Clicky

Jump to content

Android vs. IOS vs. Bada vs. Symbian vs. Windows Phone(Windows Mobile) vs. BlackBerry. Ce sistem de operare va place cel mai mult ?

Feri

Ce sistem de operare va place cel mai mult?  

64 members have voted

1. 1. Ce sistem de operare va place cel mai mult?

Recommended Posts

Deschid acest topic tocmai pt a nu polua alte topicuri.Aici va puteti exprima opiniile...dar va rog sa facem acest lucru in limita bunului simt.

Asa ca incep eu,imi place Android deoarece este un sistem de operare deschis si foarte customizabil.

Astept si parerile voastre.

Android... Momentan este singurul pe care il pot adaptat dupa bunul plac si nevoile mele, nu este perfect dar imi place...

Edited by 083anu

degeaba mai visezi la ele ca Nokia nu va mai aduce telefoane cu acest OS... ce o sa mai vezi de la Nokia o sa fie Symbian Anna, Belle si WP... pacat oricum aveau un N900 cu linux pe el ...merita dat o sansa sistemului respectiv ...

degeaba mai visezi la ele ca Nokia nu va mai aduce telefoane cu acest OS... ce o sa mai vezi de la Nokia o sa fie Symbian Anna, Belle si WP... pacat oricum aveau un N900 cu linux pe el ...merita dat o sansa sistemului respectiv ...

N900 era extraterestru la vreamea lui. Imi aduc aminte cutia pentru "hackeri". Era ceva. Symbyan a fost bun, candva.

Sincer.ce sistem are vreo sansa contra Android, iOS ?

cred ca pt cele doua ar trebui sa fi facut un topic diferit

nu fi asa sigur ca nu are cine sa i bata.. Totul se bzeaza cat de mult sunt interesati developerii si de celelate sisteme ... Nici androidul nu a fost asa tare faimos din cate am citit in ultimii 2-3ani a inceput sa evolueze tare ... Asa ca sunt sanse si pt alte os-uri sa i ajunga dim urma

Sent from my WP HTC Radar C110e using Board Express

Guest Deio

Eu am votat Android si IOS, folosesc ambele intens. Windows doar pe desktop, nu pe telefoane. Nu vad o directie buna pentru Windows 8 ARM desi fac progrese.