Gabii Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 (edited) O să ne lipsească Codrin :'( Trimis de pe LCD-u' portabil. Edited March 16, 2014 by Gabi Gabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
StorY Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Nu mai aveti cu cine face caterinca nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Nu era chestie de caterincă, ci pur și simplu era destul de rău intenționat. Adică, dădea de furcă adminilor pentru că deschidea topice aiurea și trebuiau mutate, punea aceleași întrebări, comportament destul de bizar și de ciudat. Sebi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Știți ca acum va intra zilnic sa vadă ce se mai spune despre el pe forum. Nu?! Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14. Andrei P. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Doar e un copil... Mai era Ionuț, Ionuț cu Vodafone-ul. Parca era Ghiță. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Sebi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 El măcar s-a liniștit, dar Codrin nu, s-a jucat cu focul și s-a ars.. Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Vă rog să reveniți on topic. Utilizatorul Codrin a luat o pauză totală pe acest forum. Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Nu prea avem la ce sa revenim, Codrin era cel care cerea Help-ul Trimis de pe LCD-u' portabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 OK, atunci se inchide. ionel, Feri and Andrei P. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts