Clicky

Jump to content

Minecraft

Recommended Posts

Pai daca poti folosi doar magazinul play si nu este gratis acolo de ce mai intrebi? Poti doar cu un gift card pentru google play, dar cred ca trebuie sa fii inregistrat cu un card de credit ca sa poti folosi codurile de pe gift card.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Numai posturi cu porcarioare ai: ba soft piratat , ba modificare imei sa nu te ia politia, ba vorbit urat cu colegii de forum.

Aplicatiile piratate nu le descarci de pe magazine ci de pe site-uri dubioase si posibil virusate. Pentru ce vrei tu cauta pe google .Dar odata ce ai aplicatia mai trebuie sa stii sa o si instalezi si din motivele de mai sus nu pot sa ma bag eu in gura lupului.

Ca un pont sa nu zici ca sunt rau, aplicatiile de android au extensia .apk. De aici google e prietenul tau.

"Personajul"..... E ca baselu' de ora 18.00. Are, n-are treaba, el apare cu ceva nou sa ne tina ocupați când se plictisește ca nu e băgat în seamă. Vorba bunicii mele" Copilut' iar ai scapat mucii-n zama":))

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Si ca sa nu fie si account close, te rog eu, Codrine, pune mana si citeste Regulamentul si Ghidul. Le ai in semnatura lui Feri. Consider ca ai primit destule atentionari, atat de la colegi (carora le multumim) cat si de la moderatori / administratori. Asa ca la urmatoarea incalcare a Regulamentului, vei lua o pauza.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use