Codrin112233 Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Salut. Din cate am vazut site-ul okazii are foarte multe oferte pentru telefoanele noi, sigilate, cu toate accesoriile+factura cu farantia si pedeasupra necodate. Sunt originale sau fake-uri? Deoarece vad telefon ca al meu pe care am dat 23 milioane la 16-17.... Note 3 la 20milioane si ofertele continua. Ce spuneti? Ati cumparat deacolo? Sunt bune? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berila_mz Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Depinde de ratingul vanzatorului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Pe Okazii vand si firmele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codrin112233 Posted March 2, 2014 Author Report Share Posted March 2, 2014 Da..Dar daca tot vand firmele de ce sunt mai ieftine cu cateva milioane? Deci vreau sa intrem intr-un final daca cumpar deacolo unde telefon e fake sau e ca in magazin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 (edited) Eu am cumpărat de pe okazii. Åži nu s-a livrat produsul. Adică am apăsat butonul cumpără acum iar vânzătorul m-a reclamat că de ce n-am licitat sau ceva de genul ăla. Pentru mine okazii nu prezintă nici o relevanță. E ca un talcioc. Mă doare în bască, și azi am una Nike, de ratinguri. Eu nu recomand okazii. Recomand în schimb forumurile. Am cumpărat laptop de 4300 lei cu 2800. Garanție și factură veche. Concluzia: dacă ești dispus să riști pierderea unor sume de bani okazii e o alternativă în care poți să te arzi sau să câștigi. Mănânci cai? Qashqai! trimis dupe cealaNtă rachetă de Evo 3D Edited March 2, 2014 by DTTR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Doar dacă ai posibilitatea de a testa produsul înainte de a da banii și nu te interesează garanția. Firmele au de plătit taxe și impozite de aceea prețurile sunt mai ridicate decât la persoanele fizice. Trimis de pe GT-N7100 cu Tapatalk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Eu am cumparat de pe Okazii si nu a fost teapa dar m-am asigurat ca vanzatorul sa aiba cel putin 1000 de calificative pozitive. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Si eu am luat Chromecast. Totul OK. Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codrin112233 Posted March 2, 2014 Author Report Share Posted March 2, 2014 K multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Toma Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Eu cumpar des de pe okazii , și nu am avut niciodata probleme ,dar depide de vanzator și de ce calificative are . Iar Codrin ,poți să zici okay ,in loc de „K „,deoarece nu-i foarte plăcut ochilor scrisului de messenger. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codrin112233 Posted March 2, 2014 Author Report Share Posted March 2, 2014 Bine ca ai sarit imediat sa ma corectezi. Aprezien. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Codrin, ia-ți SwiftKey. Te ajuta sa scrii corect. Sent from my G2 Mihnea, Kali, n_iulian and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codrin112233 Posted March 2, 2014 Author Report Share Posted March 2, 2014 "K" este folosit in engleza, daca eu nu eram atent cand am scris ce vrei sa fac? Doresti sa modific postul sa scriu Okay sua ceva de genu? De ce imi sariti repede in cap pentru atata lucru? Muriti? Chiar nu intelegeti acest cuvant si vreti sa va lamurec in privinta lui? Imediat. "K" -- "Okay" -- >"Am inteles; Bine etc." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 @Codrin Regulamentul forumului nu este valabil și pentru tine? Scrie te rog românește. Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk Innoxius and Kali 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Avem un rebel între noi! "Decât" trebuie luate măsuri. Mănânci cai? Qashqai! Is this beef? Of horse! sent using smoke signals dupe racheta GPad a soției Innoxius, candrei, Mihnea and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Aahahaha. Ce ma amuza asta cu decatu! Cum pnm sa fii neatent si sa scrii cuvintele corect dar sa uiti pe O? Vrajeala asta cu atentia! Andrei P., mi-ai facut ziua mai buna. Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 K in engleza înseamnă miie De exemplu 5K înseamnă 5 mii. Sent from my G2 berila_mz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Eu propun pana la suspendare, sa facem o mica cheta și sa îl ajutăm să își procure SwiftKey. Poate ii va înfrânge softul încăpățânarea Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Toma Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 (edited) K înseamnă și Potasiu . Edited March 2, 2014 by Alex Toma Innoxius, Andrei P. and Mihnea 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Sa nu deviem domnilor. lacsativ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Eu propun pana la suspendare, sa facem o mica cheta și sa îl ajutăm să își procure SwiftKey. Poate ii va înfrânge softul încăpățânarea Sent from my SM-N9005 using Tapatalk E bună si varianta free. Eu o folosesc. Sent from my G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Pentru ca nu poti sa apari, chiar firma fiind, cu preturi mari intr-un loc unde toti au preturi mici. Pentru ca o faci degeaba. Si firmele nu-si pun toata oferta pe Okazii. De unde deducem ca se poate sa practici si preturi mai mici. Da..Dar daca tot vand firmele de ce sunt mai ieftine cu cateva milioane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codrin112233 Posted March 2, 2014 Author Report Share Posted March 2, 2014 De ce-i sariti omului in cap? Am scris "k" din greseala iar pe viitor ma voi corecra. Sa dati un raspuns calumea na-ti putea dar sa lamuriti imediat de ce si cum am omis un cuvant stiti. Ca doar forumul si-a angajat politisti. Mersi Inoxius ca mai dai raspunsuri ca restu-s bibelouri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 E treaba administratorului sa rezolve tot pentru ce il platim... Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codrin112233 Posted March 2, 2014 Author Report Share Posted March 2, 2014 Cum adica il platim? Acolo se du donatiile? Noi suntem rasplatiti pe urma donatiilor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts