Clicky

Jump to content

Recommended Posts

:)) "Candrei" cu tine pe forum nu am liniste :)) Poate nu depasesc 20, dar sar usor de 18. Si care este problema ta, daca eu am bani? Acum vrei sa stii si varsta si canal de Youtube si Facebook si Twitter, vrei si buletinu, codul postal? Eu te intreb pe tine cati ani ai? Este problema ta daca pun un ban deoparte pentru un anumit telefon? Poate am vrut sa stiu doar niste informatii, nu sa-l cumpar imediat ca asa-mi vine mie. Cand te voi intreba eu pe tine cele enumerate mai sus vei avea si tu dreptul. Nu este treaba ta daca ma intretin singur sau nu, de unde imi castig sursa de venit, si cate ore stau la calculator. Nu stiu de mult de acest forum dar am destule intrebari incat sa mi-ile lamuresc aici alaturi de voi deoarece asa mi se pare normal. Poate ca nu tin toate intrebarile de telefonul pe care il detin, dar vreau si eu bagare in seama :))

Daca ai sti cat de putin imi pasa de tine...

Te-am intrebat datorita comportamentului tau care, cu siguranta, nu arata ca ai avea 18 ani. Tu ai zis ca te autointretii cu ajutorul canalului de Youtube. Voiam sa stiu, poate deschid si eu un canal. Vorba aia, invata-ma, maestre!

Mi se pare ca esti doar un pustan razgaiat. Parerea mea. Chiar nu mai postez. Din partea mea, the world is yours!

Ce e in Ucraina e nimic pe langa ce se intampla in thread-ul asta..
De ce atata cearta?Va conta peste 20 de ani?
Inainte sa va aratati barbatia si ferocitatea din voi,ganditi-va inainte sa postati,eu de exemplu era sa dau pe aici apa la soareci cand am vazut ce nasoale va dati. :))
Acum,sa fiu si eu on topic:link-ul nr. 2 mi se pare mai de incredere,de ce?Pai pentru ca are 865 de calificative pozitive,no,ti-am dat si un argument. ;)

Daca tot vrei G Flex, care e un "prototip", mai bine iei cu o garantie, sa nu intampini probleme mai incolo, care la service sa te coste jumate din cat ai dat pe tel..

Trimis de pe șukaru' de LG G2 prin Tapatalk

Well, cateodata mai gasesti best buy uri si pe okazii. Totusi, achizitiile mele nu au depasit 400 de lei. La o suma mai mare ar trebui fii sigur in mai multe privinte: cumparator, stare produs, calificative, cu toate ca nu sunt de fiecare data exacte. Cauta niste pareri despre vanzator, sa stii sigur ca e serios. Eventual daca ai niste cunostinte care au mai luat de acolo ar fi foarte bine.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

• 2 weeks later...

Decat sa cumperi de pe okazii mai bine cumperi de la http://mobilexpres.ro garantie ,factura tot ce  vrei si pret mai mic decat la alti (300-400 lei), eu am de la ei sony z si sunt foarte multumit de el. Cineva si-a luat lg g2 de la ei si coletul a juns  la timp si din cate am inteles, este si el foarte multumit de telefon :) acuma tu dai banu tu alegi

Edited by Vali Condoros

Foarte importantă garanția, dar si mai important este unde este acestă garanție. Adică, este garantie care este acceptată de service-urile oficiale ale mărcii pe care o vrei sau aceasta garanție se rezolva in service-uri proprii? Asta este ceea ce trebuie sa afli tu.

Mie mi-a picat un note2 la câteva luni de la achiziție. Pentru ca știam de faptul ca magazinele mici fac garantiile la service-uri de cartier, la achiziție am plătit cu câteva milioane in plus, doar ca aceasta garanție sa fie la service oficial Samsung.

La magazinele de care spui tu, telefonul meu era mai ieftin cu cel puțin 4-5 milioane.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Garantia e ca aerul. Iti dai seama de importanta doar atunci cand ai nevoie si iti lipseste.

Eu la un singur telefon am avut probleme. A fost de 3 ori in service in perioada de garantie. Si n-a fost un telefon ieftin (HTC TouchPro 2). Si pentru ca nu l-am luat de la ieftinaturi am avut service oficial la el si fara dureri de cap. Daca il luam de la ieftinaturi, sigur cele 3 reparatii ar fi trecut cu mult peste diferenta pe care as fi castigat-o la cumparare. Asa, am stat frumos acasa si am asteptat sa fiu sunat pentru a-mi ridica telefonul venit din service.

Da, foarte important. Când mi-am luat televizorul, găsisem la 2 treimi din prețul de magazin, dar n-am avut curaj să-l cumpăr de la băieți.

Nu am avut nevoie de garantie până acum, dar nu se știe niciodată.

La laptop de exemplu, am avut nevoie.

Cum ți-e norocul. Dar eu nu ma bazez niciodată pe speranță sau noroc. Prefer să pot controla anumite lucruri.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Mai poți avea norocul meu cu "magazinele online de cartier" ca acel magazin să dispară.....caz real vânzărigsm.ro. De acolo am cumpărat Optimus 2x iar după un an acel magazin nu mai exista. Noroc că nu am avut nevoie de garanție......

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk