Clicky

Jump to content

Accesorii pt telefoanele noastre

Feri

Recommended Posts

Nu am auzit de WowFixit. Am auzit de Mobiledirect, dar părerea mea e 50-50. Aveți mare grijă când comandați, o colegă a avut supriza să dea mai mult după ce a dat comanda pentru că prețul se schimbase și ei nu au anunțat asta.

Si eu sunt foarte mulțumit de ei, mi-au schimbat de 2 ori produs, mai exact un încărcător auto, chiar daca problema nu era chiar 100% de la el. Oricum cu siguranța sunt si cazuri de genul celui de mai sus doar ca am fost noi mai norocoși. Singuru lucuru ce mi-aș dori de la ei ar fi sa bage o gama mai larga de produse.

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Și eu care mă gândeam tocmai...la ce nu vrei să faci.... :)

Sent from my Samsung Galaxy S7

Legat de Mobiledirect.ro, poate am întâlnit eu problema. Dacă voi da comandă de la ei de ceva, voi fi atent. Nu prea au accesorii care mă interesează pe mine.

Legat de Mobiledirect.ro, poate am întâlnit eu problema. Dacă voi da comandă de la ei de ceva, voi fi atent. Nu prea au accesorii care mă interesează pe mine.

Eu n-am avut probleme cu mobiledirect. Dar iti spun sigur ca 90% din produsele lor sunt luate de pe aliexpress. Le poti cumpara direct de la orezari la 1/5 din pretul cu care le vand mobiledirect.

Trimis de pe al meu YOGA Tablet 2-1050L folosind Tapatalk

• 3 weeks later...
Guest Deio

De PMPO ai auzit, la casetofoanele International, First si alte knock-off-uri, unde scria "3000W!!!". In interior, finalii de amplif era un IC KA22xx de 0.5W pe canal :))

Asa si aici. Ii doare mana sa scrie? Se protejeaza prin "up to", ca sa nu fie discutii ulterior.

Evident, exista si chip-uri bune flash NAND, iar viteza e mai mare, dar nu scrii 90MB/s cu un microSD nici daca stai in cap fara maini.

Sau s-or lua dupa teste sintetice, ce nu au pic de adevar in ele, ca benchmark-urile de telefoane si placi video desktop.

Oricum Sony e pentru scula de muzica din masina, Sandisk pentru camera Xiaomi. Imi faceam probleme sa nu ma prinda radarul la 90 in localitate :D

Mai cu teama prin localități, las-o la 59 ca nu tipa absolut nimeni, din experienta pana in 70km la ora si pe gheata în afara de rostogolire si ceva mai emoții la finalizare, în afara de fiare îndoite, telefoane iesite prin parbriz, totul aparent sub control la radio poți asculta motorul in liniște... dar pe la 90 sansele trec spre lumea ailata! Nu uita ca in satele din tara asta ioc lumina noaptea, iar oamenii ca cei Las Fierbinți, sunt la moda ei în sat :)

Trimis de pe al meu Mi-4c folosind Tapatalk

Mai cu teama prin localități, las-o la 59 ca nu tipa absolut nimeni, din experienta pana in 70km la ora si pe gheata în afara de rostogolire si ceva mai emoții la finalizare, în afara de fiare îndoite, telefoane iesite prin parbriz, totul aparent sub control la radio poți asculta motorul in liniște... dar pe la 90 sansele trec spre lumea ailata! Nu uita ca in satele din tara asta ioc lumina noaptea, iar oamenii ca cei Las Fierbinți, sunt la moda ei în sat :)

Trimis de pe al meu Mi-4c folosind Tapatalk

Io la 70 km/h am luat o amenda în Târgu Jiu....105 lei in 48 de ore....

Deci....

Sent from my Samsung Galaxy S7

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Similar Content

• By Iulian Badulescu
      Vând Husa MagForce Tactical Carbon pentru iPhone 13 Pro Max. 
      Vanzare numai in Bucuresti cu livrare personala.
      Pret 200 lei.

• By Liviu Roşca
      Problema: Îmi trebuia un cablu mai lung. Am folosit același încărcător original de Samsung cu toate cablurile.

Consumul tabletei cu wi-fi oprit și luminozitatea la minim:

Cablul original, lungime aproximativ 80 de cm:

Cablul de la Xiaomi, lungime aproximativ 1 metru:

Cablul de la Chromecast, lungime aproximativ 1,4 metri:

Întrebare: De ce cablul de la Chromecast scoate doar 150 mAh? Are legătură cu chestia aceea ca un butoiaș de pe cablu? Ce este aia? M-am trezit dimineață cu tableta mai descărcată decât era când am pus-o la încărcat. Chiar era bun cablu acela că era destul de lung.
    • By deiuma
      Salut,

Folosesc un Optimus Net si momentam am casti originale LG,dar simt nevoia de altceva care sa nu se auda asa infundat. Ascult mai mult dubstep si pop, Preferabil ceva cu bass si inalte
      Vreau sa le cumpar de la eMag si nu vreau sa investesc prea mult. Puteti sa imi recomandati ceva?
      PS:Fara Beats. Cu banii pe care ii dau pe Beats imi iau smartphone nou
      Buget:~ 50 lei.
      Multumesc.
  • Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use