Clicky

Jump to content

Problema Lg p990


Recommended Posts

Salutare, am din nou o problema cu lg-ul meu optimus 2x. Cand conectez usb la pc nu mi-l recunoaste, si apare driverul cu unknown devices. si ceva eroare asa: http://imgur.com/akMiQOg    . dar nu este de la pc, am incercat pe 3 pc-uri diferite, cu sisteme de operare diferite, si tot ceva in gen imi da, ca nu recunoaste telefonul. am instalat drivere pt usb.. am incercat sa fac update la drivere, am incercat aproape totul.. si dupa, tot aceeasi eroare imi da. nu stiu de ce, cine ma poate ajuta si pe mine? pe telefon nu imi apare nimic pe ecran sa selectez ceva pt usb.. nimic, il conectez, se aprinde (era blocat) , si imi arata ca se incarca, nu apare nimic sa selectez, iar pe pc arata eroarea aia.  http://imgur.com/akMiQOg  

trebuie ceva instalat pe telefon? ca pe pc am incercat totul

Edited by sebysyto
Link to comment
Share on other sites

Android 2.3.4    lgp990-v20s, si vreau sa ii bag android 4.0 si nu merge usb.. si aseara am mai incercat la fel, programe de pe site-ul de la lg.. si tot degeaba. si nu e din pc.. pt ca am incercat si la un prieten, pe windows 7 si nu-l recunoaste. eu am windows xp sp3

Link to comment
Share on other sites

Vezi ca sunt 2 tipuri de LG PC Suite:

Pt versiunea 2.2-2.3 si separat pt versiunea 4.x.x

 

Incearca sa dezinstalezi ce ai PC si dupa restart sa reinstalezi din nou. Vezi ca in linkul dat de mine mai jos ai ambele variante de PC Suite.Tu ai nevoie de cel pt Gingerbread. Si inca o chestie...cand instalezi acel Pc Suite conecteaza telefonul in porturile USB din spatele PC-lui.

http://www.lg.com/ro/suport-mobil/lg-LGP990

 

 

PS. Mutat topic pe aria LG ;)

Link to comment
Share on other sites

o sa incerc si asa, dar nu o sa dea roade, pentru ca am instalat acum cateva zile cam tot ce am gasit despre pc suite, si drivere speciale.. si tot degeaba. dar am vazut ca nu imi detecteaza mai mutle chestii cand ma conectez cu airdroid.. sau altele zice ca nu este rootat.. nu imi apare nimic pe ecran sa deschid anumite chestii ca " you phone is not rooted" .. si cred ca asta este problema si pt usb, ca nu imi deschide nimic pe ecranul telefonului, deci cum fac sa il rootez?

Link to comment
Share on other sites

Nu are nici o treabă cu root-ul.

Încearcă pe un PC cu Windows 7

 

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

am incercat pe un pc cu windows 7 si tot la fel, nu il detecteaza, si da o eroare pe pc... deci tot ceva gen ca pe windows xp

este 100% din telefon chestia, nu au nimic pc-urile. dar ce poate avea? ca i-am dat sa revina la setarile din fabrica, adica era nou-nout, si tot aceasi eroare imi da.. nu stiu ce pot sa ii mai fac.

Edited by sebysyto
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Am rezolvat problema cu cablul de date, era de la cablul usb, am icnercat cu altul.. dar acum e o alta problema.. am instalat drivere, am downloadat LG user support tool, si vreau sa ii dau actualizare, si se conecteaza, iar dupa pana sa inceapa actualizarea imi da o eroare... "An unsupported operation was attempted" .. am gasid doar niste forumuri in engleza, si nu prea ma descurc foarte bine cu limba.. daca stiti vreo solutie.. imaginea: 

http://imgur.com/DGBgtzI

http://imgur.com/DGBgtzI

 Si am incercat si pe celalalt pc si imi  da aceasi eroare.

Link to comment
Share on other sites

Vezi ca sunt 2 versiuni, una pt GB si unul pt ICS. Cablul este bagat in spate la PC? Sau in hub-ul din fata?

Sau incearca sa reinstalezi din nou LG Updater.....

Link to comment
Share on other sites

versiuni de ce? lg mobile support tool? cablul este bagat in fata , si care e lg updater? care trebuie sa il instalez? driveru?

imi poti lasa un id de mess/ skype? prin care putem vorbi? si daca e nevoie sa intri cu teamwiever? 

