Clasic Costi Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 (edited) Salutare. Am gasit acum cateva zile niste site-uri de telefoane.Ce ma uimeste sunt preturile foarte reduse si vreau sa stiu cat de autentice si de incredere sunt. Link-urile maijos. http://www.xphones4all.com http://www.mobilexpres.ro http://www.123gsm.ro Mersi. Edited February 18, 2014 by Clasic Costi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 mobilexpres sunt in oradea. un user din forum a cumparat un lg g2 32 g - cu 1816 lei... cauta threadul si cere-i feedback. Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Eu sunt user-ul:) Poti sa ma intrebi orice si o sa iti raspund cu plăcere. Trimis de pe G2 IonuÈ› 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 da! tu esti! zi-ne despre tine! fa-ne o descriere a ta in 300 de cuvinte. spune-ne unde te vezi peste 5 ani? Ionutzvip, ionel, Kali and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Costi Posted February 19, 2014 Author Report Share Posted February 19, 2014 Eu sunt user-ul:) Poti sa ma intrebi orice si o sa iti raspund cu plăcere. Trimis de pe G2 Si e ok site-ul mobilexpress? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali Condoros Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 (edited) @ Andrei P. ce parere ai despre mobilexpres, au livrat la timp sau ai avut ceva probleme cu ei cand ai primit telefonu, garantia unde o ai ? la preturi sunt mai ok decat restu si daca sunt seriosi vor ajunge departe la ce preturi au Edited February 19, 2014 by Vali Condoros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 Expedierea produsului este responsabilitatea cumpărătorului, iar cheltuielile de retur ale produsului reparat/înlocuit sunt suportate de către MobilExpres. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 Comanda a ajuns surpinzator de repede. L-am comandat intr-o seara de marti si a venit joi la amiaza. Garanția o am prin chitanță. Trimis de pe G2 Si e ok site-ul mobilexpress?Eu zic ca e ok. Inca nu am avut nevoie de garantie, dar in legatura cu transportul am fost placut impresionat. Trimis de pe G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl666 Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 Nu ti-au dat factura? Doar bon fiscal(chitanta)? Sent from my Android device ionel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 Am factura. M-am exprimat greșit. Trimis de pe G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali Condoros Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 deci este un site serios in care poti avea incredere urmatorul telefon o sa fie de la ei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Costi Posted February 19, 2014 Author Report Share Posted February 19, 2014 (edited) Ok dar cu http://xphones4all.com si http://www.123gsm.ro Ce parere aveti despre ei? Edited February 19, 2014 by Clasic Costi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAUL.SR Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Am comandat un Xperia sp de pe mobilexpres,am precizat ca vreau sa fiu sunat pt a confirma comanda, dupa o saptamana am primit mail: Ne pare rau dar telefonul nu il avem pe stoc! Deci din partea mea,aruncati la gunoi! XPHONES. Am comandat vineri dimineata un Lg Prada si sambata,a doua zi, il aveam in mana. 123gsm Am comandat xperia sp seara pe la 5 sau 6 si a doua zi m-au sunat sa ma intrebe data sigur vreau alb precizind ca in urmatoarea zi voi avea telefonul in mana. Pe ultimele 2site-uri it Vin profusely sigilate, cut certificate de garantie. Telefoanele sunt fara probleme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaby Ionuţ Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Eu nu as baga mana in foc cu astfel de site-uri , nu ma risc pentru 50 de lei.