Clicky

Jump to content

T-Mobile. O sa fie bine ? O sa fie rau ?


Innoxius

Recommended Posts

Dacă ar veni cu trafic de date mai mult la un preț rezonabil bine ar fi. Majoritatea dau minute în rețea foarte multe sau convorbiri nelimitate pe care, unii useri nici nu le folosesc în totalitate sau chiar la jumătate. Aștept să văd o ofertă echilibrată minute/date la un preț rezonabil și cu acoperire acceptabilă.

 

Trimis de pe GT-N7100 cu Tapatalk.

Link to comment
Share on other sites

Da, da, lumea T-Mobile, voi stiti ce abonamente exista in Europa de Vest, ca si pret?

Eu sigur nu imi doresc, acolo se vorbeste de zeci de euro pt oferte de minute/net care in RO exista in abonamente de sub 10 euro.

Link to comment
Share on other sites

Ar fi câteva avantaje totuși, adică T mobile sunt mai mari decât orange/Vodafone, poate aduc mai multe telefoane sau au preturi mai mici la ele. Fiind mai mare decât Orange și Vodafone (cred, rog confirmare) vor investi în infrastructura. Eu nu cred că rebranduiesc o rețea doar ca sa o lase asa, mai ales o rețea nu foarte populara. Au ei niște idei, sa așteptam să vedem ce fac. Oricum nu suntem obligați sa le cumpărăm serviciile. Sunt curios cum vor fi abonații cosmote influențați de transformare.

Acum ar fi fost bun un Tudor al cosmote-ului.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Edited by Ethereal
Link to comment
Share on other sites

Adica de cand cosmote nu-i popular? Ia vino la noi in sud( oltenia, gorj) toti parca is 'nebuniti dupa miile de minute "gratis", care se dau la 5€. :D

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Dupa ce s-a privatizat Romtelecom, Deutsche Telekom (proprietarul T-Mobile) a dat un comunicat in care spunea aproape cu subiect si predicat ca ei nu au avut atata mita cat au avut grecii. Adica nu au vrut sa dea. Dupa un timp, grecii, de la atata sirtaki, au inceput sa o ia la vale. Si i-au cumparat (ieftin) exact Deutsche Telekom. Care ajunge astfel si la Romtelecom. Tot ieftin. Si la Cosmote. La fel de ieftin. Ma intreb, oare, cu ce ganduri se intorc ? Ce fain se intoarce roata asta si cum le mai potriveste cine le-o potrivi :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Eu am avut abonament Cosmote cu vreo 500(nationale si internationale) de minute 200 de SMS-uri  si vreo 10 MB ( nu stiu exact dar parca asa era) si dadeam vreo 6 euro/luna.Cosmote ofera servicii bunicele dar scumpe.Tind sa raman la Orange par mult mai avansati din punctul meu de vedere adica au o oferta cu 2000 de minute nationale+internationale(daca nu ma insel) multe SMS-uri si vreo 50 de MB pe deasupra si toate astea pe un pret de 5E+ca Orange ofera multe alte servicii bune si desul de ieftine(nu toate evident).Vodafone vad ca tot incearca sa sparga gheata(pe mine m-a convis de oferta cu 50 de GB).In orice caz chiar daca Cosmote se va transofrma in T-Mobile preturile nu se vor schimba cu nimic,in contextul in care sunt una si aceias firma(Cosmote apartine T-Mobile)

Link to comment
Share on other sites

Eu la Orange am Predat 2500 de min în rețea, 30 naționale, mesaje nelimitate și 500mb cu 5e. Nu ma mut de la ei :D

 

Trimis de pe LCD-u' portabil.

Sunt de acord cu tine, dar 2000 min INTERNATIONALE cu 5 euro nu prea vad cum e posibil la portocalii.

Link to comment
Share on other sites

Minutele sunt in retea, nationale sunt doar 100. Cu 5 Euro aveti 500 min nationale si 4GB de internet la Digi.

La Coamote singurul abonament interesant este nelimitatul in orice retea (15 Eur).

 

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Cu 8 euro am (la cartela) minute si SMS-uri nelimitate in retea, 200 de minute nationale/ internationale catre fix/ mobil sau SMS-uri internationalesi 400 MB internet la viteze 3G. Ain't nobody got time to beat that.

Link to comment
Share on other sites

Vodafone, are pentru clienti mai statornici ceva si mai bun : 200 min nationale, SMS nelimitat -national, 4000 minute in VF, 300 Mb date plus promo 150 mb date la prelungire pe 12 luni fara telefon, totul in 6,2 € TVA inclus; alt target este la 11€, apoi la 15€, nu prea este unul mai bun ca altul, in nimic, poate doar in acoperire, implicit calitatea anumitor servicii, pe alte parti, chiar nu se mai diferentiaza ;)

Edited by reflavius
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use