Clicky

Jump to content

Problema baterie

Adrian Mihnea

Recommended Posts

Saluta si bine v-am gasit. De aproximativ o saptamana sunt posesor de un LG G.  Sunt foarte multumit de el mai putin de baterie. De exemplu bateria imi arata 60%, iar peste 2min imi arata 62%. Cateodata scade brusc cu 2-3 procente iar peste 1 min urca cu 1-2 procente. Daca ii dau restart  bateria scade cu 7-10% . De exemplu ieri, intre statiile de metrou Obor-Victoria m- am jucat Asphat 8. De la 47% bateria cand am inceput jocul pana in momentul cand ajuns la Victoriei ( aprox 3min) bateria ajunsese la 20%. Cu acei 20% am putut asc muzica circa 30 min, am dat vreo 4-5 msj si am vb cam 10, bateria afisandu mi la sfarsit tot 20%. Am incercat cu revenire la setarile din fabrica, hard reset si degeaba. Sa incerc o resoftare?

Eh,dacă procentajul a luat-o razna, dar bateria ține la fel ca la început, nu te îngrijora,și eu mai am probleme de genul din când în când, dar nu afectează durata de functionare a bateriei.

Incarca pana la 100%, foloseste telefonul pana la 0% (tine-l deschis pana se inchide singur.. joaca-te pe el etc. Dar foloseste-l pana se inchide singur). Cand e inchis pune-l la incarcat fara sa il mai deschizi. Cand iti apare pe animatia aia ca e 100% scoate-l. Asta ar trebui sa ii calibreze senzorii de la baterie. Sa stie cand e la 100% si cand e la 0. Daca nu se imbunatateste situatia sterge battery stats si repete procedura cu 100%-0%-100%. La mine pe un htc sensation xe a functionat, ar trebui si la tine sa mai regleze afisajul.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk