Codrin112233 Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Salut. Ma intrebam si eu cum ar arata telefonul ideal pentru voi. In ce consta acest lucru? Pai: 1) Cum ati dori sa arate? 2) Ce camera ati dori sa aiba? 3) Ce memorie RAM ati dori sa aiba? 4) Ce procesor ati dori sa aiba? 5) Ce functii ati dori sa aiba? 6) Ce baterie ati dori sa aiba? 7) Ce accesoriu ati dori sa aveti la el? Pai telefonul meu "ideal" ar arata astfel: 1) Finisat frumos cu aluminiu 2) 20-30Mpx 3) 3-4Gb 4) 2,2-3Ghz 5) S Health; cea care masoara temperatura, cea de telecomanda, si mutle alte inteligente. 6) 3000mAh, poate si mai mare dar ar face telefonul mai greu. 7) Un Smart Watch2-3 pe viitor. Cristi+ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Fără display? Andrei P. and Sebi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Ai deschis topicul aiurea, cam ca de obicei. Dacă căutai puțin cu search poate găseai topicul dedicat. Salut. Ma intrebam si eu cum ar arata telefonul ideal pentru voi. In ce consta acest lucru? Pai: 1) Cum ati dori sa arate? 2) Ce camera ati dori sa aiba? 3) Ce memorie RAM ati dori sa aiba? 4) Ce procesor ati dori sa aiba? 5) Ce functii ati dori sa aiba? 6) Ce baterie ati dori sa aiba? 7) Ce accesoriu ati dori sa aveti la el? Pai telefonul meu "ideal" ar arata astfel:RTEmagicC_xperia-z-durability-water-resistance-1240x824-87a352114f26128dffe9e44b5a6d4cd8.jpeg.jpgsony-xperia-zr-un-telefon-rezistent-la-apa-lansat-acum_2_size1.jpg 1) Finisat frumos cu aluminiu 2) 20-30Mpx 3) 3-4Gb 4) 2,2-3Ghz 5) S Health; cea care masoara temperatura, cea de telecomanda, si mutle alte inteligente. 6) 3000mAh, poate si mai mare dar ar face telefonul mai greu. 7) Un Smart Watch2-3 pe viitor. Andrei P., Innoxius, Feri and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Mie imi place ca a pus 2 poze care duc la aceeasi idee,cea de rezistenta la apa. ionel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Oricare din actuale, dar sa tina bateria macar 2-3 zile, la o utilizare mai hard... Sent from my iPad using Tapatalk n_iulian 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Ai deschis topicul aiurea, cam ca de obicei. Dacă căutai puțin cu search poate găseai topicul dedicat.Dacă spuneam eu asta, inițiatorul zicea că am ceva cu el..... Mama lui de "search"... Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk Kali, Innoxius, ionel and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Mutat in sondaje, alaturi de zeci de alte topice similare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Mie imi place ca a pus 2 poze care duc la aceeasi idee,cea de rezistenta la apa. Sunt diferite. In prima toarna vodka si in a doua pica in piscina de beat ce e. tmn_stelist, Mihnea, ionel and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codrin112233 Posted March 12, 2014 Author Report Share Posted March 12, 2014 ) Mor de ras Asa mi-a trecut prin cap. Voi ce solutie ati gasi pentru baterii care sa tina 2-3 zile? Daca e mai mare, grosimea la telefon si inch-ul este mai mare. Deci ce le-ati face? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl666 Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Le-as tine in priza😆 Sent from my SM-N9005 using Tapatalk ionel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 ) Mor de ras Asa mi-a trecut prin cap. Voi ce solutie ati gasi pentru baterii care sa tina 2-3 zile? Daca e mai mare, grosimea la telefon si inch-ul este mai mare. Deci ce le-ati face? NU este adevărat. Dacă nu pui dihănii de genul lui Snapdragon 800 sau 801 pe telefoane, dacă pui un ecran mai mic, dacă faci optimizări sub capotă, dacă pui baterii rezistente..da pot ține 3 zile. Dar interesul nu este acesta...trebuie să țină doar o zi, ca la următorul care apare să fie destul de uzat pe partea de autonomie cât să te facă să-l schimbi. n_iulian and tmn_stelist 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Oamenii de sus știu ce fac.. Trimis de pe al meu Utok 350D folosind Tapatalk tmn_stelist and ionel 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Eu n-aș vrea decat android stock, sau sa poti pune stock fara root (inafara de nexus) si bateria sa tina macar 2 zile hard use.. Trimis de pe șukaru' de LG G2 prin Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Gabi, atunci îți recomand telefonul din semnătura, scot 10h sot de gameplay continuu.., am scos maxim 7 zile cu gameplay de 30-50 de minute zilnic și ceva net, mesaje și apeluri. Dacă la tine doar aceste aspecte contează.. Trimis de pe al meu Utok 350D folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 (edited) Èšin sa te anunț ca nu ma prea joc... Mai mult 3g/wifi si social nu m-am jucat de vei 3 zile pe el +celelale specificatii pe care le au telefoanele HighEnd... Și am uitat... Water rezistance!!!! Trimis de pe șukaru' de LG G2 prin Tapatalk Edited March 12, 2014 by Gabi Gabi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Èšine și așa, chiar mai mult, dar la un telefon ii trebuie și altceva pe lângă baterie, de aceea cred ca ți-ai și cumpărat G2-ul. Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Exact . Atât timp cât nu ma va dezamăgi, nu cred ca va fi o problema asa mare bateria Trimis de pe șukaru' de LG G2 prin Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Costi Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Design-ul lui Note 3 Difuzoarele lui HTC One As pune un procesor de 2,7 Ghz Un ecran de 5.5 inch full HD SAmoled 3,5 GB ram Un sistem de operare cu perfomanta unui IOS (fluiditate) O camera de 35 de MP cu flash cu capacitate de filmare 4k USB 3.0 NFC Bluethooth 4.0,Wi-Fi ,Wi-Fi Direct,4G si multe altele O baterie de 5200 mAh Rezistenta unui Nokia 3310 Rezistenta la apa si praf Butoanele fizice ale lui G2 Si cam asa ar arata pentru mine telefonul perfect. razvan4tuning 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 (edited) Design metal note3, ecran de 5,7 rezolutie 2k, camera de pe lumia 1020, un S805/810, un sistem de operare gen iOS ca fluiditate, difuzoare Boomsound, 4G, baterie care sa ma tina 2 zile in cel mai hardcore mode si un stylus. Trimis de pe LG G2 Edited May 22, 2014 by Gabii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Un xperia Z2 GPE Edition cu margini mai subțiri și spate din metal. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Toma Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Designul ar fi o combinație dintre HTC,Sony și Nexus 4. Ecran 4.7 inch IPS Full HD Caștile ca și la Sony Xperia Z2 Camera 12.0 MP (OIS .filmare 1080p@60 fps)Snapdragon 801 2.5 Ghz ,2GB Ram Kit Kat sau WP 8.1 baterie de 3,000 mAh 6.9 mm grosime LTE,NFC,Bluethooth 4.0. Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Pentru mine nu există așa ceva. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 E mult de discutat pe tema asta, e ceva gen "cu cât știu mai multe lucruri îmi dau seama cât de puține lucruri știu" Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14 Innoxius, ionel and tmn_stelist 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Noțiunea de telefon perfect este pur subiectivă. Uite pentru mine de exemplu perfect nu se rezumă doar la niște specificații, care apropos fie sunt market-gimmicks, fie sunt dotări care evoluează prea rapid ca să ne mai putem da seama, ci la faptul că un telefon perfect este acela care reușește să-mi atragă atenția și la mult timp după lansare. La N9 am stat am văzut review-uri, păreri, știri, etc. La momentul apariției în magazine aveam banii cash să-l cumpăr pe care îi câștigasem într-o vară de muncă , dar am mai așteptat. Și da pentru mine este telefonul perfect acum. Nu mă încălzesc specificațiile -ARM Cortex A8, PowerVR SGX 530, TI OMAP 3630 chipset, -1024 MB RAM -ecran 3,9 inchi AMOLED, Clear-Black ETC, etc. Astea sunt specificații care nu spun nimic de experiența pe care o oferă....Așa e și cu aceste telefoane perfecte cu atât RAM, cutare procesor, și tot așa. E un miraj al specificațiilor dar nu știi nimic ce-ar putea să ofere ca experiență. De aceea producătorii nu cască urechile la nimeni pentru că pur și simplu uneori nu prea știm ce dorim, experiență satisfăcătoare, sau doar cifre . n_iulian, Sebi and NokNok 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koss_x_treeme Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 (edited) Telefonul Ideal pentru mine ar fi cam asa Camera: 20 MP dar nu petarda de camera care o are sony momentan pe xperia z2.. ci o camera buna de 20 Mp (sper sa evolueze senzorii si peste 1 an 2 sa fie claritatea crop'ului la 100% aceeasi cu un crop de 100% pe actualele camere de 13 MP Displayul de 5.5 inch 4k ( sper ca in urmatorii 2 sau 3 ani sa devina realitate) Bateria de 3500-4000 Mah Procesor Octacore la 3 ghz.. O placa video de cel putin 500-600 GFLOPS (cum au momentan laptopurile mid-end) 8 GB memorie Ram Cam astea ar fi Edited June 14, 2014 by koss_x_treeme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts