Feri Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Va rog frumos sa ma scuzati. Am uitat total ca unii dintre voi au peste 30ani si nu stiu doua-trei prescurtari. Nu stiam ca am ajuns pe un forum de mistocari. Ne cerem noi scuze ca avem pretentia de a scrie corect si fara limbaj de chat&maidan........ Cand te-ai inscris pe acest forum ai fost de acord si cu articolul de mai jos din regulamentul forumului 8.Se doreste pe cât posibil postarea într-o limba română clară si curată. Nu se permite folosirea unui limbaj necivilizat, aberant, discuțiile gen IRC, reply-urile monosilabice ("da", "lol", "așa e" etc), limbajul de tip messenger (k, knd, dak, cf, bn, etc.), apelative care pot genera unele conflicte ("ma", "ba", "fa" etc.), limbaj care "oboseste" cititorul......... CEI CARE VOR INCALCA ACEASTA REGULA VOR FI AVERTIZATI INTR-O PRIMA FAZA, IAR PE VIITOR DACA INCALCAREA SE REPETA VOR FI SANCTIONATI CU BAN TEMPORAR (24H/48H). Sebi, mesersmith, Mihnea and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codrin112233 Posted February 23, 2014 Author Report Share Posted February 23, 2014 Eu nu am citit regulamentul. Il voi citi acuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Nu trebuie sa citești regulamentul ca sa sti cum se vorbește într-o comunitate. Nici eu nu l-am citit:)) Trimis de pe G2 Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codrin112233 Posted February 23, 2014 Author Report Share Posted February 23, 2014 Doar am mintit, tot nu l-am citit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu S Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Nu e vorba de citit regulamentul, e vorba de altceva. Nu le enumar ca se nasc discutii. Poti sa nu il citesti si sa il respecti si invers. Innoxius, mesersmith and Sebi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Nu toti au peste 30 de ani... de exemplu eu am 15.. andrei la fel, dar nu vorbim cu "sal,kyau,kf" etc că n-am dat incă in "kanker"... si noi mai vorbim asa, pe chat cu persoanele apropiata sau cu care ne intelegem bine ca stiu ca glumim, facem caterinca etc.. dar aici e un loc putin mai serios, unde trebuie totusi sa ii respecti pe toti la fel. Si dacă te uiti la semnătura mea, e doar de stil . Vorbesti frumos, ti se raspunde frumos,te ajuta lumea. De ex. eu am un topic facut la Achizitii telefoane de vreo 10 pagini, pun pariu ca dca vorbeam urat sau cu "ba" etc nu cred ca mi-ar fi sarit atata lume in ajutor si sa-mi dea sfaturi. Si legat de topic, aplicatii pt S4 aflii mai mult in Samsung Hub, Gplay ept toate terminalele Android nu special pentru S4 😂 . Trimis de pe șukaru' de LG G2 prin Tapatalk Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 (edited) @GabiGabi: poate vrei sa ne certam,cum ai putut sa-mi faci asa ceva,te credeam om de cinste..Ai uitat ca si eu am tot 15 ani. Edited February 24, 2014 by Sebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Aici se vorbeste romaneste si nu ca pe maidan, cum bine spunea Feri. Cui nu-i place, are de ales. Ca la TV, nu-ti place programul, apesi pe telecomanda. Nu am mai urmarit forumul in ultima luna, am avut probleme si apoi am tot fost plecat, asa incat nu stiu ce a scris acel coleg, dar daca l-ati blocat, ati facut foarte bine. axl666, Sebi, Feri and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 messermith is back:))└(^o^)┘ Sent from my G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts