Clicky

Jump to content

Donații pentru Forum

Recommended Posts

Am creat acesta posibilitate la cerere, iar din banii strânși vom investi în susținerea forumului în ceea ce privește plata hosting-ului în special, dar și pentru crearea unei teme personalizate care să fie în concordanță cu site-ul mobilissimo.ro.

Sus in dreapta, in prima pagina a forumului, exista un widget pentru donatii.

In prima faza se alege suma dorita spre a fi donata si se da click pe butonul "Donate".

In pagina in care se va deschide, se poate opta pentru una dintre monede: Lei, Dolari ori Euro (presetat e Lei). 

Plata se face via PayPal.

Sunt eu tolomac ? Nu se mai poate face plata prin PayPal fara sa alimentez contul de PayPal ? Faceam plata si imi tragea automat din contul bancar atasat (prin cardul din profil). Acum imi zice ca trebuie sa alimentez contul PayPal si nu ma lasa decat prin TopUp. Instantly, cica. Adica in zilele lucratoare, intre ora 8 si 14 :D

Am pățit exact ca Innoxius sau Erwin..... Am transferat de pe card bani către contul de PayPal, dar durează 1-2 zile....

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

Paypal si-au schimbat ceva in securitate, la mine imi zice ceva de Paypal ca nu am cardul linkuit, pana acum nu am avut probleme. E Paypal cu https, nu phishing :)

Trebuie sa imi apara codul pe extrasul bancar si online nu a aparut de ieri. Astept azi sa vad.

Eu stiu ca se poate. Direct cu cardul, prin interfata PayPal. Stiu ca am folosit asta inainte de a-mi face cont. Cand dai Proceed to Payment pe forum, iti apare interfata PayPal si ai chestia din dreptunghiul rosu

paypal.jpg

E usor sa legi un card de Paypal, doar trebuie sa ii bagi datele. Mie mi-a mers azi si donatia, era o problema de cont. E bine sa confirmi la Paypal cardul, pe factura ta de la vanzator nu apar datele de pe card, sunt ascunse de Paypal, asta e bine. Ei isi asuma raspunderea.

Bun. Multumesc. Atunci o sa alimentez si eu cardul personal cu niste banuti si o sa fac si eu o mica plata. Am bani doar pe cardul de firma, dar nu pot face plata de acolo pentru ca nu voi avea document de plata.

Hai că azi încerc și eu dar doar de pe laptop.

Mănînci cai?

Quashqai!

sent using smoke signals dupe racheta GPad a soției

Edited by DTTR

• 5 months later...