavoastră.

GARANTIA DE MAI SUS ESTE GARANÈšIA numai cu privire la produs și opoziția OFERÄ‚ NICI O ALTÄ‚ GARANÈšIE FEL, EXPLICIT SAU IMPLICIT, PRIVIND produsului, inclusiv COMERCIALIZARE ȘI POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP. IN NICI UN CAZ VA opus FI RESPONSABIL PENTRU INCIDENTE, SUBSECVENTE SAU DAUNE SPECIALE, CHIAR DACÄ‚ ASTFEL DE DAUNE REZULTA DIN NEGLIJENȚĂ SAU ALTE FAULT.

Pentru a obține service în garanție, vă rugăm să urmați aceste instrucțiuni:

Contactați serviciul clienți cu detalii cu privire la defectul reclamat, model de produs, numărul de ordine, numărul IMEI și data achiziției inițiale.

În cazul în care se stabilește că produsul dvs. necesită întreținere, vă vor fi furnizate cu instrucțiuni de returnare și adresa. Costurile de transport maritim va fi, de asemenea, rambursate.

Ambalați produsul în siguranță, și expediați-l înapoi la noi (în UE, dacă este posibil). Vom facilita garanție și-l vom trimite înapoi la tine gratuit.

 

 

 

Trimis de pe Marte

Edited by Master_B
Link to post
Share on other sites

Salutare si multumesc inca o data pentru parerile voastre.

Rasturnare de situatie deoarece deviceul pe care l-am achizitionat este un Note 3.

Este maricel dar deja m-am obisnuit cu marimea lui si pot spune ca deocamdata sunt foarte multumit de el.

Sper ca in vitor sa nu apara probleme si sa nu ma dezamageasca. :)

 

 

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Edited by skullone
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use