Clicky

Jump to content

Seriale pe care le urmarim

candrei

26 members have voted

1. 1. Urmariti "seriale" ?

• Da.
      21
    • Nu.
      5

Recommended Posts

Este genial sezonul 4 din Man in the High Castle. Pacat ca a fost ultimul sezon. Finalul nu m-a dat pe spate, insa penultimul episod mi s-a parut cel mai bun. O sa cumpar si cartea, sa ma lamuresc daca actiunea din film e fidela cartii sau nu.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ieri m-am apucat de Cernobîl. E înfricoșător de aproape de realitatea din URSS de atunci. Acum anumite lucruri au alt sens. Mama s-a îmbolnăvit și a fost operată de cancer cam la 5 ani de la accident. Noi, din fericire, n-am avut nimic deocamdată. Am bănuit mereu că sora mea a avut nevoie de ochelari din cauza accidentului (a avut mulți colegi/copii de vârsta ei care au avut nevoie de ochelari).

In Timisoara ajunsese in vara la Dermato o femeie care era ca cei de acolo. Fara par, piele descuamata, tot tacamul bolii de radiatie. Era din Botosani si habar nu avusese de accident. Locuia singura intr-un sat imprastiat pe dealuri, fara acces la informatii si isi continuase viata ei obisnuita. A facut tot ce se spusese sa nu facem. De fapt a facut ce face orice om de la tara: a stat in aer liber, mergand cu vaca la pascut, lucrandu-si terenul, a baut lapte si a mancat lactate, viata normala de taran

• 2 months later...
On 21.11.2019 at 16:24, Sp1tfire said:

Este genial sezonul 4 din Man in the High Castle. Pacat ca a fost ultimul sezon. Finalul nu m-a dat pe spate, insa penultimul episod mi s-a parut cel mai bun. O sa cumpar si cartea, sa ma lamuresc daca actiunea din film e fidela cartii sau nu.

Da. Da. Da. Da. Probabil o sa o cumpar si eu.