Clicky

Jump to content

Aplicatii pentru Samsung Galaxy S4

Recommended Posts

Va rog frumos sa ma scuzati. Am uitat total ca unii dintre voi au peste 30ani si nu stiu doua-trei prescurtari. Nu stiam ca am ajuns pe un forum de mistocari.

Ne cerem noi scuze ca avem pretentia de a scrie corect si fara limbaj de chat&maidan........

Cand te-ai inscris pe acest forum ai fost de acord si cu articolul de mai jos din regulamentul forumului ;)

8.Se doreste pe cât posibil postarea într-o limba română clară si curată. Nu se permite folosirea unui limbaj necivilizat, aberant, discuțiile gen IRC, reply-urile monosilabice ("da", "lol", "așa e" etc), limbajul de tip messenger (k, knd, dak, cf, bn, etc.), apelative care pot genera unele conflicte ("ma", "ba", "fa" etc.), limbaj care "oboseste" cititorul......... CEI CARE VOR INCALCA ACEASTA REGULA VOR FI AVERTIZATI INTR-O PRIMA FAZA, IAR PE VIITOR DACA INCALCAREA SE REPETA VOR FI SANCTIONATI CU BAN TEMPORAR (24H/48H).

Nu toti au peste 30 de ani... de exemplu eu am 15.. andrei la fel, dar nu vorbim cu "sal,kyau,kf" etc că n-am dat incă in "kanker"... si noi mai vorbim asa, pe chat cu persoanele apropiata sau cu care ne intelegem bine ca stiu ca glumim, facem caterinca etc.. dar aici e un loc putin mai serios, unde trebuie totusi sa ii respecti pe toti la fel. Si dacă te uiti la semnătura mea, e doar de stil :)) . Vorbesti frumos, ti se raspunde frumos,te ajuta lumea. De ex. eu am un topic facut la Achizitii telefoane de vreo 10 pagini, pun pariu ca dca vorbeam urat sau cu "ba" etc nu cred ca mi-ar fi sarit atata lume in ajutor si sa-mi dea sfaturi. Si legat de topic, aplicatii pt S4 aflii mai mult in Samsung Hub, Gplay ept toate terminalele Android nu special pentru S4 😂 .

Trimis de pe șukaru' de LG G2 prin Tapatalk

Aici se vorbeste romaneste si nu ca pe maidan, cum bine spunea Feri. Cui nu-i place, are de ales. Ca la TV, nu-ti place programul, apesi pe telecomanda.

Nu am mai urmarit forumul in ultima luna, am avut probleme si apoi am tot fost plecat, asa incat nu stiu ce a scris acel coleg, dar daca l-ati blocat, ati facut foarte bine.