Clicky

Jump to content

Comunicate de Presă Orange România


Recommended Posts

Cu Orange Young tu alegi cum comunici

 

București, 9 mai 2012. Pentru prima oară posesorii de cartele PrePay au ocazia să își personalizeze oferta, prin aplicația disponibilă pe www.nelimiteaza-te.ro, Orange fiind singura companie de telefonie mobilă care oferă acest serviciu în România. Folosind configuratorul online ei își pot alege ce să includă în opțiunea lor, astfel încât să beneficieze de minute și SMS-uri naționale sau în rețea, precum și de MB de internet, în funcție de nevoile lor de comunicare

 

În plus, clienții au acces la oferte exclusive. Astfel, ei pot alege site-uri preferate pe care să aibă trafic nelimitat, își pot activa opțiunea TV pe mobil la jumătate de preț, cu numai 1 euro/lună, sau pot include în ofertă un număr nelimitat de SMS-uri în rețeaua Orange, peste resursele pentru care au optat deja.

 

După ce și-au configurat opțiunea, clienții trebuie să intre în contul personal de pe www.orange.ro și să o plătească din creditul disponibil în contul lor PrePay. După efectuarea plății, opțiunea se va activa pe cartela PrePay, cu o valabilitate de 30 zile, iar utilizatorii vor fi înștiințați printr-un SMS de confirmare. În luna următoare, opțiunea poate fi reactivată tot din contul personal sau se poate modifica prin alegerea unei alte combinații pe www.nelimiteaza-te.ro.

 

“Aplicația de pe www.nelimiteaza-te.ro se adresează în special tinerilor care își doresc oferte personalizate, chiar și atunci când vorbim despre cartele PrePay. Åži, pentru că ei își cunosc cel mai bine obiceiurile de comunicare, îi încurajăm să își configureze oferte pe gustul lor, pentru a beneficia de o experiență cât mai plăcută.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer în cadrul Orange România.

Link to comment
Share on other sites

E super! Dar imi iau teapa. Incerc sa fac o optiune de 5 euro si e imposibil. Oricum incerc sa fac e 5.x ceea ce insemna ca trebuie cumparata o cartela de 7 euro. Asta e doar pentru a face utilizatorii sa cumpere cartele de 7 :D

Link to comment
Share on other sites

Stai ca nu inteleg, imi faci optiunea care o vreau si cum imi pun asta pe o cartela? Nu trebuie o cartela deja cu credit pe ea inainte?

Daca ai cont pe orange.ro acolo iti arata si creditul de pe cartela iar daca doresti poti sa si reincarci. De fapt incarcatul la ei e cel mai ieftin pentru ca nu se percep comisioane.

 

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Si daca imi fac eu o oferta cu 1GB net cu nu stiu cate minute natioanele .. imi arat de exemplu ca costa 15 euro. Asa, pot avea parte de acea oferta cu traficul si minutele care le vreau la banii aceia? Si cum sa fac asta? Si daca e nevoie inainte de incarci cartela pe langa acei 15 euro de exemplu? Sper ca m-am facut inteles.

Link to comment
Share on other sites

Ai totate acele benificii la cei 15 euro ...daca ai 15 euro credit pe cartela ...mergi pe orange.ro la contul meu... si-ti activezi acea optiune iar banii iti vor si retrasi de pe cartela in momentul activarii optiunii...

Link to comment
Share on other sites

Detin 2 Cosmote-uri desi pare ciudat.. un abonament cu minute nelimitat in retea doar atat si in retea si in afara dar la 2 euro/ luna si alta, cartela de 5 euro+ 7 euro 1,5GB trafic.. Dar nu imi place cum merge netul la ei si nu imi place lipsa semnalului la metrou. Asa ca aceasta de la Orange ma pune pe ganduri. Am vazut la 13 euro cu 1,5GB trafic deci destul de ok. Este diferenta mare intre netul de la Cosmote si cel de la Orange? Functioneaza si la metrou si ce acoperire are 3G sau EDGE ? Cum pot afla la aceasta optiune care este viteza traficului.. pentru ca stiu ca la unele au si 21, chiar si 41.42mbps se laudau?

