Innoxius Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Ziua 1. Gastarbeiter, Alexandru Cristian, Szilárd Ervin Szőgyenyi and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 22, 2014 Author Report Share Posted February 22, 2014 Ziua 2. Andrei P., Gastarbeiter and Szilárd Ervin Szőgyenyi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Innoxius, tu ești trimisul mobilissimo in Las Vegas? Trimis de pe G2 Szilárd Ervin Szőgyenyi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 22, 2014 Author Report Share Posted February 22, 2014 Nu, in Timisoara barbosanu, Mihnea, n_iulian and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Costi Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Sincer mi-as fi dorit sa fiu acolo.Sa vezi in premiera niste deivce-uri super.Si nu numai asta si orasul e foarte frumos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ethereal Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Sunt multe intalniri de genul asta in SUA. Doar ca nu e ceva oficial, vin fani/developeri si discuta si prezinta aplicatiile, accesorii si orice e legat de android. (Android BBQde exemplu, au participat membri fondatori xda daca nu ma insel) Ar fi fost interesant sa avem si noi ceva asemanator in romania. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Darius123 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Da, ar fi. Se discuta pe forum despre întâlnirea membrilor. Am eu o aplicație de facut grătar si una pentru o lada de bere:)) Trimis de pe G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 (edited) Sunt eu confuz?! Adica..nu se tine in Barcelona?Am vazut si eu acum 1 luna cum ca era vorba ca se tine in Vegas dar..http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/mwc/jurnal-de-bord-mwc-2014-ziua-2-o-noua-plimbare-pe-strazile-din-barcelona-video_20190.html Edited February 22, 2014 by Sebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 23, 2014 Author Report Share Posted February 23, 2014 Sigur esti confuz. Langa Las Vegas este desert, nu plaja. Tot nisip, dar... berila_mz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 trimisul mobilissimo in Las Vegas? De asta am intrebat.Ma gandeam eu ca pe acolo nu poate sa fie mare si de.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Multumesc pentru ajutor! Chiar nu apuc sa postez peste tot si ma bucur ca ati deschis acest topic. Contribui si eu azi cu doua materiale filmate de Zsolt ieri si montate de mine azi noapte. #mobiMWC 2014 (ziua 3) Jurnal de bord MWC 2014, ziua 3: Înregistrarea propriu-zisă și ultima zi de hoinăreală pe străzile din Barcelona (Video) Iată că am ajuns în ziua numărul 3 de când mă aflu în Barcelona, zi care este și ultima destinată relaxării, deoarece de mâine începe MWC 2014 cu adevărat. În prima parte a zilei, moment în care am reușit să mă trezesc devreme, m-am îndreptat direct spre locația de înregistrare și obținere a legitimației pentru accesul la acest show de mare amploare. Procesul a fost unul foarte rapid și foarte bine pus la punct, de aceea pot spune că totul a mers ca pe roate. Am cronometrat durata drumului pentru a ști cu exactitate cât timp voi face până Fira Gran Via, locația unde se defășoară MWC 2014, după care ajuns acolo, am înmânat telefonul unde aveam salvat un cod QR pentru scanarea acestuia și buletinul pentru confirmarea identității. Toate fiind în regulă, am primit mult-așteptata legitimație pentru intrare, un rucsac cu hărți și o carte foarte mare, ce părea a fi mai degrabă o carte cu numere de telefon în care puteam regăsi toți expozanții. Am observat faptul că încă se lucra din plin în hale, iar intrarea nu era permisă. Mai apoi, am părăsit locația și am decis că e timpul pentru o nouă și ultimă aventură în orașul de pe malul mării Mediterane. Am hotărât ca astăzi să abordez situația în alt fel, așa că m-am îndreptat spre câteva obiective turistice, pe care fiecare dintre noi ar trebui să le viziteze odată ajunși în Barcelona. Prima oprire a fost Sagrada Familia, operă arhitecturală ce te copleșește încă de la ieșirea din stația de metrou. Este imensă și atât de complexă, încât m-am învârtit în jurul ei pentru a o vedea din toate părțile. De asemenea, cozile erau interminabile, deși cel mai ieftin bilet de acces este în jur de 15 euro. Singurul lucru care mi s-a părut un pic anormal, era faptul că imediat peste drum de acest obiectiv turistic se afla o spălătorie auto. Trecând peste această “descoperireâ€, am coborât la metrou și am mers mai departe. În timp ce așteptam metroul, două lucuri mi-au atras atenția, un grup de fete ce exersau un anumit timp de dansuri și un automat cu accesorii pentru telefoane. Pe lângă aceste lucruri, am remarcat că tot sub pământ se află și cel mai mare automat de produse pe care l-am văzut vreodată. Ajuns la cea de-a 2-a destinație, și anume parcul Güel, am avut parte de o panoramă superbă, pe care o puteți admira și voi în videoclipul de mai sus. Spre dupa-amiază am facut o mică plimbare cu bicicleta pe malul mării, și a fost impresionant să văd o grămadă de persoane ce se plimbau cu skateboard-ul, rolele sau bicicletele. A fost pur și simplu fascinant să descopăr câtă viață se află în acest oraș, o experiență care s-a încheiat într-un mod deosebit. Într-un magazin în timp ce stăteam la coadă, doi bărbați s-au sărutat chiar în fața mea. Pentru mine personal a fost un moment destul de ciudat, deși sunt conștient de existența acestor tip de cupluri. Cu toate acestea, nu văzusem până în acest moment doi bărbați sărutându-se pe viu. Iată că ziua numărul 3 s-a încheiat, iar relatările mele ca și ghid turistic au cam ajuns la final, urmând ca începând de astăzi să mă axez pe realizare de materiale despre telefoane și gadget-uri. Deși MWC va începe cu adevărat mâine, astăzi, de la ora 16:00 (ora României) voi fi prezent la evenimentul Huawei unde s-ar putea lansa noul Ascend P7. Acestea fiind zise, vă invit să ne urmăriți în zilele viitoare pentru a afla despre toate lansările ce au loc la MWC. Voi reveni cu zeci sau poate chiar sute de materiale video hands-on, interviuri și nu în ultimul rând, fotografii! de aici Sebi, Alpe d'Huez, 083anu and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius123 Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Frumosa ii Spania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 24, 2014 Author Report Share Posted February 24, 2014 Ziua 4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 24, 2014 Author Report Share Posted February 24, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Maruu Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Are careva idee unde putem vedea evenimentul HTC si la ce ora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 (edited) La 20:30 incepe unpacked5? Edited February 24, 2014 by Gabi Gabi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 24, 2014 Author Report Share Posted February 24, 2014 Nu la 21:00 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 La 21.00. De abia aștept. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Se transmite undeva live?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Se transmite aici https://www.youtube.com/watch?v=-wOnaoq1AYE&feature=youtube_gdata_player Trimis de pe Nexus 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Mersi mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 24, 2014 Author Report Share Posted February 24, 2014 Eu prefer live blogging-ul de pe mobilissimo. Imi pune doar informatii cheie, nu bla-bla-uri corporatiste si clip-uri pe care le pot vedea peste 5 minute pe youtube Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Mie mi-a plăcut unu de la Samsung :"am inovat, am schimbat gama de culori ". Trimis de pe al meu P5_Quad folosind Tapatalk Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 25, 2014 Author Report Share Posted February 25, 2014 Ziua 5. vickyro, Andrei P. and Szilárd Ervin Szőgyenyi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Nokia a mai scos ceva high-end ? Sau atat a fost ? Trimis de pe șukaru' de LG G2 prin Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts