Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Weather & Clock Widget. Te ajută cu doua la alegere din meniu.... Respectiv prin apăsare pe ceas sau calendarul ce le ai în widget poți determina Ce acțiune dorești.

Atenție nu are nimic pentru aprins ecranul. Doar ptr cat e aprins sau ptr a îl stinge.

Eu am alocat calendar/deschide camera foto și ceas/stinge ecranul. Succes!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Vinde s4 pana nu il brickuiesti si cumpăra-ti un iphone ca pe ala nu ai cum să îl strici. Sau ia-ti gravity screen si poti debloca ecranul fara sa atingi telefonul, prin intermediul senzorului de proximitate.

Exact, poate sa vândă s4 dar dacă își ia iphone o sa vrea jailbreak și poate nu știe sa îl facă și la fel de întoarce aici. Pretenaș, să nu spui ca sunt rău, iti recomand un 3310,pe ala nu ai cum sa îl strici, ai și snake.. Si cel mai important, rămâi și cu niște bani de un Dry Cooker să-ți îneci amarul în mâncare sănătoasă, poate te ajuta sa gândești mai limpede..

Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14.

Codrine, noi am glumit discret cu tine, nu ți-am dat asa direct, nu te mai enerva atât iubire, ok? :*

Sunt de acord cu ce au zis colegii mai sus, dacă nu te pricepi nu te baga fiindca iti strici telefonul. Insa nimeni nu s-a nascut invatat asa ca astia sunt pasii:
1. Verifica in download mode daca ai knox counter , 0x0 sau 0x1. Daca ai, orice modificare de rom duce la pierderea garantiei. Deci esti pe barba ta.eu te sfătuiesc sa te opresti aici daca ai 0x0. daca ai 0x1 deja garantia e pierduta.
2. Cauta pe xda cf root pentru gt 9505. Prima oara trebuie sa faci root. Citeste acolo pasii de instalare.
2. Cauta pe xda phil's recovery . Instaleaza ultima versiune cu odin. Apoi faci un backup la rom si neaparat la efs folder.
3. Cauta pe xda romuri care iti plac. Si joaca-te .
Cam atat. Astia sunt pasii. Linkurile le gasesti cu google. Citeste de 10 ori pana sa faci ceva. Nu sunt responsabil pentru brickuirea telefonului tau daca se intampla ceva.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Edited by ionutzvip

Fenomenal.

Propun ban pe termen nedefinit userului codrin112233 din urmatoarele motive:

1. pune aceeasi intrebare de mai multe ori cu toate ca a primit acelasi raspuns de fiecare dată.(garantie, custom rom, etc.)

2. Nu este capabil sa foloseasca un simplu motor de cautare sa afle si el ce inseamna un kernel, creând astfel discutii inutile.

Pe xda se închid automat threaduri de genul asta si userii sunt penalizati. Este foarte tare ca stafful mobilissimo nu este chiar atat de strict, dar totusi unele lucruri nu ar mai trebui tolerate.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Aici nu merge cu relații și cu stereotipul "mama si cu tata are bani" . Trebuie sa ști cum să te porți într-o comunitate, nu sa faci pe grozavul.

Din câte am observat cu toții tu nu ști sa te porți și din acest motiv cer banarea user-ului Codrin112233

Trimis de pe al meu G2

Fișior, ne ameninți? Ma amuza copios comentariul tău, se vede ca nu ai 18 ani cum pare-mi-se ca ai spus ca ai.. Jalnic. Vorbești cu "ma" știind ca sunt și persoane care sunt mai în vârstă ca tine, și ți sa mai spus asta, nu știu unde intra atâta nesimțire.. Baxama că ai vreo 120 dă chile.

Edited by Sebi

Puștiul și-a făcut repede prieteni :-)

În aprilie fac 2 ani de zile de când sunt pe aici, și ( știu ca nu se pune, înainte de "și") nu am văzut pe nimeni care sa devina atât de antipatic într-un timp atât de scurt precum Codrin.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use