Link to comment
Share on other sites

Detin 2 Cosmote-uri desi pare ciudat.. un abonament cu minute nelimitat in retea doar atat si in retea si in afara dar la 2 euro/ luna si alta, cartela de 5 euro+ 7 euro 1,5GB trafic.. Dar nu imi place cum merge netul la ei si nu imi place lipsa semnalului la metrou. Asa ca aceasta de la Orange ma pune pe ganduri. Am vazut la 13 euro cu 1,5GB trafic deci destul de ok. Este diferenta mare intre netul de la Cosmote si cel de la Orange? Functioneaza si la metrou si ce acoperire are 3G sau EDGE ? Cum pot afla la aceasta optiune care este viteza traficului.. pentru ca stiu ca la unele au si 21, chiar si 41.42mbps se laudau?

 

Pentru smartphone-uri viteza maxima la toti operatorii este 7.2

21.6 sau 43.2 se poate obtine doar prin modem.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Orange asigura acoperire 3G pentru 98% din populatia Romaniei

 

Bucuresti, 21 iunie 2012. La un an de la anuntarea Conquest 2015, Orange Romania comunica primele rezultate ale strategiei sale, in cadrul careia unul dintre cele mai importante proiecte a fost programul de extindere a acoperirii si de modernizare a retelei in zona rurala.

 

Proiectul a vizat extinderea masiva in zonele rurale a retelei ce sustine traficul de internet mobil, precum si imbunatatirea calitatii serviciilor de voce si date, atat pentru serviciile existente (2G), cat si pentru cele noi (3G+). In mai putin de un an, Orange a investit 110 milioane de euro in programul de extindere a acoperirii 3G, aceasta ajungand de la 55% la 98% din populatia Romaniei.

Imbunatatirea infrastructurii ofera premizele dezvoltarii si implementarii mult mai rapide a viitoarelor servicii si tehnologii. De asemenea, permite utilizatorilor sa descarce mult mai rapid imagini sau filme de pe internet, avand ocazia sa foloseasca in zonele rurale servicii de internet mobil la o viteza de transfer de pana la 14.4 Mbps. Primul trimestru al anului 2012 a aratat o crestere cu 182% a traficului de date in zonele rurale, comparativ cu perioada de dinaintea inceperii programului de modernizare.

 

“Prin acest proiect jumatate din reteaua Orange, construita in peste 14 ani, a fost modernizata, optimizata si extinsa, iar clientii au ocazia sa beneficieze de acces la internet mobil la viteze superioare, oriunde s-ar afla. Rezultatele acestui proiect confirma inca o data promisiunea companiei de a investi in Romania si de a aduce tehnologia cat mai aproape de clientii nostri.” a declarat Jean-Francois Fallacher, CEO in cadrul

Orange Romania.

Link to comment
Share on other sites

Orange si BRD - Groupe Société Générale aduc in Romania tehnologia NFC

 

Bucuresti, 21 iunie 2012. Incepand cu data de 20 iunie, Orange Romania si BRD - Groupe Société Générale lanseaza in premiera in Romania un proiect pilot care isi propune sa testeze solutia Near Field Communication (NFC) integrata in cartela SIM.

 

Peste 100 de persoane ce detin un cont bancar la BRD - Groupe Société Générale au primit telefoane mobile Blackberry si SIM-uri speciale cu capabilitati NFC pentru a le utiliza la plata produselor si serviciilor la comerciantii acceptanti. Platile vor fi posibile la cele peste 2000 de POS-uri compatibile cu tehnologia NFC, care au fost instalate de BRD - Groupe Société Générale la comerciantii din toata tara, precum si la orice alt comerciant din tara si din strainatate care are instalate cititoare speciale contactless compatibile PayPass Mastercard. Clientii vor putea efectua usor si in siguranta plati folosind telefonul mobil pentru a achita cumparaturile din supermarketuri, restaurante fast-food, farmacii sau pentru accesul la metrou.

