razvan4tuning Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 salutare ,dupa ce am avut s1 (dezamagit de performantele lui ) m-am tot gandit sa imi iau un s2 (sau s2+) sau s3 mini ... ce vreau sa va intreb ,voi ce ati alege intre s2 si s3mini ? ,multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ethereal Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 S2 clar. Inca il mai am pe al meu. O fosta prietena de-a mea avea s3 mini, ea era multumita de el, totusi. Dar S2 se misca mai fluent (cu custom rom), are ecranul mai mare, se simte mai bine in mana(cel putin mie asa mi s-a parut). Acum nu il mai gasesti cu garantie, deci development supportul pentru el de pe xda si chiar si de aici este mai mare, iti permite sa instalezi mai multe lucruri pe el. Chiar si pe hartie sta mai bine: procesor 1.2ghz fata de 1. In plus, s3 mini pare un telefon mai finut, pentru domnisoare, datorita formei si dimensiunii. Dar asta e doar parere mea. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Sebi and candrei 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvan4tuning Posted March 22, 2014 Author Report Share Posted March 22, 2014 ce diferenta e intre s2 si s2+ ? ca am vazut ca s2 + sunt mai scumpe cu 100 -200 lei (ma refer sch) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Taie de pe lista S2+ Are procesor Broadcom care e asa de bun ca umple telefonul de lag la o banala schimbare de tema si poti sa ai incompatibilitate cu multe jocuri si aplicatii din cauza ca nu e popular, deci nici optimizat. Mai vine si doar cu 8 GB memorie interna pe cand S2 normal are 16 sau 32 GB. Nu ai specificat daca le cumperi noi sau sh ? candrei and Sebi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvan4tuning Posted March 22, 2014 Author Report Share Posted March 22, 2014 am un buget de 600-700 lei ,vreau sa iau sch ,am gasit un s2 full box la 650 lei cu garantie inca un an (dar nu stiu daca pot face eu ceva cu garantia daca nu e pe numele meu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 (edited) Poți să faci orice cu garantia și dacă nu e pe numele tău, poți sa o tai, poți sa o arzi.. Orice. Glumesc.Poți să trimiți în service chiar dacă garantia nu e pe numele tău. Un coleg de-al meu are s2+,când i-am cerut sa îmi arate ce jocuri are, a intrat în app drawer și avea un lag, vai mama lui. Se bloca în jocuri și i se restarta. Nu face și tu greșeala lui. Cel mai bine îți cumperi un s2. Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14. Edited March 22, 2014 by Sebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvan4tuning Posted March 22, 2014 Author Report Share Posted March 22, 2014 Multumesc mult ,bine ca am aflat de ce e in stare s2+ =))) ,eu care credeam ca e mai bun ca s2 simplu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Pe lângă garanție trebuie să aibă bonul/factura de achiziție Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk Sebi and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 S2. S2+ sucks. S3 Mini....mai bine nu. Sebi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Sau mai strange 200-300 de lei si iei un s3 sh.. Trimis de pe LCD-u' portabil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 ..... sau ramai la valoarea fixata initial pentru ca un S2 la 650 ron isi merita pretul din plin chiar si cu un ROM Stock 4.12 Sent from my M101 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Si apoi root + xda Trimis de pe LCD-u' portabil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts