Clicky

Jump to content

Forum ASUS Vivotab Note 8 - Tabletă cu Windows 8.1, specificații, unboxing, review și preț

Recommended Posts

ASUS Vivotab Note 8

Mobilissimo.ro scoate din cutie tableta de 8 inch ASUS Vivotab Note 8, care vine cu Windows 8.1 la bord și un procesor Intel Atom quad core. Terminalul costă 1499 lei și ne-a fost oferit în teste de către ETA2U. Acest device folosește 2 GB RAM și are la pachet și un stylus cu tehnologie Wacom și pachetul Office full inclus. În spate se află o cameră de 5 MP, iar la interior avem 32 sau 64 GB stocare.

ASUS Vivotab Note 8 prețuri actualizate:

ASUS Vivotab Note 8 Unboxing

ASUS Vivotab Note 8 Galerie Foto

DSCN5609.JPG DSCN5614.JPG DSCN5619.JPG

DSCN5622.JPG DSCN5625.JPG DSCN5626.JPG

DSCN5627.JPG DSCN5634.JPG DSCN5656.JPG

DSCN5714.JPG DSCN5630.JPG DSCN5644.JPG

Nu e cea mai buna tableta din lume, insa e singura la 8" cu stylus. In afara de Note 8 N5100 cu Android.

Lui Windows ii place stylusul, pana la un punct. Este excelent la drop-down-uri. Este excelent la OneNote (vine preinstalat) si este excelent pentru copii (si nu numai) la desenat, scris, pictat cu Magic Paint sau alta aplicatie.

Bateria tine linistit 8 ore si standby cam 2 saptamani. Ii poti pune un modem 3G cu cablu OTA si are ReadingMode pentru citit seara.

E usoara si incape in buzunarul din spate la jeans.(blugi)

De pe Amazon.de am comandat folii 3 la pachet, insa husa e 19€ cu transport 40€. Coca :)) Asa ca doar folii deocamdata, pana apar huse si la alti producatori :D

Am vrut o simpla husa book, sau TPU. TPU nu sunt inca, doar book type dar transportul e coca, nu merita.
Exista si un site in Ro care vinde huse VivoTab Note, ~110 lei husa tip carte.
Exista huse in Mall universale de 8" cu tastatura si sunt ok, deci iti faci un mini netbook din tableta asta daca vrei.
Ii prinzi de spate modemul pe husa si ai si 3G. Si nu o face uriasa, ca modemul nu e mare.

Cu un altfel de Note :)

Nu e neaparat legat de VivoTab Note, insa e interesant, poti sa te joci jocuri 3D pe o tableta de 8".
In acest caz este vorba de Dell Venue 8, la fel cu Atom Z3740.

Ma gandesc ca e interesant sa aratam si ce poate VivoTab Note 8 la capitolul gaming. Adica poate juca jocuri desktop PC de acum 5-6 ani, de genul lui Far Cry sau UT. E chiar interesant.
Poti sa ii atasezi un controller Gamepad, pe USB si sa joci pe el. :)

2014-03-20-21-17-59.png

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 6 months later...

Salutare! 
Am și eu tableta de 1 an, dar de o luna am mari probleme cu wifi-ul. Am făcut update la Windows 10 și semnalul la wifi este mereu Limitat. De exemplu, deschid tableta, intru pe net și în maxim 10 minute pică. Am încercat să revin la windows 8.1 dar degeaba. Tot a rămas problema. Aveți idee ce pot face? :)

Edited by CiprianStoicescu

:welcome:

Incerci un Factory Reset adica "Remove Everything and reinstall Windows" din Settings - Backup and Recovery si daca nici asa nu functioneaza, o trimiti la www.esc-it.ro 

Iei legatura cu ei prin CallCenter de pe site si faci un Pick-up and Return RMA. 

Totusi, incearca sa mergi in alt loc unde este WiFi, poate te refuza routerul din nu stiu ce motiv si astfel elimini problema ca e de la tine. Mergi la cineva care are alt router.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Similar Content

• By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Scoatem din cutie tableta Cube iWork 10, dar scoatem din cutie şi tastatura sa vândută separat. Tableta de 10.1 inch este un model dual OS, care rulează Windows 10 şi Android 5.1 şi vine la preţul de 169.99 dolari la Banggood.com. Noi avem un cupon pentru voi, cu discount de 20%, dacă folosiţi codul b99594. Tastatura costă 54.29 dolari la acelaşi retailer. Tableta oferă un procesor Intel Atom X5, 4 GB RAM, 64 GB stocare şi două camere de 2 MP.
      ► BangGood: http://mbls.ro/2wuJrRg (cupon -20%: b99594)
      ► Gearbest: http://mbls.ro/2fivYch
      ► Geekbuying: http://mbls.ro/2vun29V

• By candrei
      Salutare,
      Vreau sa-mi adaug inca 4gb / 8gb RAM la laptop-ul din titlu. Problema e ca nu stiu exact ce ar trebui sa aleg. Asa ceva ar fi ok? Cei de pe Softpedia zic ca da, puteti confirma?
      Topic-ul de pe Softpedia, in caz ca ajuta cu ceva, este acesta.
      Asa arata informatiile despre laptop legate de RAM. 
      Va multumesc in avans!
      Edit: am un slot liber pentru inca o placuta de RAM.  
      Edit2: apare vreo problema daca o placuta e de 4 si una de 8?

Chuwi Vi8 Plus

Mobilissimo.ro prezintă tableta Chuwi Vi8 Plus, un model ce costă doar 90 de dolari și rulează Windows 10. Terminalul are un ecran de 8 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, iar la bord se află un procesor Intel Atom X5-Z8300, plus 2 GB RAM, port USB Type-C și 32 GB stocare. Primim și două camere de 2 MP și ieșire HDMI. Am explicat în clip și cum se comandă produsul și care sunt taxele aferente transportului.

Prețul actualizat al lui Chuwi Vi8 Plus, poate fi aflat de aici.

Chuwi Vi8 Plus Unboxing

Chuwi Vi8 Plus Review

curând

Chuwi Vi8 Plus Galerie Foto

Xiaomi Mi Pad 2

Mobilissimo.ro prezintă tableta Xiaomi Mi Pad 2, lansată în luna noiembrie a anului trecut. Acest model costă doar 186 de dolari la GearBest.com și vine cu un ecran de 7.9 inch, cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, dar și un șasiu metalic elegant și solid. La bord se află 2 GB RAM, 16 GB stocare și un procesor Intel Atom X5, plus o cameră principală de 8 MP. Din acest clip aflați și care e modalitatea mai ușoară de livrare pentru acest device și taxele aferente.

Xiaomi Mi Pad 2 unboxing

Xiaomi Mi Pad 2 Review

Xiaomi Mi Pad 2 Galerie Foto

ASUS ZenFone MAX

În ciuda aparențelor, dacă privim benchmark-urile, telefonul se mișca excelent, n-am băgat de seamă lag în interfață și nici în cazul jocului Riptide GP2 nu am constatat probleme de rulare. Bateria este de excepție, iar telefonul e subțire și ușor față de ce ne-ar da de înțeles capacitatea bateriei. În opinia mea este unul dintre cele mai bune phablet-uri de sub 1000 lei de pe piață și îl recomand cu drag!

ASUS ZenFone MAX prețuri actualizate

MarketOnline.ro evoMAG.ro Compari.ro  
      ASUS ZenFone MAX Unboxing

ASUS ZenFone MAX Review

ASUS ZenFone MAX Galerie Foto

• Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use