Clicky

Jump to content

Accesorii pt telefoanele noastre

Feri

Recommended Posts

Eu nu inteleg nici sunetul de pe EarPods-urile de la un i6...

Nu m-a dat pe spate..

Daca compar cu niste casti Sony..castile Sony castiga detasat fata de Apple...si imi intra si mai bine in ureche..cu cauciuc..fata de plasticul celor Apple...

Sent from my XT1580 using Tapatalk

Incearca niste casti de la A+...

Vei vedea ca sunetul e peste asteptari.

Sent from my XT1580 using Tapatalk

M-am enervat si vreau sa-mi cumpar un incarcator pentru MI 5, pentru ca de fiecare data cand plec de acasa, il scot din priza, dar ramane adaptorul de chinezarie in priza si ma trezesc in deplasare fara incarcator. Din ce-am cautat compatibil Quickcharge 3.0 la noi, singurele care sunt mai de incredere ar fi Anker. Buba e ca nu vin si cu cablu, deci va trebui ori sa-mi cumpar un cablu USB type C, ori sa-mi cumpar un adaptor microUSB - USB type C. Ce recomandati? Cablu nou sau adaptor?

Trimis de pe al meu YOGA Tablet 2-1050L folosind Tapatalk

Nu stiu cum ar trebui sa fie certificat un cablu. Incarcatorul probabil vine intr-un pachet, dar cablurile probabil le iau la snop astia, nu cred ca au vreun ambalaj

Sent from my MI 5 Pro using Tapatalk

Am citit despre probleme din cauza folosirii cablurilor ieftine. Mari probleme. Și prima reacție a lui Samsung a fost asta, că poate s-au folosit cabluri neconforme, ieftine.

De cabluri Type-C vorbesc.

Chiar daca s-au folosit cabluri "ieftine", este inadmisibil ca un telefon sa ia foc. Cablul nu este decat o sârmă.

Circuitul de incarcare este in telefon. Chiar si cu adaptor "neoriginal", nu ar trebui sa se intample nimic. Daca s-ar scurge tensiune alternativa din adaptor, ar distruge circuitul de incarcare din telefon, care este un mic "daughterboard" legat prin panglica lata de placa de baza. Telefoanele ce au luat foc, au luat de la bateria ce avea circuitul de break defect.

Circuitul de break "opreste", spune ho! :) la 3,27V, altfel elementii Li-Ion se umfla si bubuie.

Cablurile "certificate" nu sunt decat praf in ochii lumii. Totusi, e nerecomandat sa iei cabluri ce au sârmele slabe, observi imediat calitatea unui cablu bun. Este mai rigid putin, mai gros si are conectorii de calitate, nu ciopliti si luati la pila :)

Am gasit cablu tot de la Anker, 55 lei Problema e ca e USB 3.0, iar la type C nu scrie daca e 1.0. Ar fi ceva probleme cu compatibilitatea, la incarcare sau conectare la laptop, daca e USB 3.0 in loc de 2.0? Legat de versiunea type C trebuie sa ma documentez sa vad daca sunt mufe diferite la type C 1.0 si 1.1

Stiu articolul acela. Era un "inginer" de la Goagle. Te astepti ca un inginer sa aibe o oarece stiinta, mai ales ca nu era inginer agricol, ci chiar IT.

La el era problema clara de cablu buclucas. Exista posibilitatea ca si cel ce a produs cablul, sa greseasca aranjarea firelor, sau chiar sa fi facut scurt-circuit.

Si-a prajit tableta Google cu el din cate retin.

De fapt si scrie ca datorita impedantei cablului slab, curentul a fost mai mare. Totusi, eu nu sunt lamurit pe deplin cu ce a spus cel de la Google, pentru ca nu cablul decide cat curent se absoarbe de echipament, ci chiar tableta decide cat "trage".

A testat o tona de cabluri, printre care si ala de la Anker pe care vreau sa-l iau eu. Asta e, o sa dau 55 de lei pe un cablu, desi mi se pare un pret enorm.

Au venit incarcatorul si cablul. Ambele sunt Anker, originale si timbrate. Nu stiam ca eastcom.ro este unicul importator oficial al produselor Anker.

b3425d9de84a3cd1a5fbb94a44f9b752.jpg

• 2 months later...

Salut,

Am cautat peste tot pe forum si nu am gasit nici o discutie despre acest subiect asa ca daca totusi exista si nu l-am vazut eu va rog sa ma directionati voi acolo!

Am un Iphone 7 si tocmai mi-am cumparat un suport auto Magic Mount de la SCOSCHE care functioneaza pe baza de magneti. 

Intrebarea mea este daca acest suport imi poate afecta telefonul in vreun fel si daca da, cat de rau? Am cautat pe google de am innebunit si parerile sunt foarte impartite dar nu am gasit nimic concret. Cei de la SCOSCHE spun ca este "Sigur pentru telefoane & tablete. Magnetii foarte puternici din neodim sunt 100% siguri si nu iti vor afecta dispozitivul mobil", pe site-ul lor dar nu stiu daca asta este doar ca sa atraga oamenii sau sunt niste masuri luate si niste teste facute pentru asa ceva.

Multumesc!

post-14052-0-06843100-1481268642_thumb.png

• 3 weeks later...

Azi husa mea de la MI 5 si-a dat obstescul sfarsit, dupa ce am dat cu telefonul de parchet. A crapat intr-un colt, dar telefonul e intact. Si-a indeplinit cu brio misiunea. Am comandat o husa noua Ringke transparenta si am primit si turta dulce cadou de la evomag

Ringke fac huse bune. Eu prefer personal mai mult Cubz sau Verus, dar e preferinta subiectiva :)

Plus ca Mobiledirect aduc cel mai mult Cubz si eu cumpar lunar 3-4 huse de la ei. Pentru colegi, prieteni si sunt client vechi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Similar Content

• By Iulian Badulescu
      Vând Husa MagForce Tactical Carbon pentru iPhone 13 Pro Max. 
      Vanzare numai in Bucuresti cu livrare personala.
      Pret 200 lei.

• By Liviu Roşca
      Problema: Îmi trebuia un cablu mai lung. Am folosit același încărcător original de Samsung cu toate cablurile.

Consumul tabletei cu wi-fi oprit și luminozitatea la minim:

Cablul original, lungime aproximativ 80 de cm:

Cablul de la Xiaomi, lungime aproximativ 1 metru:

Cablul de la Chromecast, lungime aproximativ 1,4 metri:

Întrebare: De ce cablul de la Chromecast scoate doar 150 mAh? Are legătură cu chestia aceea ca un butoiaș de pe cablu? Ce este aia? M-am trezit dimineață cu tableta mai descărcată decât era când am pus-o la încărcat. Chiar era bun cablu acela că era destul de lung.
    • By deiuma
      Salut,

Folosesc un Optimus Net si momentam am casti originale LG,dar simt nevoia de altceva care sa nu se auda asa infundat. Ascult mai mult dubstep si pop, Preferabil ceva cu bass si inalte
      Vreau sa le cumpar de la eMag si nu vreau sa investesc prea mult. Puteti sa imi recomandati ceva?
      PS:Fara Beats. Cu banii pe care ii dau pe Beats imi iau smartphone nou
      Buget:~ 50 lei.
      Multumesc.
  • Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use