Clicky

Jump to content

Samsung galaxy S4 I9505

Recommended Posts

Salut. Detin un Samsung gAlaxy S4 I9505 precum spune si titlul si am o problema cu 4G-ul daca i-as putea spune asa. La serari Gasesc "LITE/WCDMA/GSM"(Conectare automata). O am activata dar nu stiu daca merge. Din cate am inteles in Iasi nu este acoperire 4G LITE..Sau se poate doar la abonament?

Sau Date Mobile la ce ajuta? Eu il am dezactivat cateodata, si il las asa deoarece magandesc ca, conuma multa baterie. Acolo sus Apare Un H. Ce inseamna asta?

H inseamna hsdpa (high speed downlink packet access). Verifica pe site oficial de la retea (orange vodafone cosmote) daca e 4g. Eu credeam ca doar in bucuresti e 4g de exemplu. Oricum, verifica asta intai si posteaza raspuns si discutam detalii mai avasate dupa.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Edited by Ethereal

• 2 weeks later...

Salut. Am un Galaxy S4 nou si m-a mancat sa ii fac root dar am fost atat de blond ca nu i-am facut back-up inainte . Am vreo sansa sa pun  inapoi firmware-ul original astfel incat sa nu se vada ca am facut root daca merg cu el la service? Multumesc anticipat pentru ajutor.

Edited by Ionutz Și Atât

Sunt persoane care au knox warranty void 0x1 ,au dus telefonul in service pt. unele probleme,si nu au pierdut garantia.

Pot sa va dau cateva exemple ale unor colegi de pe alte Forumuri.

Un exemplu: 

Publicat: 01 martie 2014 - 14:45

Junior

Grup: Members
ID membru: 421.883
Salut! Daca sunt persoane care au knox warranty void 0x1 sa nu-si faca probleme, eu nu am pierdut garantia.
Acum 2 saptamani am dus telefonul luat in Iunie 2013, din Anglia, in service la ESD ROM deoarece se restarta random de la update-ul 4.3 din Noiembrie, nu m-au intrebat nimic doar de acte si sa descriu problema. Telefonul avea "la bord" KNOX warranty void 0x1. Dupa 45 de minute am ridicat telefonul si mi-au zis ca au schimbat placa de baza si bateria.

Si pe XDA se discuta despre aceasta problema si se pare ca sunt persoane care dupa un update oficial la 4.3 (fara root , custom ...),le-a aparut knox warranty void 0x1, asa ca cei de la Samsung au "lasat-o mai moale" si nu fac figuri in legatura cu garantia.

E bine atunci. Eu am întrebat la un service autorizat din Constanța care e situația și mi-au zis ca se pierde garanția. Chiar mi-au verificat telefonul cu toate ca eu am fost sa schimb bateria fiindcă era umflata.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Edited by ionutzvip

• 3 months later...

poate cineva sa imi dea o mana de ajutor ...posed un samsung s4 GT I9505  4.4.2 de doua zile si nu reusesc sa-l conectez la kies...nu isi gaseste driverul sau nu stiu ce anume nu se instaleaza dar nu se poate conecta cu kies-ul...vreun sfat un ajutor...multam fain