Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Salut. Din cate am vazut pe youtube cu unele ROMURI pot costumiza butoanele la telefon. Detin un S4 I9505, dar banuiesc ca stie asta tot forumul. Am vazu la un video pe youtube, la un telefon care avea un anumit rom, a tras de butonul de home in sus si s-a inchis telefonul fara a mai apasa pe ecran. La mine bineinteles ca nu se poate trage de butonul home in sus, asa ca au mai ramas nca doua butoane, cel care arata setarile avansate si cel care dau inapoi. Stiti vreun asemenea ROM care sa fie oficial pentru a nu mierde garantia? Sau cum pot costumiza eu un ROM?

Link to comment
Share on other sites

Da' de unde altundeva?

Era atât de greu sa dai un search pe magazin să le downloadezi?

Dacă e chiar atât de greu pentru tine, găsești pe Youtube tutoriale.. Cred.

 

Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14.

Link to comment
Share on other sites

Da, cred ca la fiecare dintre noi este telefonul mai destept. Daca stam sa le punem cap la cap. Deci se poate sau nu? Ca doar la Lg G Flex/ Lg G2 este tot vreo aplicatie de genul asta care inchide si deschide ecranul printr-un deget/doua apasate pe ecran.

Link to comment
Share on other sites

Nu stiu cum poți fi atât de leneș.. Printr-o căutare de maxim 1 minut, am gasit acest thread deschis pe forum xda. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397563
Măcar sa îl citești, poți sa faci acest lucru?
Pe Youtube am găsit și tutoriale, pe tine nu te intereseze asa ceva, ție îți trebuie doar sa întrebi toate tâmpeniile, ca te interesează sau nu, asta e cu totul și cu totul altceva..
Nu vreau sa fiu răutăcios dar sincer acum, puteai găsi rezolvare la problema ta singur, nu trebuie să-ți deie omul mură în gură totul.. Învață să te descurci singur în viata, și doar atunci când nu găsești rezolvare la problema ta, doar atunci ceri ajutorul, a da, am uitat, ești obișnuit sa primești totul pe tava..
Greseala mea.

Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14.

Edited by Sebi
Link to comment
Share on other sites

Ia uite ce frumos zice in descriere:

*** ROOTED DEVICES ONLY ***

THIS MIGHT WORK ON THESE DEVICES:
- NEXUS 5
- NEXUS 4
- NEXUS 7 (2013)
- GALAXY NEXUS

IT WILL NOT WORK ON ANY OTHER DEVICES!

Aplicatia aia pur si simplu contine niste module, trebuie Custom kernel. Am folosit-o eu ceva timp, chiar merge foarte bine, pe device-urile mentionate ;)

Link to comment
Share on other sites

Codrin, uite îți dau un sfat. Dacă nu te pricepi nu te băga. Samsung au blocat bootloader-ul pe motive de securitate cu Knox. Ceea ce trebuie să faci, este să te documentezi extrem de bine, dar foarte bine, înainte de a face vreo acțiune. Fie de a face root, a instala un Custom ROM etc.

Link to comment
Share on other sites

Îți spun eu o șmecherie, apeși pe un buton.

De ce îți trebuie atâta inovație pentru ceva ce durează în mod normal câteva secunde.. Tu vrei chestia aia doar de fentă..

 

Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14.

Link to comment
Share on other sites

Ai buton fizic în mijloc, necesita o apăsare. Noi avem Knock2 deoarece nu avem buton fizic și ar fi incomod sa tot ridicam telefonul să apăsam butonul din spate sa îl deblocat..

 

Trimis de pe LCD-u' portabil.

Link to comment
Share on other sites

"nu prea ma pricep. Cum costumizez un rom? "

Daca nu stii de ce vrei tu sa te bagi? Android e un sistem de operare foarte complex care, fiind bazat pe java, permite aproape orice. Acest limbaj de programare e atat de vast si de dezvoltat încât iti permite sa creezi orice doar din linii de cod. Acum partea trista e ca, in timp ce developerii au un somn recomandat de 8 ore toata saptamana la un loc, vin personaje încadrate în tipologia mancatorilor de seminte care vor anumite particularități pe telefoane pe care nu s-au conceput aceste lucruri, pe principiul "asa are ăla." De ce nu s-au conceput? Ca nu ai nevoie. Alte functii gen here maps, multiwindow, etc. sunt cu totul altceva. Ele sunt portate pentru ca sunt folositoare.

Pe scurt: nu stii, nu te bagi. Ca sa nu zici că nu ti-am rezolvat cazul iti dau urmatorul sfat. Vinde s4 pana nu il brickuiesti si cumpăra-ti un iphone ca pe ala nu ai cum să îl strici. Sau ia-ti gravity screen si poti debloca ecranul fara sa atingi telefonul, prin intermediul senzorului de proximitate.

 

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Edited by Ethereal
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use