 

Tehnologia NFC va oferi utilizatorilor noi experiente in special in ceea ce priveste efectuarea de plati, accesul in mijloacele de transport sau utilizarea cardurilor de loialitate, urmand ca in viitor toate acestea sa fie integrate de SIM-ul Orange. In loc sa foloseasca bani lichizi pentru a plati produse sau bilete de transport, clientii vor putea sa apropie telefonul de cititorul contactless si sa porneasca imediat mai departe.

“Aceasta initiativa aduce o tehnologie noua cu potential, atat in Romania, cat si in strainatate, si reconfirma dorinta noastra, ca lider si ghid in lumea digitala, de a aduce clientilor servicii inovatoare si de calitate. Telefoanele mobile sunt mereu prezente in vietile noastre, asa ca pot fi folosite atat ca instrumente de plata, cat si pentru a aduna informatii sau pentru a oferi acces in cladirile de birouri. Dorim sa oferim experienta NFC tuturor clientilor, asa ca vom dezvolta parteneriate care sa le permita sa beneficieze de toate avantajele oferite de aceasta tehnologie inovatoare”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer in cadrul Orange Romania.

 

“Platile trebuie sa fie simple si sigure, iar cea mai importanta miza pentru noi este sa raspundem nevoilor clientilor cu solutii inovatoare precum tehnologia NFC. Acest produs ne va permite sa servim mai bine nevoile clientilor nostri si sa oferim noi beneficii comerciantilor. Prin aceasta initiativa dorim sa dezvoltam parteneriate si sa oferim clientilor nostri cele mai eficiente si avansate metode de plata”, a spus Gheorghe Marinel, Director General Adjunct al BRD-Groupe Société Générale.

 

Grupul France Telecom – Orange este printre primii promotori ai tehnologiei NFC in Europa, prin lansari si proiecte de testare in toate marile piete, precum Franta, Marea Britanie, Polonia si Spania.

today changes with Orange

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Reducerile oferite de Orange cresc odată cu temperatura

 

De săptamâna aceasta Orange reîncepe promoția de vară pentru clienții care fac cumpărături din magazinul online. Astfel, cu cât temperatura de afară crește, cu atât sunt mai mari reducerile primite în magazinul online Orange. Reducerile se aplică pentru toate produsele la achiziția acestora la prețul standard, la prețul cu un abonament nou sau cu prelungirea celui existent.

 

Între 17 iulie și 31 august, fiecare grad care depășește 25°C aduce o reducere de 1%. De exemplu, dacă temperatura este de 30°C, clienții Orange pot cumpăra orice produs din magazinul online cu 5% reducere, la 31°C cu 6% reducere, iar procentul crește cu cât este mai cald afară.

 

Reducerile verii din magazinul online Orange se aplică în funcție de temperatura exterioară, măsurată de Administrația Națională de Meteorologie în centrul Bucureștiului și actualizată în timp real pe www.orange.ro.

 

În plus, pe toată perioada promoției clienții pot completa un test cu tema „ești cool sau ești hot?” pe http://www.orange.ro...-reduceri-cool. Beneficiul pentru toți cei care răspund la întrebarile din acest test constă în primirea unui voucher suplimentar de reducere de 2%, trimis prin e-mail, care se adaugă la reducerea promoției de vară. Voucherul este valabil 3 ore de la trimitere.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Orange Care Center acum și în Timișoara

 

București, 29 august 2012. Orange inaugurează cel de-al treilea Care Center deschis în afara Bucureștiului. Acest centru este dedicat telefoanelor mobile și oferă o gamă largă de servicii, de la reparații, setări, instalări și upgrade-uri de soft până la transfer de conținut. Orange Care Center este localizat în cadrul Orange shop din Bd. Republicii nr. 8, Timișoara și va fi deschis în timpul săptămânii, până seara târziu, și sâmbătă[1].

 

Serviciile oferite de Orange Care Center Timișoara sunt disponibile tuturor, indiferent că sunt sau nu clienți Orange și indiferent de tipul de telefon pe care îl dețin. Astfel, oricine își poate aduce telefonul mobil pentru reparații sau pentru a-și face pe loc anumite setări sau instalări de softuri. Toate aceste activități au loc într-o zonă deschisă, astfel încât clienții pot vedea cum lucrează specialiștii Orange.

 

Orange a deschis în București, începând din anul 2010, mai multe puncte de service Care Center[2] pentru asistență rapidă și service pentru defecțiuni ușoare ale telefonului. La începutul lunii mai 2012, s-a deschis primul Care Center din afara Bucureștiului, în Cluj. În primele șapte luni ale acestui an au fost rezolvate peste 4400 de cereri de reparații în punctele Care Center. În majoritatea cazurilor acestea s-au făcut pe loc, iar timpul de așteptare este de maxim o oră. În cazul în care telefonul nu poate fi reparat pe loc, Orange oferă temporar un alt telefon până la soluționarea problemelor.

 

“La Orange Care Center clienții pot veni nu doar pentru a-și repara telefonul. Ei beneficiază și de alte servicii, cum ar fi Transfer de conținut, cea mai simplă și eficientă modalitate de a transfera informațiile din telefonul mobil atunci când doresc să îl schimbe, sau Smart Services, prin care primesc asistență pentru configurarea și utilizarea smartphone-ului. Prin acest demers ne respectăm promisiunea făcută anul trecut de a oferi clienților noștri mai mult decât un centru de service și de a veni în ajutorul utilizatorilor de telefonie mobilă care se pot adresa specialiștilor noștri atunci când au nevoie.” a declarat Roxana Chicioreanu, Product Manager Orange România.

Link to comment
Share on other sites

Razvane, pe download cat aveai? Nu inteleg de ce te intereseaza uploadul, decat daca urci poze pe facebook mai mereu :D

Legat de viteza maxima, stai lin, n-o sa prinzi mai niciodata 7.2 Mbps. Daca ai 1 Mbps iti merge destul de bine netul. Asta ti-o spun de la clienti ;)

Iar cu un modem daca atingi 3-4 Mbps deja nu mai simti diferenta in browsing si streaming.

In metrou e semnal. Cel putin eu fac tura Brancoveanu - Pipera numai pe 3G si sunt cateva locuri in care n-am semnal, in rest am net continuu.

Link to comment
Share on other sites

Stiu katees, dar pentru net mobil 128 KBps download e destul de ok. Eu acum spre exemplu cu o optiune de net young mai veche am 1.2 Mbps conform speedtest si se misca destul de bine paginile.

Vitezele alea colosale de 46 Mbps sunt viteze maxime pe care le poate atinge celula de 3G cand e linistita reteaua si esti in resedintele de judet.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now

 • Similar Content

  • By Liviu Roşca
   Se dau următoarele:
   Bunic de 70 de ani
   Abonament ieșit din perioada contractuală de 24 de luni
    
   Bunicul primește telefon de la o operatoare Orange. Mi-a explicat bunicul că a ales prelungirea abonamentului actual (păstrarea numărului) pentru încă 24 de luni urmând să primească un telefon "performant", "performant" fiind exact termenul folosit de operatoare.
    
   Ce primește bunicul prin curier? Un contract nou de telefonie fixă cu un abonament "fix pentru acasă 6" de 6 euro (alt număr, alt abonament) + un telefon Huawei FC362 ca în atașament.
    
   Sunat înapoi curierul dar acesta a spus că nu poate prelua coletul pentru returnare fără să fie trimisă cererea de la Orange.
    
   Și i-am zis să nu mai vorbească la telefon cu operatorii că-l păcălesc, nu-i ajungea performanța k550i-ului primit de la mine gratis... Bătrân și încăpățânat...
    
   Ce e de făcut totuși? Numărul (de orange fix cred) de pe care l-a contactat operatoarea nu răspunde.

  • By austerus
   Baietii de la Orange au un site tare hot. Nu numai ca le ia saptamani in sir sa actualizeze factura platita, dar desi teoretic ar trebui sa te lase sa dezactivezi optiuni atasate abonamentului, in practica nici lucrul asta nu se intampla.
    
   Cum am avut un Blackberry pe care ulterior l-am vandut, am incercat sa dezactivez optiunea. Cei de la Serviciul Clienti imi spun ca se poate face online, din contul Orange de pe site. Bucuros, ma duc acolo si dau "dezactiveaza", confirm, mi se spune ca se va dezactiva la 11 iunie. Trece data respectiva, intru in cont si, surpriza: optiunea NU s-a dezactivat. Sun din nou, mi se spune ca a fost o eroare dar sa incerc din nou. Fac asta din nou, mi se da o noua data.
    
   Nici in data respectiva nu s-a dezactivat! Acum, pe factura mi s-a adaugat iar optiunea respectiva, desi ea ar fi trebuit dezactivata cu o luna in urma.
    
   O firma de hoti si un site de rahat, facut sa te fure pe cat posibil.
  • By Laur Dj
   Poate ca nu suntem noi cei mai in masura sa criticam preturile, dar cred ca ar trebui tras un semnal de alarma!
   Pretul terminalelor si costul unui contract credeti ca sunt pe masura buzunarelor noastre?
   Iata cel mai elocvent exemplu cat costa un plan tarifar cu tot cu terminal in Uk:
   http://www.o2.co.uk/iphone/iphone-5
   si dupa ce va lamuriti, facem o comparatie cu ce e la noi si cu ce oferte ne incanta operatorii de la noi?
   UK reteaua O2 contract 24 luni: iPhone 5 (16Gb) - 249,99 Lire (1290 lei) - 27 lire (149 lei) pe luna - minute si mesaje nelimitat plus 1Gb trafic date. Deci? Cost Final 3575 + 1290 = 4865 - adica cam 1/4 din salariu mediu lunar in UK...
   Costul in Romania? Nu vreau sa fac calculul, dar ma voi speria...
    
    
   Si ca sa nu mai vorbim de Galaxy S4 , la ce pret il ofera britanicii de la O2 :
   https://www.o2.co.uk/shop/phones/samsung/galaxy-s4-white-frost/
  • By tomacotuna
   Buna seara am un htc one s de la orange cel cu s3 1.7 e cumparat dee prin vara si as dori sa il vand pt ca mai apoi sa imi iau versiunea cu s4 1.5 dualcore sau un one x dar din cauza ca e codat ii scade mult pretu si uni spun ca telefoanele de la orange nu se pot decoda decat la orange este adevarat sau ma pot duce la orice gsm ??
  • By Mihai
   Eu sunt utilizator de cartela prepay Orange. Luna asta am primit un SMS in care am fost anuntat ca optiunea de 7 euro pe care o aveam eu nu se va mai reactiva automat si ca o voi putea reactiva manual pana la sfarsitul anului. Azi am mai frunzarit ofertele lor si am observat ca oferta lor pentru cartele s-a schimbat. Pana la 9 euro, optiunile sunt cu minute SAU SMS-uri, nu mai ai minute SI SMS-uri. Exista si optiuni cu minute si SMS-uri, insa ele sunt de la 10 euro in sus (pot fi consultate la *100#, nu le-am vazut pe site). Nu mi se pare frumos din partea lor si am vrut sa dau mai departe, cunosc prea multe cazuri de oameni care merg asa, fara sa se intereseze si pierd creditul in 2 zile. Chiar si la optiunea de 10 euro mi se pare mai avantajos ca la un abonament.
    
   Mai multe AICI.
 • Who's Online (See full list)

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use