Clicky

Jump to content

Report

 • Similar Content

  • By DTTR
   PC-ul merge greu...
   ne vine o idee: reinstalam sistemul de operare!
    
   STOP
   daca folositi Mozilla Firefox si/sau Thunderbird riscati sa pierdeti o groaza de setari, preferinte, bookmarkuri, emailuri si adrese de mail.
    
   de mai bine de 1000 de ani (in ani de internet vorbind) exista MozBACKUP
    
   permite SALVAREA si apoi RESTAURAREA profilelor si continutului aplicatiilor Mozilla.
    
   CUM
   - salvez?
   *lansez mozbackup, selectez ce program vreau sa salvez (Firefox, Thunderbird), selectez locatia salvarii, daca vreau pun parola, dau drumul la salvare si ma uit.
    
   - restaurez?
   * instalez firefox sau thunderbird
   * lansez macar odata fiecare program - isi creaza directorul cu setarile default
   * lanzez mozbackup, selectez ce program vreau sa restaurez, selectez arhiva salvata anterior, apas butonul si ma uit.
    
   SIMPLU. RAPID!
  • By caramida01
   Salutare,
   Eu nu am mai folosit un telefon cu Android din luna mai 2014 am avut un Galaxy mini 2, mi-am luat acum un Viper i si am observat in Google Play traduceri automat in descrierea aplicatiilor,chiar si in titlu, cand aveam mini 2-ul aplicatiile nu imi apareau asa.
   Constat ca s-au facut multe schimbari, am inteles ceva de Material Design,am vazut asta in aplicatia de la YouTube.
   La ce alte schimbari sa ma mai astept?
  • By Liviu Roşca
   Când ating zona clipului nu apare butonul de play/pause, cele din colț și nici nu pot să derulez. Ca să apară trebuie să agăț clipul ca să-l minimizez sau să întorc tableta. Versiunea este 5.17.6, ultima versiune. La voi face așa? Am pus și un clip.
    
   http://youtu.be/jb9dVnjk6oA
    
   *scuzați orientarea
  • By Alexandru Circiuvoianu
   Firefox OS este o platformă relativ nouă, destinată în special terminalelor low-end.  Primul terminal ce va rula această platformă se pare a fi ZTE Open, ce va fi pus în vânzare de mâine, la un preț de 69 de euro, aproximativ 300 de lei. 
    

    
   ZTE Open a fost anunțat în luna februarie a acestui an, iar ca dotări, avem parte de: un display touch TFT de 3,5 inch, rezoluție HVGA ( 320 x 480 ), un procesor single-core Cortex A5 de 1 Ghz, 512 Mb ram, o camera de 3,15 MP și o baterie de 1200 mAh. După cum puteți observa, terminalul este unul cu dotări modeste, demne de un low-end Android din 2012.
    
   Telefonul se va lansa mâine, în Spania, prin operatorul Telefónica, la un preț destul de mic. ZTE Open este primul device Firefox OS ce va fi disponibil consumatorilor. Sistemul de operare este bazat în totalitate pe HTML5, deci aproape toate aplicațiile disponibile sunt create în urma unui site web. Interfața pare fluidă, în ciuda specificațiilor modeste ale terminalului, iar acesta pare să se descurce destul de bine în sarcini simple, precum web-browsing-ul, rularea de aplicații simple. 
    
   Per total, ZTE Open este un telefon destinat pieței low-end, având dotări modeste, dar poate oferi o experiență mai plăcută în utilizare decât unele terminale Android, la rândul lor cu dotări nu foarte impresionante, dar care suferă de lag.
    
   Un hands-on cu ZTE Open și Firefox OS puteți găsi pe canalul oficial de youtube al
    

    
    
   Sursă: Engadget
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use