Innoxius Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Windows Phone outsells the iPhone in Romania Silviu S, Mihnea, n_iulian and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Nici nu-i de mirare,la ce pret are un iphone,pentru un roman de rand trebuie sa pui bani la ciorapi cateva luni bune. Scootch98, n_iulian and Gabii 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Era de așteptat să întreacă WP pe iOS. Având în vedere că amândouă sistemele de operare nu au lag, iOS arată cam la fel față de versiunile anterioare, iar WP a evoluat foarte mult, pe lângă soft mai are si hardware bun + camere lor + pureview... Vlad Ciprian and n_iulian 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Wingoz phone nu inseamna neaparat nokia,dude. Scootch98 and Andrei P. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Windows Phone se vinde foarte tare pe low-end. Am văzut o grămadă de oameni cu Nokia Lumia 520, ca smartphone la purtător. Èšinând cont că este foarte ieftin la aproximativ 500 de lei și nu are lag în meniu, este o alegere foarte bună. Însă la vârf nu are nici o șansă, iOS și Android sunt favorite. n_iulian, Innoxius and Sebi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Toma Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Eu am lumia 520 știu o groază de persoane cu Lumia .și la mine în școală ,dar stiu și unul ,chiar un coleg de al ,meu cu aifon 5S pe auriu ,doar mie imi place orice variantă cât timp nu e cea aurie ?deoarece mi se pare puțin de cocalari. Sau poate doar mie mi se pare. Scootch98, Sebi and Andrei P. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Putin mai mult:)) Trimis de pe al meu G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Mie chiar îmi place varianta gold Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katees Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 O fi sistemul stabil, dar la aplicatii nr lor a ramas acelasi. ionel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Mda, caracterul unui om se definește prin culoarea telefonului. Iooooooi Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14. Kali, n_iulian, ionel and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Toma Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Nu se definește caracterul ,doar dacă de exeplu este auriu , e clar că îi place atnția . De parcă un â€aifon†nu ar avea destulă atenție și mediatizare. Și zic eu asta avand un Lumia roșu ,dar nu-i auriu ,care îți da o stare de â€superioritate†deoarece aifon și auriu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Pe mine ma mira, pentru ca iPhone se vinde de mult mai mult timp. As cere sa aflu cum s-a facut masuratoarea asta... Gastarbeiter 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 17, 2014 Author Report Share Posted March 17, 2014 Daca la nivel mondial marea majoritate au fost Lumia 5XX, cred ca la fel e si la nivelul Romaniei. n_iulian 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Poi da,.. oamenii cauta ieftin si bun, cum e lumia 520/525 Trimis de pe LCD-u' portabil. n_iulian 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 http://www.phonearena.com/news/iOS-falls-to-second-place-behind-Windows-Phone-in-Romania_id54005 iOS falls to third place behind Windows Phone in Romania Interesanta harta a Romaniei, se pare ca trebuie sa mai pun mana pe niste manuale de geografie ca nu mai stiu cum arata tara noastra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 18, 2014 Author Report Share Posted March 18, 2014 Au schimbat-o. Acum e corecta, dar cu stema comunista Si cand te gandesti ca-s vecinii de la sud de Dunare. La cate hârburi am cumparat de la ei, puteau macar sa fie politicosi. @n_iulian Zilele astea e la moda in zona noastra sa pui de-o anexare. Ma rog, acum ii zice "referendum" n_iulian, Andrei P. and ionel 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Mai degrabă cred că analizele au luat la comun atât România cât și Republica Moldova. Ar fi mult mai frumoasă România așa cum este în poza celor de la phonearena . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Nici nu s-a deviat de la subiect ) Trimis de pe LCD-u' portabil. Sebi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Mie cam greu sa cred studiul asta... vazusem si eu azidimineata stirea pe phonearena... daca e asa e doar pentru o perioada scurta de timp, la fel cum a fost si aici in Polonia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai I. Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 (edited) Tineti cont de faptul ca o mare parte din utilizatorii de iPhone cumpara telefoanele de pe piata neagra. Bineinteles, persoanele respective nu pot fi luate in consideratie in studiul respectiv. Se discuta doar despre vanzarile operatorilor si ale retailerilor mari (probabil) iar situatia este normala. Sincer , din cei 4-5 posesori de iPhone pe care ii cunosc niciunul nu l-a cumparat de la vreun operator (daca faci un calcul simplu nici nu prea se merita sa-l iei de la ei) si numai unul dintre ei l-a cumparat din magazin cu factura si garantie... Fiecare cu optiunile si opiniile lui dar eu consider ca iPhone nu merita mai mult de 50% din valoarea lui de comercializare... Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Edited March 18, 2014 by Mihai I. Sebi, Alex Toma, Scootch98 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Nicolae Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 E si normal Romanii nu prea au buget sa isi permita un iPhone. Preturi exorbitante or fi ele "Premium" dar nici chiar asa:|. Sa nu mai vorbim de faptul ca daca l-ai scapat odata din mana pe jos se face praf;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 (edited) "preturi exorbitante or fi ele premium dar nici chiar asa" "preturi exorbitante, or fi ele premium dar nici chiar asa " Pricepi? Dacă tot postezi aiurea, scrie ca lumea.. Edited July 5, 2014 by Sebi Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Iancu Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Eu unul cred ca WP sunt mai vandute in romania pentru ca majoritatea cumparatorilor se uita in exteriorul telefonului (ex. diagonala) iar iphonurile nu sunt chiar cele mai mari telefoane(tinand cont ca au un design placut), dupa care nokia are mai multa experienta deci si acesta ar putea fi un punct forte, iar acum sa fim sinceri si pretul isi pune amprena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristinel Ficlenescu Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Indiferent cum este iphonul si ce are pe el nu isi justifica banii tinand cont ca dupa cateva luni poate fi depasit. WP are multe iefteneli dar un lumia 930 nu prea il vezi la multi romanasi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Un iPhone e depasit in cateva luni doar pe hârtie. ionel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts