Clicky

Jump to content

Aplicatii pentru Samsung Galaxy S4

Recommended Posts

De ce as face asta? Ba esti dornic sa ma ajuti? Esti bine venit. Daca nu cara-te ca nu am nevoie de raspunsuri egoiste de la tine.

Incearca sa raspunzi civilizat. 

Flash player te ajuta sa vezi clipurile video in programul cu care te dai pe net de pe telefon. Asta teoretic, ca nu mai exista oficial pentru android mai nou.

Nu exista aplicatii speciale pentru telefonul tau.Incearca si tu din google play ce-ti place: jocuri, aplicatii diverse, Aproape toate o sa mearga daca nu chiar toate.

Flash playerul de pe android are acelasi rol cu cel de pe PC, si face exact ce ii spune numele. Ca un mp3 player; citeste si reda fisiere mp3, flash player citeste si reda flash.

Acum de existat pe android nu stiu ce sa zic. El nu este prezent pe niciun device de-al meu dar browserul reda orice continut al oricarei pagini. Acum 2 ani, pe froyo si pe gingerbread, stiu ca aveam nevoie de adobe flash player ca sa vad filme pe unele site-uri precum vplay. Era disponibila in fostul android market si tin minte ca unele romuri o aveau preinstalata si se vedea iconul ei in meniu.

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

Nu e un forum de mistocari,dar unde mai e loc de o glumita,se mai strecoara si ea,ca de,rasul este cel mai important in viata.
Si ca sa fiu total off topic,nu e bine cum ai procedat tu,ma refer la faza cu "BA" adica na,si daca era un pusti de 10 ani,tot nu e ok sa ii vorbesti asa.

Edited by Sebi