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Am comandat un Xperia sp de pe mobilexpres,am precizat ca vreau sa fiu sunat pt a confirma comanda, dupa o saptamana am primit mail: Ne pare rau dar telefonul nu il avem pe stoc! Deci din partea mea,aruncati la gunoi! XPHONES. Am comandat vineri dimineata un Lg Prada si sambata,a doua zi, il aveam in mana. 123gsm Am comandat xperia sp seara pe la 5 sau 6 si a doua zi m-au sunat sa ma intrebe data sigur vreau alb precizind ca in urmatoarea zi voi avea telefonul in mana. Pe ultimele 2site-uri it Vin profusely sigilate, cut certificate de garantie. Telefoanele sunt fara probleme. Dude, am cumpărat G2-ul de la mobilexpress și mi-a venit in două zile, fără probleme.Am confirmat comanda și culoarea după două ore. Eu cred că ai exagerat. posted from my g2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nusnormal Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 Inafara faptului ca au intarziat livrarea cu aproximativ 4 zile, telefonul dupa aproximativ 6 luni s-a defectat. Luminozitatea display-ului era minima orice i-as fi facut (auto - manual). L-am trimis inapoi la ei pentru service, pe langa faptul ca m-au tinut 15 zile lucratoare cu el acolo...rezultatul a fost si mai socant pentru mine. M-au anuntat ca nu imi repara telefonul si ca mi-l scot din garantie pentru ca prezinta urme de lichid. (mentionez ca telefonul nu a avut niciodata contact cu vreun lichid). Cand am intrebat-o pe domnisoara care m-a contactat totusi care este defectiunea telefonul, habar n-avea...ceea ce imi indica faptul ca ei defapt nici macar nu au desfacut telefonul. Sa nu mai zic ca atunci cand am zis ca telefonul este functional, doar luminozitatea are probleme, iar in cazul in care ar fi avut contact cu lichide acesta nu ar mai fi functionat deloc a ramas blocata. Acum astept sa ajunga telefonul inapoi de la ei si deja sunt pregatit sa fac o plangere la ANPC pe internet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcarpo Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 Eu am comandat de pe telefonul tău.eu . Garantia si reparatia produselor cumpărate pe astfel de situri e facut in regim propriu in centrele lor. Pana in prezent am avut mana buna. Livrarea si call center-ul le consider ireprosabile. IonuÈ› and Andrei P. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nusnormal Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 (edited) Surpriza 2...astazi am primit telefonul, iar display-ul nu se mai aprinde deloc. Deci l-am primit mai rau decat l-am trimis. Edited September 29, 2014 by nusnormal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Daca discutam despre telefoane trimise in service, o facem la forumul telefonului respectiv, nu la sfaturi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaniqua Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Hello! Si eu am comandat de pe www.MobilExpres.ro si sunt f seriosi si telefonul merge perfect, nu am avut nici cea mai mica problema cu el. MI-am luat in noiembrie un Samsung S5 si am dat 1913 lei cu totul (telefon + transport prin Cargus). Locuiesc in Bucuresti si ei sunt din Oradea. Am sunat la ora 15.00 iar a doua zi, la ora 12 aveam telefonul in mana. Mi-au trimis cadou si un power-bank f misto, pentru incarcat telefonul fara priza. Ii recomand! Mi-a fostputin frica la inceput, stiti cum e cu site-urile astea... dar mi-am luat inima in dinti si am comandat. Am dat 1913 lei pe tot, in conditiile inm care doar telefonul (fara transport si ce sa mai zic de power-bank (care si ala e cateva sute de mii, un milion aproape)) doar telefonul costa 20 si ceva de milioane - aparuse de putin timp S5! Ii recomand cu drag. Au preturi mici, telefoanele sunt f bune, originale si sosesc in orice colt al tarii a doua zi. Si e ok site-ul mobilexpress? Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Poate or fi seriosi, asa cum spui tu, dar ca sa-ti faci cont pe forum ca sa raspunzi atat de elaborat la intrebarea asta pare mai degraba reclama mascata. Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk Innoxius, ionel, Gastarbeiter and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 (edited) Și eu tot de acolo mi-am luat un LG G2 32Gb la 1800 de lei, cu reducere de la 1900 și ceva, ca și la tine a ajuns repede. Dacă ești curios cum se comportă dacă le trimiți un produs în garanție, îți confirm eu că sunt destul de serioși. Telefonul meu s-a deteriorat în timpul transportului(poșta română), dar am avut poze cu el înainte sa îl trimit și nu au mai spus nimic și au reparat telefonul. A venit telefonul fără cutie... I-am sunat, a doua zi a venit curierul cu cutia. Edited March 17, 2015 by Andrei P. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Posta romana? De ce nu l-ai trimis cu o firma mai serioasa, gen fan, cargus, curierrapid..astia is mai "profi" sa zic asa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts