Clicky

Jump to content

Windows Phone intrece iPhone in Romania

Recommended Posts

Era de așteptat să întreacă WP pe iOS. Având în vedere că amândouă sistemele de operare nu au lag, iOS arată cam la fel față de versiunile anterioare, iar WP a evoluat foarte mult, pe lângă soft mai are si hardware bun + camere lor + pureview...

Windows Phone se vinde foarte tare pe low-end. Am văzut o grămadă de oameni cu Nokia Lumia 520, ca smartphone la purtător. Èšinând cont că este foarte ieftin la aproximativ 500 de lei și nu are lag în meniu, este o alegere foarte bună. Însă la vârf nu are nici o șansă, iOS și Android sunt favorite.

Eu am lumia 520 știu o groază de persoane cu Lumia .și la mine în școală ,dar stiu și unul ,chiar un coleg de al ,meu cu aifon 5S pe auriu ,doar mie imi place orice variantă cât timp nu e cea aurie ?deoarece mi se pare puțin de cocalari. Sau poate doar mie mi se pare.

Nu se definește  caracterul ,doar  dacă de exeplu este auriu , e clar că îi place atnția .

De parcă un â€aifon†nu ar avea destulă atenție și mediatizare.

Și zic eu asta avand un Lumia roșu ,dar nu-i auriu ,care îți da o stare de â€superioritate†deoarece aifon și auriu.

http://www.phonearena.com/news/iOS-falls-to-second-place-behind-Windows-Phone-in-Romania_id54005

iOS falls to third place behind Windows Phone in Romania

Interesanta harta a Romaniei, se pare ca trebuie sa mai pun mana pe niste manuale de geografie ca nu mai stiu cum arata tara noastra.

post-1694-0-82064300-1395127626.jpg

Au schimbat-o. Acum e corecta, dar cu stema comunista :)) Si cand te gandesti ca-s vecinii de la sud de Dunare. La cate hârburi am cumparat de la ei, puteau macar sa fie politicosi.

@n_iulian Zilele astea e la moda in zona noastra sa pui de-o anexare. Ma rog, acum ii zice "referendum" :))

iOS-falls-to-third-place-behind-Windows-Phone-in-Romania.jpg

Tineti cont de faptul ca o mare parte din utilizatorii de iPhone cumpara telefoanele de pe piata neagra. Bineinteles, persoanele respective nu pot fi luate in consideratie in studiul respectiv.

Se discuta doar despre vanzarile operatorilor si ale retailerilor mari (probabil) iar situatia este normala. Sincer , din cei 4-5 posesori de iPhone pe care ii cunosc niciunul nu l-a cumparat de la vreun operator (daca faci un calcul simplu nici nu prea se merita sa-l iei de la ei) si numai unul dintre ei l-a cumparat din magazin cu factura si garantie...

Fiecare cu optiunile si opiniile lui dar eu consider ca iPhone nu merita mai mult de 50% din valoarea lui de comercializare...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Edited by Mihai I.

• 3 months later...

"preturi exorbitante or fi ele premium dar nici chiar asa"

"preturi exorbitante, or fi ele premium dar nici chiar asa "

Pricepi? Dacă tot postezi aiurea, scrie ca lumea..

Edited by Sebi

• 2 weeks later...

Eu unul cred ca WP sunt mai vandute in romania pentru ca majoritatea cumparatorilor se uita in exteriorul telefonului (ex. diagonala) iar iphonurile nu sunt chiar cele mai mari telefoane(tinand cont ca au un design placut), dupa care nokia are mai multa experienta deci si acesta ar putea fi un punct forte, iar acum sa fim sinceri si pretul isi pune amprena.

• 4 months later...