Lvnatic Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Întreb pentru ca am auzit cazuri care au fost și nu le-a zis nimeni nimic. Din experienta personala ați auzit de asemenea cazuri? Eu de exemplu am telefonul cumpărat de la eMAG, care știu ca au service propriu. Nu mi-au dat garanție Samsung. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fresH Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Întreb pentru ca am auzit cazuri care au fost și nu le-a zis nimeni nimic. Din experienta personala ați auzit de asemenea cazuri? Eu de exemplu am telefonul cumpărat de la eMAG, care știu ca au service propriu. Nu mi-au dat garanție Samsung. si eu l-am luat tot de la emag. a venit in limba ceha si telefonul si sigiliile cutiei. garantia mea este la world comm (nu am auzit de astia vreodata). presupun ca pot merge si la samsung din moment ce le pot prezenta factura. si eu sunt curios daca se anuleaza garantia atunci cand knox isi schimba valoarea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lvnatic Posted May 4, 2014 Author Report Share Posted May 4, 2014 M-am împrietenit cu un băiat de la emag și l-am rugat sa se intereseze de chestia asta la service. Răspuns: nici nu au auzit de așa ceva. Intradevar au service propriu cei de la eMag dar sunt service autorizat Samsung, deci au fost instruiți personal de ei. Miau spus ca se verifica flash counterul dacă telefonul vine cu probleme de software sau alte defecte specifice kernelurilor modificate (placa de baza sau procesor ars). Counter care se poate reseta cu triangle away. Este posibil ca nici un service Samsung din România sa nu tina cont de acest trigger knox, însă cei de la emag va spun cu siguranță că nu verifica așa ceva. Eu am făcut root azi cu cf auto root. Ethereal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ethereal Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 @Lvnatic, informatia este absolut 100% sigura? Din cate stiam, telefoanele samsung se repara in service cu Odin, deci pot sa fac acasa ce fac ei in service, dar mereu am crezut ca se verifica atat flash counterul cat si knox-ul. [email protected] noi in fiecare zi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lvnatic Posted May 4, 2014 Author Report Share Posted May 4, 2014 Ce tine de emag da, 100% nu se verifica knox. Dacă mergi la un service specific Samsung nu știu sigur. Eu am schimbat telefonul de 2 ori și de fiecare data agentul de vânzări sa uitat la device status sa nu fie custom, când am vorbit cu el mai târziu despre knox mia spus ca prima data aude de așa ceva. Lam făcut curios și sa interesat la service, băieții de acolo la fel, nu au auzit niciodată de knox trigger. Ethereal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Din câte am citit pe un forum extern, am înțeles că este deocamdată experimental și că încă nu se ține cont de el. Nu știu cât de corectă este această informație, dar pare destul de plauzibilă . @lvnatic, dacă ai pune si câteva cratime in postările tale, ar fi superb. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Ethereal, Sebi and Gastarbeiter 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ethereal Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Asa am auzit si eu pe xda si cred ca si pe sammobile. Au avut cativa utilizatori probleme cu update-ul OTA/kies la 4.4.2, in urma caruia knox-ul a fost declansat. Samsung a recunoscut problema si a declarat ca in cazul s3,note2,s4, note 3 nu vor mai tine cont de knox. [email protected] noi in fiecare zi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lvnatic Posted May 4, 2014 Author Report Share Posted May 4, 2014 Serviceul emagului este http://www.servskills.ro care, din câte am înțeles, este service autorizat Samsung. Deci dacă ai garanție Samsung, teoretic, poți sa mergi direct la ei. Încă ceva interesant ce am aflat de la amicul meu, este ca dacă mergi la ei cu telefonul rootat și ai o defecțiune de hardware (de exemplu nu mai merge un buton sau nu mai funcționează senzorul bluetooth) ei sunt obligați sa ti-l repare, pot anula garanția doar dacă pot demonstra ca defecțiunea respectiva este cauzată de instalarea softwareului modificat. Însă din nou, politica asta fiind valabila doar la emag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Da, știu pe cineva care a făcut update OTA la un note 2 si i-a sărit knox-ul de doi metri in sus. L-am sfătuit sa se ducă la Cosmote sa întrebe și cică ăia l-au verificat un pic, apoi au sunat la service si au întrebat. Răspunsul a fost că având în vedere întâmplarea, in caz de ceva probleme de garantie, nu vor tine cont de el. Dar nu știu dacă este o linie generală în sensul asta, sau doar in cazul ăsta au luat decizia asta. Ma rog, vom vedea, pe mine m-a mâncat să fac update si acum am si eu knox. Sta la zero, dar e acolo si ma enervează. Bine ca am reușit să root-ez fără să sară knox-ul in sus. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ethereal Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Si eu am knox pe note 2, dar fiind telefon cumparat "de la baietasi" nu ma deranjeaza cu nimic. Note 3 este de la emag, deci sunt multumit sa aflu lucrurile astea. O zi fara root e prea mult. Eu am stat o 1 luna si jumatate fara. [email protected] noi in fiecare zi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lvnatic Posted May 4, 2014 Author Report Share Posted May 4, 2014 Eu nu mai rezistam fără adaway Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Chiar așa, mi-am amintit acum. Adaway așa se cheamă? Ca nu-mi apare deloc pe Play. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lvnatic Posted May 4, 2014 Author Report Share Posted May 4, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190753 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Thanks, acum l-am dat jos. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steff195 Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Folosesc AdAway de foarte mult timp, si nu as putea sta fara el, implicit fara root. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Da, foarte bun. L-am instalat si eu si l-am verificat într-un joc ce nu se putea juca din cauza reclamelor. Acestea acopereau o zona importantă din joc. Thanks a lot. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Ati fentat Knox ? Nici o problema, vine Knox 2.0. ionel, Gabii, Andrei P. and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Îmi place ca ești optimist Trimis de pe al meu LG-D802 folosind Tapatalk Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Ati fentat Knox ? Nici o problema, vine Knox 2.0.Unul din motivele pentru care nu mai pun mana pe Samsung. Celalalt e construcția foarte premium. Sent from my Nexus 5 Andrei P., Sebi, Innoxius and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Dar pentru cei cu custom ROM, degeaba vine Knox 2:)) Trimis de pe G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Nu ai inteles. Cu siguranta va fi mai greu de fentat, poate chiar imposibil. Nu mi se pare de neglijat sa pierzi garantia la un Note 3 sau S5. Gabii 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costel Diaconu Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Ma poate lamuri si pe mine cineva...ca vad ca ati deschis Post cu Knox si nu ati vb nimica..... daca e knox 0x1 se anuleaza garantia .. ? intr-un Service SAMSUNG ???? ca vreau sa il trimit pe al meu in service si nush ce sa fac .... are soft original , a declansat aiurea..... din cauza update-ul... ..........are se poate reseta knox-ul ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Ai knox 0x1 ai garanția pierduta. Nu se poate reseta. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ethereal Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 @Costel Diaconu eu zic sa iti reconsideri abordarea. In primul rand, cu punctele alea de suspensie pe care le pui cum pune samsung bloatware, pac-man se ingrasa mai mult decat e necesar. In al doilea rand, daca ai fi citit cum trebuie ai fi vazut ca la eMag in service-uri nu se tine cont si ca samsung au admis ca sunt probleme cu knoxul si in cazul telefoanelor se dinaintea lui s5 nu vor mai fi atat de severi in legatura cu acest aspect. De curiozitate, esti balbait? Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costel Diaconu Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 (edited) Ethereal.... poate sunt balbait. dami un sfat te rog ,sa incerc la service Servskills ...ca am inteles ca si ei colaboreaza cu samsung Edited May 14, 2014 by Costel Diaconu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts