Clicky

Jump to content

Probleme incarcare LG Optimus G

Musat Cosmin

Recommended Posts

Salut,

De aproximativ 2 saptamani am o problema cu modul de incarcare al telefonului meu, un LG Optimus G. Mai exact, s-a marit foarte mult timpul de incarcare al bateriei. Daca inainte il incarcam in max 3 ore, acum nici dupa 7-8 ore nu e incarcat 100% din capacitate.

Mentionez ca aceasta trecere a fost facuta brusc, de pe o zi pe alta. Utilizez incarcatorul original care se afla intr-o stare impecabila (la fel si telefonul) in sensul ca nu are busituri, lovituri etc.

Care ar putea fi cauza acestei probleme?

Multumesc :ph34r:

Incearca la gsmnet, aduc si originale la preturi acceptabile!

Daca nu e original pt Optimus G, ai grija la amperaj, 1200mA din cate imi aduc eu aminte!

Edited by berila_mz

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Similar Content

• By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Pe data de 21 martie, LG Optimus G va fi prezentat oficial in Romania, insa telefonul se afla deja pe stoc la unii retaileri din tara (marketonline.ro), iar Orange l-a si anuntat deja in portofoliu!

Bineinteles l-am asteptat cu interes si iata-l pe masa noastra de teste pe unul dintre primele telefoane ce au fost lansate cu procesorul celor de la Qualcomm, Snapdragon S4 (quad core)!

Pentru inceput cateva fotografii si un video-unboxing realizat de Alex:

• Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use