Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Salut, 

Vreau sa-mi iau un telefon dual SIM (vodafone + orange) simplu cu urmatoarele cerinte:

1. dual sim
2. sa aiba minim 500, preferabil 1000 de numere in agenda
3. cele 2 cartele sa fie active tot timpul. De exemplu daca vorbesc pe SIM1 sa pot primi si sa vad apelul pe SIM2. 
4. un consum redus si sar mic este de preferat.

5. nu trebuie sa fie smart

Multumesc anticipat.

3. cele 2 cartele sa fie active tot timpul. De exemplu daca vorbesc pe SIM1 sa pot primi si sa vad apelul pe SIM2. 

Din cate stiu, nu se mai produc dual-SIM-uri dual-active, doar dual-standby. Cel putin la producatorii consacrati.

Uite  AICI din cate am inteles,este dual-active.

Am vazut altele fara android la 550 de lei aproximativ,pe sine..cred ca mai bun e un android decat ceva fara sistem de operare. :D

L.E. :am mai gasit unul,mult mai ieftin,tot dual-active.

Edited by Sebastian Tataran

N-ai inteles. 

in momentul in care apelezi de pe un sim, celalalt ramane in standby (nu poti fi apelat pe el)

Se rezolva ca la orice dual-standby mai rasarit, cu redirectionare intre cartele si apel in asteptare. Dar asta te costa :)

Din cate stiu mai sunt telefoane dual-sim activ dar smart.

- Lenovo k910 vibe z;

- HTC Desire 7060;

- HTC One Max 8060

- HTC One 802w

HTC Desire 606w

HTC One SU T528w

- Coolpad 7728;

Unele dintre ele se gasesc mai greu. Probabil mai sunt dar trebuie cautate. Eu unul nu am mai gasit in ziua de azi telefon care sa nu fie smart si cu dual-sim activ. In concluzie: sa nu fie smart si cu dual activ nu prea ai sanse sa mai gasesti doar sa ai noroc. Posibil sa gasesti pe site-uri chinezesti, asta daca te risti sa iei de acolo.

Edited by k_gula1985

Site-ul ala dualsim.ro nu stiu cata incredere poate avea. Acum un an am cautat si eu dual-sim dual-active si tot ce am gasit la ei era "tras de par". Pareau replici. Daca ma uit aici, zice ca HTC One e dual-standby.

In alta ordine de idei, un smart cu ecran touch si dual-active are o problema. Mare. Bateria. Si asa tin toate o zi, daca ii pun 2 antene si 2 procesoare de semnal care sunt tot timpul ON (asta inseamna dual-active), cam cat vor tine ? De aia nu cred ca exista smart dual-active real.

Multumesc frumos tuturor pentru sfaturi.

Am inteles ca dual sim active sunt foarte scumpe si imi depaseau bugetul asa ca

pana la urma mi-am cumparat telefon din "2 pasi":

1. am luat prima data un Allview simply S5 - un compromis foarte bun calitate/pret (200 ron) dar l-am returnat pentru ca nu imi place calitatea sunetului (in foarte multe apeluri se auzea infiundat - ii trebuia un voice clarity dar nu avea)

2. L-am returnat si apoi mi-am luat un Allview A5 duo. E primul meu smart si pare sa se miste bine. Calitatea sunetului e mult mai buna acum sa vad cum se comporta in timp.

Multumesc,

Ionel

salutare am si eu o nelamurire , vreau sa achizitionez un htc desire 500 de la vodafone la abonament si cei de acolo imi spun ca castile ( care sunt foarte bune) nu sunt incluse ,ceea ce mi se pare foarte ciudat ,stie careva vreo informatie despre asa ceva? multumesc mult

E posibil sa vina asa de la producator dar e probabil ca atunci cand vodafone umbla in pachet (sa il codeze, branduiasca etc) scot din pachet castile si le vand apoi ca accesorii si astfel mai fac un ban in plus. E vorba de lacomie. 

Edited by k_gula1985

• 1 month later...

si pe mine m-ar interesa sa iau un dual sim(momentan detin un c2-03)dar as vrea ceva cu android si un display mai mare...

in principiu ma intereseaza sa se miste bine,sa aiba camera buna(cam 5mpx)si cam atat...ca si marca nu am preferinte

ma gandeam la un alcatel idol mini,m'pop sau sony xperia m...chiar si allview a5...

detine cineva aceste modele,pareri..sugestii

multumesc

mda...am si eu in familie (de vreo 2 sapt)la cineva un asemenea telefon,si omul ii multumit,la 500 lei nou ii chiar ok,dar nu stiu cat tine asta ii ideia

in principiu m-ar interesa un telefon dual sim undeva la 100 eu +\-... si nu neaparat nou...chiar si second,in principiu "oscilez" intre modelele amintite(alcatel star,m'pop,idol mini..allview a5 sau alte 2-3 modele..)