Clicky

Jump to content

Abonament sau prepay?

Feri

Recommended Posts

Nici eu nu suport să fiu pe cartelă.

Plătesc 68 lei pe lună, pentru totul nelimitat, inclusiv internet nelimitat.

Am și ceva internațional, dar nu sunt pasionat și deci, nu știu în ce rețele.

N-aș sta pe cartelă nici bătut.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Și eu tot cu abonamentul votez ;)

Acum am Red 25 și îmi satisface cu brio necesitățile, să nu mai spun că îl folosesc la greu în roaming.

Și eu până acum 2 ani(cred) am avut sim Connex în telefon. Era din 1998 dar a trebuit să-l schimb deoarece deja făcea figuri.

Sent from my LG G3 using Tapatalk

Din 4 numere pe abonament, doua am vrut sa le trec pe prepay. Rezultatul a fost ca am primit o oferta mai buna la abonament decat aveam la prepay.  Mai ieftin decat cea mai ieftina extraoptiune si cu minute si net mai multe. Vodafone, FYI.

Nu știu dar eu am primit o cartela indygen gratuita pe care aveam 500 de Indypoints parca, știu ca puteam folosi 1 gb de net. După ce am primit cartela, o bag în telefon și am stat vreo 10 minute pe facebook, după aceea vreau sa vad cate Indypoints mai am, sun numărul de telefon de pe fisa awb sau cum se numește (aia de trimis prin curier) și răspunde o doamna de la indygen pare-mi-se, ii zic ca vreau sa aflu cat credit am și ea îmi zice sa sun la 1234 (ca sa înțelegeți, pe cartela aia era 0€ credit și 500 Indypoints) și sun fericit la nr ala și îmi zice ca nu am destul credit. Am zis ca e imposibil, vreau sa stau pe fb din nou pe telefon și nu pot, ok zic, dau un restart, la fel.

Mi-a trebuit 5 minute sa aflu ca defapt, numărul de telefon la care trebuia sa sun era altul și numărul ala cred ca m-a taxat maxim ca am sunat la numărul potrivit și aveam - 1€ credit.

• 2 weeks later...

Dar ai zonga gratis un an:) Anul trecut am avut bonus 100GB, eu consum, dar, mai mult de 88GB nu am putut, si aveam pe hotspot vesnic pe 30zile ;)

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk 2

Edited by reflavius