Clicky

Jump to content

Problema baterie


Adrian Mihnea

Recommended Posts

Saluta si bine v-am gasit. De aproximativ o saptamana sunt posesor de un LG G.  Sunt foarte multumit de el mai putin de baterie. De exemplu bateria imi arata 60%, iar peste 2min imi arata 62%. Cateodata scade brusc cu 2-3 procente iar peste 1 min urca cu 1-2 procente. Daca ii dau restart  bateria scade cu 7-10% . De exemplu ieri, intre statiile de metrou Obor-Victoria m- am jucat Asphat 8. De la 47% bateria cand am inceput jocul pana in momentul cand ajuns la Victoriei ( aprox 3min) bateria ajunsese la 20%. Cu acei 20% am putut asc muzica circa 30 min, am dat vreo 4-5 msj si am vb cam 10, bateria afisandu mi la sfarsit tot 20%. Am incercat cu revenire la setarile din fabrica, hard reset si degeaba. Sa incerc o resoftare?

Link to comment
Share on other sites

Eh,dacă procentajul a luat-o razna, dar bateria ține la fel ca la început, nu te îngrijora,și eu mai am probleme de genul din când în când, dar nu afectează durata de functionare a bateriei.

Link to comment
Share on other sites

Incarca pana la 100%, foloseste telefonul pana la 0% (tine-l deschis pana se inchide singur.. joaca-te pe el etc. Dar foloseste-l pana se inchide singur). Cand e inchis pune-l la incarcat fara sa il mai deschizi. Cand iti apare pe animatia aia ca e 100% scoate-l. Asta ar trebui sa ii calibreze senzorii de la baterie. Sa stie cand e la 100% si cand e la 0. Daca nu se imbunatateste situatia sterge battery stats si repete procedura cu 100%-0%-100%. La mine pe un htc sensation xe a functionat, ar trebui si la tine sa mai regleze afisajul.

 

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use