Edited by sebysyto
Link to comment
Share on other sites

Deja ma incurc si eu. Este vorba de PC Sync care:

-este dedicat pt softurile bazate pe Froyo sau Gingerbread

-este pt softurile bazate pe ICS

 

In functie de ce soft ai pe telefon trebuie sa alegi care versiune o folosesti. Daca ai 2.2 sau 2.3 pe telefon si alegi PC Sync pe versiunea 4.x.x atunci sigur nu o sa mearga. 

Si foarte important.......foloseste porturile USB din spatele PC-lui.

Untitled.jpg

Link to comment
Share on other sites

Am android 2.3.4.  Folosesc Pc sync dar nu ala pt versiunea 4.x.x , celalalt, si imi merge. si am bagat in usb-urile din spate pc-ului de data asta. Si tot degeaba. intru in pc suite IV ma conectez, imi gaseste actualizare, si dupa ce dau acceptare, imi porneste din nou lg mobile support tool si de acolo tot asa actualizare pana in faza cand: http://imgur.com/DGBgtzI   , back up nu mai dau pt ca am copiat datele pe celalalt pc, si dau start upgrade si din nou eroarea aia.. nu stiu ce sa ii fac.

 

 

si chiar nu ai putea sa imi arati cu teamwieverul putin? ca poate fac ceva gresit.. sau nu stiu

Multumesc

Edited by sebysyto
Link to comment
Share on other sites

Deja sunt in pat. Fă un backup la ce ai pe telefon și când dai actualizarea sari peste opțiunea de backup.

 

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Am o mare problema cu lg meu p990. Am facut root, si am incercat sa ii bag un rom, si nu cred ca a fost bun, ca acum cand incerc sa-l aprind licare sigla de la Lg si nu se mai arinde, ce pot sa ii fac? cum pot reveni din nou la romul vechi?

Link to comment
Share on other sites

Nu stiu ce-i ala nandroid back-up, dar am facut root, iar dupa din rom manager am dat back-up , si am incercat sa instalez un rom, si nu a fost bun si nu se mai poorneste telefonul. Pot intra decat in clockworkmod, si de acolo ce fac? ca nu merge sa fac mount external sd , nu ma lasa sa ii fac mount, si nu pot intra in el.. de ce?

Link to comment
Share on other sites

Backup ala ce ai facut tu este nand backup(nand flash este un tip de memorie de stocare care nu necesita curent electric pentru a pastra datele), nandroid este acelasi lucru doar ca se refera la android.

Daca tot ai facut backup, intra in clockworkmod recovery(cwm), la backup and restore, si da-ti frumos restore la acel backup.

Si cum adica nu e bun romul? Ai facut full wipe? Ai luat rom pentru modelul telefonului tau?

 

Stop in and meet our android specialist, Ethereal. He's a master tech.. which is kind of like a necromancer.. for phones!!

Link to comment
Share on other sites

Asta se întâmplă când nu citești cu atenție......cu toate că explicațiile sunt foarte clare.

Dacă nu mă înșel am pus și video pe topicul LG

 

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Am luat un rom, dar nu de pe un site specializat, adica l-am gasit pe google, si nu a fost bun. Si cand dau restore zice "No files found" si as avea alte romuri pe cardul sd, dar cand dau sa intru in external sd, zice" E: can't mount /esternal_sd/" si nici nu pot sa ii dau mount: "Error mounting /external_sd!" Ce altceva pot face?


Am cautat si video pus de tine dar nu l-am gasit..

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Salutare, am revenit cu o noua problema la telefonul meu lg p990. De o saptamana am bateria mereu 30-50% .. cu toate ca-l las 4-5 ore la incarcat sau chiar toata noaptea, dar dimineata cand il scot e sub 50% imi arata gresit procentul. Acum 2 zile l-am scot dimineata de la incarcat si era 25% , i-am da un restart si si-a revenit la 100%, bun, dar de 2 zile nu mai revine la 100% dupa ce ii dau restart si odata ce il las atat la incarcat e 25% si in cateva minute se face 0% si se stinge. Folosesc acelasi incarcator ca pana acum, dar de 1 sapt nu imi mai arata corect bateria, ce pot face in privinta asta?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use