Clicky

Jump to content

Care este cea mai buna tableta ?

son1k

Recommended Posts

Tocmai mi-am luat ipad 3...cea cu 32 gb + 3G. Husa + tastatura + 4ani garantie la FLANCO. Pret: 40mil.... Sunt incantat... Nu vand s2-ul ca sa zic ca nu mai vreau android... Dar imi vand unul din laptopuri :))

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Edited by Stavros

Guest Deio

Nici pe HTML5 ? De vplay zic.

E foarte ciudat. In HTML5 mode, unele seriale imi merg. Unele refuza sa ruleze. Am citit si pe un forum de iPad in Romania, ca ar fi ceva probleme cu Vplay. Eu banuiesc ca problema este in playerul embedded care il foloseste Vplay pentru Adobe, iar Apple se incurca in el. Am incercat sa le scriu, nu am primit raspuns. Nefiind ceva foarte legal, o las moarta. In schimb, mie ciuda ca Voyo nu merge pe iPad si au promis ca in Q1 va merge si pe Apple. Suntem in Q2.

Am vazut ca Stavros si-a luat "noul iPad" cu garantie extinsa, felicitari. Sa imi spui daca ai probleme de incalzire si/sau bateria se descarca mult peste noapte.

• 1 month later...

La momentul de fata ASUS Transformer pare sa fie cea mai buna varianta , cea cu 3G binenteles. In rest piata este plina de modele romanesti care scartaie din toate incheieturile. Mai este binenteles si IPAD desi eu cred ca nu va mai rezista mult in fata valului ANDROID.

Un articol foarte interesant care va spune pas cu pas ce sa alegeti gasiti pe

http://infoteste.ro/...-3g-si-android/

Eu sper ca cele cu ARM sa fie competitive la pret si sa ofere valoare. Ma refer strict la tabletele cu Windows RT, pentru ca de cele x86 nici nu se pune problema. Preturile care vor depasi cu mai mult de 1000 lei decat a unui laptop, nu va atrage pe nimeni. Vor depasi pragul sensibil de 2999 lei in mod sigur. La peste 3000 lei iti dau orice Ultrabook vrei care rade in nas la orice tableta.

Dar este posibil ca tabletele cu RT sa fie atractive, in masura in care nu voi plati mai mult ca pe un Android sau IOS. Pentru ca nu va merita sa investesti bani intr-o platforma care este emergenta. Mai bine astept pana se maturizeaza si prinde cota piata, mai scad preturi, ies tablete cu revizii mai bune. Etc.

Ca sa il lamuresc si pe colegul nostru nou idcatalin. (Bine ai venit pe forum !)

Apple nu "se arunca cu capul inainte" niciodata. Planuiesc de ani de zile strategii pentru a obtine cati mai multi cumparatori. Lanseaza pe piata doar cele mai performante produse create din materiale premium (duraluminiu elegant), trebuie sa recunoastem. Au chichitele lor cu sistemul lor inchis si limitat, dar asta le da un avantaj enorm fata de concurenta, sunt multi care nu vor sa isi bata capul prea mult.

Noi restu cu Androide, nu ne multumim si vrem ROOT si chestii de personalizare, sa "ne jucam, tunam", etc.

Iti spun eu ca am si Samsung si Apple. Nu se dau in judecata tabletele una pe cealalta, dar evit sa le las impreuna, singure, cine stie. :))

Nu am afirmat ca Ipad ar fi o tableta proasta , ba dimpotriva este una chiar excelenta in special cele cu 3G incorporat dar nici linux nu este un sistem de operare prost si totusi mai toti folosim Windows. Despre asta este vorba pana la urma. Si mie mi-ar place un Ipad dar in ce fac eu nu prea am aplicatiile potrivite pe o tableta Apple

• 4 weeks later...

Infinity Pad 700 este o tableta buna. Dar ii lipseste 3G si nu are o performanta chiar asa mare pentru ca Tegra 3 se cam lupta la rezolutia asta. Plus ca nu sunt jocuri fullHD, inca. Am avut-o cateva zile bune si pot sa spun ca prefer un Asus Transformer 300-3G sau astept dupa Padfone pentru ca lipsa 3G nu imi convine. Rezolutia nu ma incanta, atata timp cat nu ma uit la filme BluRay pe tableta.

Bineinteles, stiu ca ai unul. Am si eu unul. Dar nu e cel mai bun. Nu pot urmari seriale online (am Voyo abonament spre exemplu, sau altele care nu le mentionez aici), nu pot urmari clipurile trimise Flash pe unele site-uri, nu pot adauga storage prin card. Nu merge WhatsApp, etc.

Dar, la jocuri e o diferenta uriasa. Nici o tableta/telefon Android nu ruleaza jocurile asa fluent cum ruleaza pe iPad. Si, inca una, nu exista jocuri fullHD Android, pe Ipad sunt sute deja.

Ok, inca una si ma duc: Nu exista jocuri care sa nu mearga pe iPad, la Android sunt zeci care merg doar pe o platforma.... Frustrant.

• 2 months later...