Clicky

Jump to content

Recommended Posts

iOBS, asa se va numi filmul biografic despre Stebe Jobs al carui rol principal il va juca Ashton Kutcher. Stirea o puteti citi pe site. Personal astept cu nerabdare acest film! Probabil va detrona Avatar de pe primul loc pe IMDB.

Screen-Shot-2012-05-18-at-11.22.42-PM.jpg

Probabil va aduce o gramada de profit in primele saptamani de la lansare chiar daca ar fi cel mai prost film ever. Toti vor fi curiosi sa vada cum va fi descris Jobs in film.

Probabil va detrona Avatar de pe primul loc pe IMDB.

Nu prea cred ca se va intampla asta, dar si eu astept cu nerabdare sa apara filmul. Cred ca Ashton este foarte potrivit pentru rol iar poza aparuta pe net cu el imbracata ca Steve nu face altceva decat sa confirme asta.

Pentru cei care au prins pofta despre povestea din spatele Apple recomand filmul "Pirates of Silicon Valley" care prezinta inceputul Microsoft si Apple.

Ashton are avantajul ca seama cu Jobs la tinerete. Am inteles ca va aparea un film si dupa biografia lui oficiala. Sper sa fie la fel de interesant ca filmul despre Zuckerberg si sa nu ridice in slavi fanboismul Apple. Avand in vedere ca filmul este despre tineretea lui Jobs, ar trebui sa fie mai putin despre fanboism si mai mult despre un om care a vrut sa faca ceva deosebit.

Fanboismul, cum il numesti, a facut si face parte din istoria Apple. Fie ca vrem sau ne place, fie ca nu. De pe vremea Apple II. Nu le poti desparti, cum nu poti desparti gulag-urile de istoria Rusiei sau lagarele de cea a Germaniei. Nu ca ar fi acelasi lucru.

Si da, va avea incasari indiferent de calitate, doar pentru ca este un film despre Jobs. Iar un film dupa biografia "oficiala" nu ma intereseaza, pentru ca ala nu va fi ceva critic. Chestiile neoficiale sunt mai atractive decat cele oficiale

Tot ce vreau e ca filmul sa nu fie numai despre asta. Stiu ca nu le poti desparti, dar Apple a ajuns ce este azi de-abia dupa ce Jobs a revenit la conducere, dupa perioada de exil. Asta ma intereseaza pe mine, perioada de dinainte de ascensiunea Apple.

Ma gandesc ca un film biografic care se respecta, va avea in vedere si aspectul de care spui tu. Si da, si pe mine m-ar interesa perioada de dinaintea Apple. La fel si povestea cu excluderea lui din companie...

Nu prea cred ca se va intampla asta, dar si eu astept cu nerabdare sa apara filmul. Cred ca Ashton este foarte potrivit pentru rol iar poza aparuta pe net cu el imbracata ca Steve nu face altceva decat sa confirme asta.

Pentru cei care au prins pofta despre povestea din spatele Apple recomand filmul "Pirates of Silicon Valley" care prezinta inceputul Microsoft si Apple.

Aseară am văzut filmul recomandat de tine! Este destul de bun și redă corect anii 70, travaliul PC-ului și Mac-ului împresărat cu umor și seriozitate în același timp. Recomand tuturor celor care încă nu l-au văzut.

Singurul lucru ce nu mi-a plăcut se trage din faptul că un film biografic făcut încă în viața celor prezentați, nu poate să aibă un "The End" relevant, deoarece activitatea acestora continuă și poate aduce răsturnări de situație care fac irelevant mesajul din final.