Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Nexus 7 prima editie,este recomandarea mea.

Argument: are procesor tegra 3,fata de Mediatek MT8125 (asus memopad hd7) care,dupa cate am inteles,va ramane pe veci cu android 4.2.
Edit: Scuze,am uitat sa imi exprim parerea si despre varianta cu evolio x7,eu m-am saturat personal de tablete autohtone,sunt pline de probleme,mai bine iei ceva de la o firma mai cunoscuta si care are un renume decat ceva care e cunoscut decat pe plan  local..

Edited by Sebi
Link to post
Share on other sites

Nu știu ce să spun, m-am gândit și la această variantă, dar mi-a plăcut mai mult asta. Acest caz l-am tratat cu subiectivitate. Dacă, spre exemplu, multora le-a displăcut carcasa din plastic, grosimea și cantitea mare de "blotware" mie mi-a plăcut. Plus că e un model mai nou. ;)

 

Eu mă mulțumesc cu un procesor MediaTek

 

Dacă ar fi să iau un Nexus, aș lua varianta a 2-a

 

În ceea ce privește modelul românesc, eu i-am urmărit review-ul realizat de Mobilissimo și mi s-a părut foarte ok. Nu am avut până acum o tabletă, dar chiar nu m-ar deranja ca prima să fie de proveniență românească. Åžtiu, știu, tot MADE IN CHINA, dar... Ä‚sta-i felul meu de a încuraja producătorii locali... cumpărându-le produsele :D

 

Trimis de pe al meu GT-S6310 folosind Tapatalk

Edited by Alexandra Vidrasc
Link to post
Share on other sites

Am scos acele "Trimis de pe", stricau reply-ul. Tot pe un Nexus 7 as merge si eu, vei avea parte de suport software pentru mai mult timp. Exista si variante autohtone bune, Viva Q7 (nu Life) merita toti banii si e mult mai ieftina. Imi este mai usor sa recomand pe ce am pus mana (Nexus 7 si Viva Q7).

Link to post
Share on other sites

Deja inaintezi, stii ce vrei si e un punct de vedere foarte bun. Nexus 7 2013 are rezolutie fullHD. Eu as economisi putin si as alege un Nexus7, pentru ca Viva Q7 nu indeplineste criteriul tau.

Link to post
Share on other sites

Am avut Asus Memo Pad HD 7. E superba, ecran demential, bateria care tine de te plictisesti, sunet...nu mai zic...excelent. Am dat-o fiindca aveam nevoie de internet mereu, ceea ce ea nu ofera (nu are 3g), plus ca nu merge OTG-ul pe ea, poate doar prin root.

Vali

Edited by valentinobv
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use