Clicky

Jump to content

Report

  • Similar Content

    • By dinicaandrei
      Credeti ca ipadul 2018 m-ar ajuta la facultate pentru notite, invatat, etc sau mai bine as merge pe un galaxy note 8? (ca telefon am un iphone se 64gb si sunt destul de multumit de el)
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Scoatem din cutie tableta Cube iWork 10, dar scoatem din cutie şi tastatura sa vândută separat. Tableta de 10.1 inch este un model dual OS, care rulează Windows 10 şi Android 5.1 şi vine la preţul de 169.99 dolari la Banggood.com. Noi avem un cupon pentru voi, cu discount de 20%, dacă folosiţi codul b99594. Tastatura costă 54.29 dolari la acelaşi retailer. Tableta oferă un procesor Intel Atom X5, 4 GB RAM, 64 GB stocare şi două camere de 2 MP.
      ► BangGood: http://mbls.ro/2wuJrRg (cupon -20%: b99594)
      ► Gearbest: http://mbls.ro/2fivYch
      ► Geekbuying: http://mbls.ro/2vun29V
       

























    • By Lisa
      Buna seara. Am o tableta allview alldro 2 speed cumparata in 10-04-2014 pentru un concediu ( strict pt chat pe skype , verificare email si jocul jewels , care sunt destul de mici ).
      Am folosit-o in acel concediu pt a tine legatura cu familia , dupa care cateva luni o deschideam dimineata pt o verificare rapida a emailurilor ( am cateva nu doar o adresa ) dupa care o inchideam pana a 2-a zi de dimineata. Dupa cam un an am adus-o la setarile dim fabrica si am pus-o in cutia ei la pastrare deoarece nu am mai avut nevoie de ea ( deoarece am achizitionat un smartphone cu diagonala destul de mare care a inlocuit tableta ).
      Inca de cand am luat tableta de la flanco (la cateva luni ) a inceput sa faca erori si sa se inchida singura , uneori se reaprindea si greu o mai puteam opri . Cand i-am contactat pe cei de la flanco mi-au spus ca trebuie sa o duca in service pentru verificare si eventual o reparare. Auzind acestea am fost socata ca desi am cumparat tableta noua din magazin ( nu de la resigilate ci noua sigilata ) , am mai si citit pe di erse forum-uri , de astfel am auzit cazuri precum ca la astfel de centre/service se cam fura piesele bune din respectivul device si se inlocuiesc cu unele mai proaste . Eram foarte dezamagita insa am preferat sa dau vi a pe aplcatiile instalate ( desi erau doar cele banale cu review-uri bune ) deoarece mi-a fost teama sa dau in service tableta noua si sa ma trezesc cu cine stie ce si am preferat sa o pun la pastrare.
      Fupa cateva luni _ un an am decis sa verific tableta , insa surpriza cea mai neplacuta a venit odata cu incercarile mele esuate de a o deschide in zadar deoarece se aprinde si ramane blocata pe logo-ul Allview si nu se mai deschide ..In momentul in care apas ambele butoane ( power + home ) pt resetare se intampla acelas lucru incontinuu : tableta se inchide pt cateva secunde dupa care reporneste singura ramanand blocata la fel ( pe logo-ul Allview ).
      Cum este posibil ca produsele cumparate noi ( si in special allview ) sa fie defecte din fabricatie si cum trece garantia gratuita de 2 ani , cum mor odata cu ea ?! 
      Tin sa mentionez ca nu doar tableta mea a fost defecta di fabricatie ci si inca vre-o 4 telefoane allview cumparate de la diverse magazine la fel cu probleme de functionare.
      Allview ar trebui sa ofere garantie pe viata ( dupa parerea mea ) sau cel putin 5 ani tinand cont ca preturile produselor sunt destul de ridicate iar produsele sunt sub orice critica .
      Eu nu voi renunta deoarece tableta asta a costat ceva bani si nici macar nu am reusit sa ma folosesc de ea cum trebuie. Este chiar strigator la cer !! Cineva trebuie tras la raspundere si sa rezolve problema ca nu ne dau banii afara din casa sa ne cumparam acelas produs an de an !!
    • By Armani
      Buna seara,
       
      Am o tableta Allview Viva H7 , care este virusata. Am dat "reset factory setings" dar degeaba. inca din faza in care incep configurarea initiala a tabletei imi apar reclame care imi blocheaza orice pas mai departe. 
      Poate stiti vre-un soft ( gratuit sau contra cost)   .... sa  pot conecta tableta  la pc si sa imi deviruseze androidul. 
      Va multumesc
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Chuwi Vi8 Plus
       
      Mobilissimo.ro prezintă tableta Chuwi Vi8 Plus, un model ce costă doar 90 de dolari și rulează Windows 10. Terminalul are un ecran de 8 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, iar la bord se află un procesor Intel Atom X5-Z8300, plus 2 GB RAM, port USB Type-C și 32 GB stocare. Primim și două camere de 2 MP și ieșire HDMI. Am explicat în clip și cum se comandă produsul și care sunt taxele aferente transportului.
       
      Prețul actualizat al lui Chuwi Vi8 Plus, poate fi aflat de aici.
       
       
      Chuwi Vi8 Plus Unboxing
       


       
       
      Chuwi Vi8 Plus Review
       
      curând
       
       
      Chuwi Vi8 Plus Galerie Foto
       

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use